2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Selam bayanlar bende bu ay hamiş olmayı çok istiyorum Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin bu güzelliği:KK200: Ovulasyon takbndeym şuan. Test kullananlara sorum olacak ovulasyon testi pozitif olduğu gün mü ilişki olmalı yoksa ertesi gün mü ??

Selam bayanlar bende bu ay hamiş olmayı çok istiyorum Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin bu güzelliği:KK200: Ovulasyon takbndeym şuan. Test kullananlara sorum olacak ovulasyon testi pozitif olduğu gün mü ilişki olmalı yoksa ertesi gün mü ??

İkisinde de olursa şans artar canım

Mesela saat 11.00 da test yaptin cift çizgi çıktı sonra 18.00 19.00 gibi tekrar yap ck hafif silinirse iste o yumurta catladi demektir o gun mutlaka olsun beraberlik :KK66:

Yumurtlama takibinde birden fazla yumurta olusmussa hepsi kist olmamisss umit var.yoksa tek yumurta olusup oda catlamayip kistlestiyse umit yok

Yumurtlama takibinde birden fazla yumurta olusmussa hepsi kist olmamisss umit var.yoksa tek yumurta olusup oda catlamayip kistlestiyse umit yok
Gecen ay klomenden dolayı kist oluştu 1 tane sagda.soldada yumurta olusursa artık bir ümit normalde sağlıklı bir bayanda hem sag hem solda yumurta mı oluşuyo

Gecen ay klomenden dolayı kist oluştu 1 tane sagda.soldada yumurta olusursa artık bir ümit normalde sağlıklı bir bayanda hem sag hem solda yumurta mı oluşuyo
Vucut her ay saglikli sekilde kendi kendine tek yumurta olusturmaya odaklidir.ama ilaclarla takviye edince birden fazla olusur.

Kızlar bat a 10 gün var ateşimi ölçiyim dedim sabah uyandıgımda 36.1 cıktı sonra bir daha ölçiyim dedim 35.7 çıktı. Acaba digital derece mi bozuldu? Ya da benden bu ayda bir sey yok. Ne diyorsunuz kızlar?

X