2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Eşim o kadar heyecanlandı ki dayanamadı gitti 2. testi aldı. Aynı sonuç onda da gördük. Allah izin verirse pazarteside doktora gideceğiz.
Hayırlı olsun canm :)
68 Kişiyiz
9 hamilemiz
8 negatifimiz var
Böyle giderse 35 hamişle kapatıcaz bu topiği :KK70:
Süper valla maşallah darısı başımıza :)
benim de hafif sancım var
yarın sabah beraber yapsak mı test :oops:
çok korkuyorum negatifi görmekten gerçi
bendemi yapsam ya 12 nisan bat . Kendimi tutup pazar mı yapsam

Hayırlı olsun canm :)

Süper valla maşallah darısı başımıza :)
bendemi yapsam ya 12 nisan bat . Kendimi tutup pazar mı yapsam

Benim bat 16 nisan ben bile yapmayı düşünüyorum meraktan çatladım nasıl geçecek 7 gün :KK53:

Kasık ağrım var diğer aylara göre biraz fazla sanki hamileler yaşadı mi acaba bu batma ve ağrı hissini :KK51:

Günaydın kızlar benim de ovulasyon 5 nisan çıkıyor ve o gün biraz ağrım vardı ilişki oldu acaba oldu mu ki internetteki hesaplamalar doğru oluyor mu şu an hiç bişey hissetmiyorum ağrım falan yok acaba devam etsek mi daha on güne çatlıycam galiba :)

günaydın canım sen ovulasyon testi yapıyordun ben bu ay yaptım ama tam doğru olamdı galiba tutturamadım malesef mayısa kaldım :KK61:.. şimdi bu ay tekrar başlıycam 6 nisan da regl oldum 28 günde bir döngüm. ne zaman başlasam ovulasyon testine acaba kullanım klavuzunda 12. günden itibaren diyor ama ben geçen ay 9 gün başladım yinede yakalayamadım.. bilgin varsa paylaşırsan sevinirim...

Bence regl biter bitmez başla. Herkesin yumurtlama Zaman'ı farklı. Belki seninki daha erkendir. Böyle dene bakalım bu ay.

Günaydın kızlar benim de ovulasyon 5 nisan çıkıyor ve o gün biraz ağrım vardı ilişki oldu acaba oldu mu ki internetteki hesaplamalar doğru oluyor mu şu an hiç bişey hissetmiyorum ağrım falan yok acaba devam etsek mi daha on güne çatlıycam galiba :)

canım ben de 2 tane program var

biri 5 nisan dedi
diğeri 6 nisan

ovulasyon testi yaptım 3 nisan çıktı :):)

hatta 5 ve 6 nisanda çizgi yok denecek kadar silikti :)

aşağı yukarı doğru veriyordur ama benim yumurtalar 2 gün önce çatlamış :KK70:

Günaydın kızlarrr dün tüm yazılanları okudum öyle uyudum rüya falan demişsiniz benimde bilinç altıma girdi herhalde saçma sapan şeyler gördüm :cry:

Günaydın kizlar benim bat bugundu az once test yaptim kocaman bi negatif
Moralim bozuldu bu 4. Denememizdi
Neyse hayırlısı
Herseyden once hayirlisi olsun canim hamile olmayabilirsin tabi ki ama olumsuz dusunmeyelim hemen olacak diye birsey yok sonucta uzmeyelim kendimizi:KK200:

Bu ay oldu oldu Mayıs zaten köyde geçecek olmaz inşallah hazirana kalmaz

Benim bat a 11 gün var ama bugun biraz oturunca sol kasıgımda batma var. Kesin psikolojik çünkü Allah ın gücüne gitmesin ama benim bu ay hiç umudum yok. :s

Karnında ki bebeği kız bebek karşıdan bi kadın gelip eliyle sanki sihir yapar gibi senin karnından alıp kendi karnına koyması ne demek oluyor anlamadım brn rüya tabirlerinde bile yok

Kızlar perşembe günü kan verdim sonuç 27.48 çıktı çok düşük diye kendimi yedim bitirdim bugün kan verdiğim 2 gün oldu ve sabah yine evde test yaptım 2. çizgi yine koyu çıktı kimyasal gebelik yada sağlıksız olsaydı koyu çıkarmıydı lütfen bana akıl verin yaa moralim çok bozukk :KK43: yaptığım testi yollucam lütfen cevap verinn..

146020399854116375876.jpg

X