- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.421
Canım adetim düzensiz 32 yada 33. gün oluyorum son adet tarihim 9 mart bugün 32. günüm bugün yarın olmam gerekiyor yani kan verdiğimde 30. günümdüBence tekrar kan testi yaptır adetin nekadar geçmişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım adetim düzensiz 32 yada 33. gün oluyorum son adet tarihim 9 mart bugün 32. günüm bugün yarın olmam gerekiyor yani kan verdiğimde 30. günümdüBence tekrar kan testi yaptır adetin nekadar geçmişti
Artmıştır umarım ya 1 hafta sonra yapın deniliyor genelde senin daha tam günün gelmeden bile çıkmış kan testi yapmadan ümitlenme sonra daha üzlürsün yok çıkar veya sağlıksız dış gebeliksede kafana takma en iyi zamanı Allah bilir hayırlısı olsun geç olsun erken olupta hayatını etkiledikten sonra önemi yok sakin kalmaya çalışCanım adetim düzensiz 32 yada 33. gün oluyorum son adet tarihim 9 mart bugün 32. günüm bugün yarın olmam gerekiyor yani kan verdiğimde 30. günümdü
Çok sağol canım cevap verdiğin için.. inşallah dediğin gibi artmıştır pazartesi kan vercem tekarar inşallah iyi haberler alırımArtmıştır umarım ya 1 hafta sonra yapın deniliyor genelde senin daha tam günün gelmeden bile çıkmış kan testi yapmadan ümitlenme sonra daha üzlürsün yok çıkar veya sağlıksız dış gebeliksede kafana takma en iyi zamanı Allah bilir hayırlısı olsun geç olsun erken olupta hayatını etkiledikten sonra önemi yok sakin kalmaya çalış
Eğer olursa buraya hemencik yazacagım lidya. Bat 20 nisan. :)
Bugünkü kan sonucunuz ne çıktı 2 katı artış varsa her şey yolunda demektir allah hayırlı etsinKızlar perşembe günü kan verdim sonuç 27.48 çıktı çok düşük diye kendimi yedim bitirdim bugün kan verdiğim 2 gün oldu ve sabah yine evde test yaptım 2. çizgi yine koyu çıktı kimyasal gebelik yada sağlıksız olsaydı koyu çıkarmıydı lütfen bana akıl verin yaa moralim çok bozukk yaptığım testi yollucam lütfen cevap verinn..
Bugün kan tahlili yaptırmadım canım evde test yaptım daha koyu çıktı inşallah artmıştıt değerim pazartesi yaptırcam tekrar kan tahliliBugünkü kan sonucunuz ne çıktı 2 katı artış varsa her şey yolunda demektir allah hayırlı etsin
Bugün kan verdigimi, bugün kan verdim okumusumBugün kan tahlili yaptırmadım canım evde test yaptım daha koyu çıktı inşallah artmıştıt değerim pazartesi yaptırcam tekrar kan tahlili
teste bakılırsa hamılesin canım benımde ilk gebeliğimde test böle çıktı gayet belirgin ikinci çizgi
Kiz ayni gundee dogum yapacazz )
Canim gayet normal bnimkide 30 cikti..Kızlar sonucum 36.7 normal mi bu hiç anlamıyorum sonuçlardan ben?
Hayırlı olsun hanımlar:)) testi adetten önce mi yaptınız??Canim gayet normal bnimkide 30 cikti..
Peki artışların nasıl ilerledi canm yavas olup sonramı hızlandı yoksa direk katlayarakmı gitti. Aklında varsa bi kaç test sonucunu paylaşırmısın?Canim gayet normal bnimkide 30 cikti..