2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Canım adetim düzensiz 32 yada 33. gün oluyorum son adet tarihim 9 mart bugün 32. günüm bugün yarın olmam gerekiyor yani kan verdiğimde 30. günümdü
Artmıştır umarım ya 1 hafta sonra yapın deniliyor genelde senin daha tam günün gelmeden bile çıkmış kan testi yapmadan ümitlenme sonra daha üzlürsün yok çıkar veya sağlıksız dış gebeliksede kafana takma en iyi zamanı Allah bilir hayırlısı olsun geç olsun erken olupta hayatını etkiledikten sonra önemi yok sakin kalmaya çalış

Artmıştır umarım ya 1 hafta sonra yapın deniliyor genelde senin daha tam günün gelmeden bile çıkmış kan testi yapmadan ümitlenme sonra daha üzlürsün yok çıkar veya sağlıksız dış gebeliksede kafana takma en iyi zamanı Allah bilir hayırlısı olsun geç olsun erken olupta hayatını etkiledikten sonra önemi yok sakin kalmaya çalış
Çok sağol canım cevap verdiğin için.. inşallah dediğin gibi artmıştır pazartesi kan vercem tekarar inşallah iyi haberler alırım

Kızlar perşembe günü kan verdim sonuç 27.48 çıktı çok düşük diye kendimi yedim bitirdim bugün kan verdiğim 2 gün oldu ve sabah yine evde test yaptım 2. çizgi yine koyu çıktı kimyasal gebelik yada sağlıksız olsaydı koyu çıkarmıydı lütfen bana akıl verin yaa moralim çok bozukk :KK43: yaptığım testi yollucam lütfen cevap verinn..
Bugünkü kan sonucunuz ne çıktı 2 katı artış varsa her şey yolunda demektir allah hayırlı etsin

Bugünkü kan sonucunuz ne çıktı 2 katı artış varsa her şey yolunda demektir allah hayırlı etsin
Bugün kan tahlili yaptırmadım canım evde test yaptım daha koyu çıktı inşallah artmıştıt değerim pazartesi yaptırcam tekrar kan tahlili

o_Oo_Oİyi akşamlar kizlar az önce lavabo ya gittim çok az akinti geldi çok hafif penbe hafif sarı tarzı siz ce yerleşme olabilirmi daha önce söylemiştim adetim saati saatine gelir hiç aksamaz şimdi tekrar baktım ama hiç bir şey yok ben mi yanlış gördüm ya:110::110:

Ya kizlar yine geldi şimdi daha koyu hafif açık kahve çok belirgin bu kadar erken adet se hiç olmadı ay napacami şaşırdım sabah test aliyim bari yaaa:110:o_O

X