2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Ben 19 diye düşünyrdum ama her ay 3 -4 gün erken oluyorum bu ayda 16 snda gelir muhtemelen eczaneye sordum cıkar dedi eger varsa yaptım gitti

Kızlar size bir sey soracagım. Ben 27 - 28 günde bir adet oluyorum bu ay 11. 12. 13. gün birliktelik oldu ama kavga ettik esimle 14. Gün olmadı. Cok üzülüyorum. Sizce hiç şansım yok mu yoksa var mı?? :KK43:

Kızlar size bir sey soracagım. Ben 27 - 28 günde bir adet oluyorum bu ay 11. 12. 13. gün birliktelik oldu ama kavga ettik esimle 14. Gün olmadı. Cok üzülüyorum. Sizce hiç şansım yok mu yoksa var mı?? :KK43:
14.gün yumurtlama olmustur diye düsünüyorsan merak etme bir gün önceki iliskideki birliktelikten hamilelik sansi var cnm üzülme bos yere biliyorsun spermler 3gün canli kalabiliyo..

Matematiksel olarak ya 13.gün ya da 14. Gündü. 24 martta oldum en son adetimi. Gelecek bat da 20 nisan gözüküyor. 11. 12. 13. Gün istikrarlı gittik 14. Gün olmadı işte. Umudumu kestim biraz.

hep dua edip hayırlısını istiyorum Allah'tan. bu ay içinde 3 gece rüyamda bebek emzirdim insan 3 kere aynı rüyayı görür mü? belki de bir işarettir değil mi? kurban olduğum Rabbim her şeyin en iyisini bilir. hakkımızda hayırlısı.

Matematiksel olarak ya 13.gün ya da 14. Gündü. 24 martta oldum en son adetimi. Gelecek bat da 20 nisan gözüküyor. 11. 12. 13. Gün istikrarlı gittik 14. Gün olmadı işte. Umudumu kestim biraz.
umudunu kesme canım doktorlar yumurtlama öncesi ilişkiyi önerio onlar içinde canlı kalabiliomuş iki gün:KK48:

Hamile arkadaşları tebrik ediyoruuuuum :KK71:
hep dua edip hayırlısını istiyorum Allah'tan. bu ay içinde 3 gece rüyamda bebek emzirdim insan 3 kere aynı rüyayı görür mü? belki de bir işarettir değil mi? kurban olduğum Rabbim her şeyin en iyisini bilir. hakkımızda hayırlısı.

Cnm bende rüyamda emzirdigim ay hamileymişim meğer.

Olabilir tabiki inş :KK66:

Kızlar bende klomen sonrası kist oluştu dr ara verdi kistle hamile kalan da varmış belki bu ay bende bir umut iste kiste yumurtlama olur mu onu bile bilmiyorum :110: nisan banada ugur getirir inş

Ayy biraz olsun umutlandım teşekkür ederim kızlar çok sağ olun. Lidya senin rüya işi de beni inanılmaz heyecanlandırdı. Allah ım hepimizin yüzünü hayırlı zamanda güldürsün insallah.

X