- 3 Mart 2016
- 352
- 445
- 30
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.381
bence nolur nolmaz geç yumurtlama falan olur belkide bi kaç günü daha değerlendir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kac gun vardi canim? Kacirdiysam kusura bakmaKızlar ben erken gebelik testi yaptım negatif cıktı
Yınurtlama günün hangisiydi canımKızlar size bir sey soracagım. Ben 27 - 28 günde bir adet oluyorum bu ay 11. 12. 13. gün birliktelik oldu ama kavga ettik esimle 14. Gün olmadı. Cok üzülüyorum. Sizce hiç şansım yok mu yoksa var mı??
14.gün yumurtlama olmustur diye düsünüyorsan merak etme bir gün önceki iliskideki birliktelikten hamilelik sansi var cnm üzülme bos yere biliyorsun spermler 3gün canli kalabiliyo..Kızlar size bir sey soracagım. Ben 27 - 28 günde bir adet oluyorum bu ay 11. 12. 13. gün birliktelik oldu ama kavga ettik esimle 14. Gün olmadı. Cok üzülüyorum. Sizce hiç şansım yok mu yoksa var mı??
Insallah cnm merak etme üzülmene gerek yok Rabbim var Dua Edelim bol bol,,Bihter34 inşallah dediğin gibi olur canım ya. Allah yardımcımız olsun.
Matematiksel olarak ya 13.gün ya da 14. Gündü. 24 martta oldum en son adetimi. Gelecek bat da 20 nisan gözüküyor. 11. 12. 13. Gün istikrarlı gittik 14. Gün olmadı işte. Umudumu kestim biraz.
umudunu kesme canım doktorlar yumurtlama öncesi ilişkiyi önerio onlar içinde canlı kalabiliomuş iki günMatematiksel olarak ya 13.gün ya da 14. Gündü. 24 martta oldum en son adetimi. Gelecek bat da 20 nisan gözüküyor. 11. 12. 13. Gün istikrarlı gittik 14. Gün olmadı işte. Umudumu kestim biraz.
hep dua edip hayırlısını istiyorum Allah'tan. bu ay içinde 3 gece rüyamda bebek emzirdim insan 3 kere aynı rüyayı görür mü? belki de bir işarettir değil mi? kurban olduğum Rabbim her şeyin en iyisini bilir. hakkımızda hayırlısı.
Herşeyin hayırlısı olsun zaten canım ama üzülmedim de değil pazartesi tekrar kan vercem inşallah yükselir pek umudum yok ama hayırlısı artıkCanım sakın umutsuzluğa kapılma dualarını eksik etme. Herşeyin hayırlısını dilemek lazım.