- 9 Ocak 2015
- 12.721
- 29.001
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.361
Canim daha dort gunun var cok normal:)Kızlar sonucum 36.7 normal mi bu hiç anlamıyorum sonuçlardan ben?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim daha dort gunun var cok normal:)Kızlar sonucum 36.7 normal mi bu hiç anlamıyorum sonuçlardan ben?
Benimde bat 4 nisan idi.4 gündür günüm geçiyo.ayın 2 sinde kan testi yaptım negatifti tekrar yapmadım.doktor kis var dedi inofolic toz yazdı.bende ne yapayacağımı bilemiyorum.pko lu hastalar yumurtlama dönemini nasıl ayarlıyolar bilen var mıEvet kızlar son durum nedirr ??
- @seieda............................1 Nisan
- @kubito...........................4 nisan
- G gul_22116 .....................4 nisan
- @Zanamm174..................7 nisan
- _meLinDa_ ..................9 nisan
- @dilo00.............................9 nisan
- @Kriziantemcicegi ............................10 nisan
- @Mrcege .............................10 nisan
- masal2994 .................10 nisan
- @nbor ...................................10 nisan
- masal3487 ......................11 nisan
- @gulnarsen.......................11 nisan
- enginkelime .........................11 nisan
gel gel gelllllllllllllllll
gelen hamile kalıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar toplaşınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hahaaha gelmez miyimmm hiççççç baksanaaa herkeşler hamişşşşş maşşallaahhh bizde ekleniriz inşallahhhh
Kizlar benim lekelenmem kirmizya dondu. Bu ay da klomene dvm edecegm sanirim yrn doktora gidiyorum.yeni bat 7 mayis gozukuyor. Ins mayista guzel hbri aliriz
maşallah tüm hamilelerimize nazar değmesin hepsine sağlıkla alsınlar bebişlerini..gel gel gelllllllllllllllll
Vallahi ugurlu oldu yaa :) Daha nice hamileleree darisi basimiza sekerim :)gel gel gelllllllllllllllll
İNŞALLAH CANIMAllahım sizin haberlerinizi almayıda nasip etsin kızlar çok dua ettim sizede inşallah yakın zamanda çift çizgiyi görürsünüz e mi!
Benimde son uc gun acaba yapsam cikar mi bilmiyorum.Bide sabah ilk idrarla yapmak lazimmisKızlar bende şişkinlik kasıklarda ağrı gaz fazlasıyla var bata 2 gün kaldı bide beyaz akıntı gelio test alıp yapsam mı diyorum ama adetede azkaldı napsam bilemedim
Kızlar bende şişkinlik kasıklarda ağrı gaz fazlasıyla var bata 2 gün kaldı bide beyaz akıntı gelio test alıp yapsam mı diyorum ama adetede azkaldı napsam bilemedim
Benimde son uc gun acaba yapsam cikar mi bilmiyorum.Bide sabah ilk idrarla yapmak lazimmis
Canim aslinda ben gunumden once yumurtladim yani yarin,en gec pazar gunu regl gunum.Ama adet sancisi cekiyorum dort bes gundur o nedenle yoktur adeti beklesem daha iyi.gününde yumurtladıysan cıkar canım. ama bekle batını derim
benim de hafif sancım varCanim aslinda ben gunumden once yumurtladim yani yarin,en gec pazar gunu regl gunum.Ama adet sancisi cekiyorum dort bes gundur o nedenle yoktur adeti beklesem daha iyi.
Benim hafif degil bildigin simdi regl olacakmisim gibi agriyor.Yok tatlimya moralimi bozmaya niyetim yok.benim de hafif sancım var
yarın sabah beraber yapsak mı test
çok korkuyorum negatifi görmekten gerçi
Canim aslinda ben gunumden once yumurtladim yani yarin,en gec pazar gunu regl gunum.Ama adet sancisi cekiyorum dort bes gundur o nedenle yoktur adeti beklesem daha iyi.