- 4 Nisan 2016
- 219
- 168
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
Hadi bakalım yarın sabah hayırlı haberlerini bekliyor olacağım :)Evet dün yaptım üstelik ilk idrarım degildi negatif cıktı.. Sonra c nin önünde bir çizgi dha cıktı ama t de çizgi olmadığı sürece negatif belki yarın sabah ilk idrarım la denerim
5. oldun canım :) Hayırlı olsunnn :)4.cuu benim canimmm bende hamileyimmm benide ekleyinnn hamile listesinee .. Rabbime cok sukur insallah hepiniz hamile kalirsiniz bu ayy.. ohh be rahat bir nefes alabilirimm artikk..
Benim bu ay da olmadı herhaldekızlar sizde durumlar ne ? Belirtiler neler
- @ladys_girl.................... 6 nisan
- K kandilll ..........................7 nisan
Zanamm174 ..................7 nisan jtaime020626 ...............8 nisan - @xiexie ............................8 nisan
- @_meLinDa_..................9 nisan
- @dilo00.............................9 nisan
tbftmucize .....................10 nisan - @Kriziantemcicegi ..........10 nisan
- @Mrcege .............................10 nisan
- @busrademirtas .................10 nisan
- @nbor ...................................10 nisan
Hadi bakalım yarın sabah hayırlı haberlerini bekliyor olacağım :)
hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza almaı nasip etsin rabbim.
bana gelince bat 10 nisan ama ne regl ne de hamilelik belirtsi var hatta ilk defa bu ay çok sakin vucudum önceden olsa regl öncesi ağrıdan kıvranırdım
ama ilk hamilleiğimde regl olacak gibi ağrım da çoktu göğüslerim acayip şiş ve ağrılıydı hatta hissetmiştim hamile olduğumu 1 hafta öncesinden ama bu ay hiç yok..
Yok iki gün var ama ümidim kalmadı bu ay için :-(Günün geçmiş miydi tatlim üzülme hayırlısı
Hamile arkadasları tebrik ediyorum. Allah saglıklı bir hamilelik ve dogum nasip etsin insaallah. benim de bat 20 nisan __ATALENTE beni de yazarsan sevinirim. Sizinle beraber bekliyorum. Nisan ın uguru bize de bulassın insaallah.
Hastalanacakmışım gibi belirtilerim var sanki. Tuvalete gitmeye çekiniyorumkızlar sizde durumlar ne ? Belirtiler neler
- @ladys_girl.................... 6 nisan
- K kandilll ..........................7 nisan
Zanamm174 ..................7 nisan jtaime020626 ...............8 nisan - @xiexie ............................8 nisan
- @_meLinDa_..................9 nisan
- @dilo00.............................9 nisan
tbftmucize .....................10 nisan - @Kriziantemcicegi ..........10 nisan
- @Mrcege .............................10 nisan
- @busrademirtas .................10 nisan
- @nbor ...................................10 nisan
Saol canim darisi basiniza insallah5. oldun canım :) Hayırlı olsunnn :)
Hayirli olsun canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.En belirgin belirtilerin neler oldu canim?Saol canim darisi basiniza insallah
Coooook tesekkür ederim canım benim testim 838 cıktı bugün yarın kontrole gidicem bakalım hayırlısıyla sağlıklı bi gebelik olur inşallahHerkese gunaydin kizlar, gunumuz harika gecer insallah. G gurbettekigelin seni de tebrik ederim canim insallah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin Rabbim. Nisan ayinda yavas yavas haberler geliyor ya icim kipir kipir oldu vallaha @sunflower dan sonra seni de gorunce :)
Kizlarr benim 2.ci hamileligim olacak insallah .. Rabbim hepinizin gonlune versin insallah.. 2.ci hamilelik olmasina ragmen cok mutluyumm bugun ruyamdada gordum ogluma dogum yaptim . Hemde dogumdan bir gun once hamile oldugumu ogreniyorum ertesi gun yalniz basima dogum yapiyorum..
Kizlar size bisey soyleyim mii jafaniza takmayin . Takmayinca oluyorr gercekten.
Belirtilerime gelince sadece adete 3 gun kala lekelenmem oldu ve gogus uclarim hassaslasti .. idrar testimde silik cikti . Kan testimde onaylandi pozitiff.. cok sukur rabbim hepinize versin ikiz üçüz versin hersey gonlunuzce olsun.. bide ates olcme yontemini debeyin derim mutlaka ise yarayan birsey.. internetten bakabilirsiniz..
Canim aslinda bakarsan bat 5 nisandi ben gecen ay yani mart 9 adet olmustum kafamdan dedim nisanin 8 de olur .. ama 5 nisan gozukuyidu yani. Aksine gec dollenme oldu..Canım öncelikle sağlıkla sıhhatle alırsın inşallah meleğini kucağına :) bereketli bir ay olsun bizim için de inşallah...senin bat 8 nisan ve hcg baya yüksek yani erken döllenme olmuş sanıyorum ki...Ateş'in kaçıncı gün yükselişe geçti kaç gün önce yumurtlama oldu merak ettim...çok soru sordum kusura bakma ama bende heyecanlandım...