- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
April1109 canımm benim de bat 20 nisan beraber bekliyoruz. zaten hiçç düşünme nasip kısmet. Ben 14 aydan sonra bu ay ölü topragı serpilmiş kadar sakinim koyverdim herşeyi oluruna bıraktım Allah en dogrusunu bilir hersey kabulüm.
Ayy tarihlerimiz aynı nerdeyse inş gönlümüze göre olur :) benm daha ilk ayım daha önce bi denemem de olmadı henuz ama herkes ne kdar düşünmezsen okdr kolay oluyo diyo tabi merak peşimizi bi bırakırsaaApril1109 canımm benim de bat 20 nisan beraber bekliyoruz. zaten hiçç düşünme nasip kısmet. Ben 14 aydan sonra bu ay ölü topragı serpilmiş kadar sakinim koyverdim herşeyi oluruna bıraktım Allah en dogrusunu bilir hersey kabulüm.
senle batlarımız çok yakın canım4.cuu benim canimmm bende hamileyimmm benide ekleyinnn hamile listesinee .. Rabbime cok sukur insallah hepiniz hamile kalirsiniz bu ayy.. ohh be rahat bir nefes alabilirimm artikk..
Saol bat bugun dun hem idrar testi hemde kan testi yaptim belirtilerim adete 3 gun kala lekelenme bide gogus uclarimda hassasiyet bu kadarsenle batlarımız çok yakın canım
ne zaman test yaptın? belirtilerin var mıydı
hayırlısı olsun
Allahım daim etsin sağlıklı hayırlı bi gebelik olsun inşallah canımSaol bat bugun dun hem idrar testi hemde kan testi yaptim belirtilerim adete 3 gun kala lekelenme bide gogus uclarimda hassasiyet bu kadar
Ayy evet cok iyi oldu buYesa1 ve april1109 demek ki beraber bekliyoruz. :)) yasasınnn :))
Böyle bi durum yaşayan oldumu yada bu ilacı kullananArkadaşlar bugün 1 günüm geçiyo.doktora gittim.küçük küçük yumurtaların var dedi.bi de minicik kisler var.inofolic yazdı.3 ay kullan dedi.hamile olmaya yardımcı oluyomuş falan.aç karnına sabah akşam 2 şer toz
Hamile kizlara bir sorum olacakti cevap verirseniz sevinirim,hamile oldugunuzu ogrenmeden once akintiniz varmiydi varsa nezamandan itibaren basladi ve rengi nasildi?
Cunku bende hic bir akinti yok reglme 6 gun var sanki bu kadar kuruluk iyiye isaret degimis gibiBunu bende merak ediyorum
Valla boyle bir sey yasamadim umarim ilac iyi gelir bir an once anne olursun:)Böyle bi durum yaşayan oldumu yada bu ilacı kullanan
Hamile olan arkdaslarr eşlerinize söylerken süpriz yaptınız mı nasıl söylediniz hamile olduğunuzu :)
çok tatlı olmuşş :)))Kizlar esime aksam boyle bir supriz bekliyoresim isten gelince dus aliyor bnde o gelmeden kiyafetlerini hazirlayip dusa koyuyorum kiyafetlerin icine yerlestirdim gordugunde ne yapar bilmiyorum ayakkabinin uzerinde not. Kusura bakmayin anca bu kadar oldu foto
Kizlar moralim cok bozuk. 2 gundur adet olamiom kan testi yaptirdim 0.5 cikdi
Acaba cok erken oldugu icinmi boyle bi umit varmi hala sizce dundu adet gunum hala bisey yokHayırlısı olsun canım ya sıkma canını sakin..