- 4 Nisan 2016
- 335
- 298
- 35
- Konu Sahibi _bilgehan_
Benide eklediniz mi bat 15 nisan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benide eklediniz mi bat 15 nisan
PARDON GÖRMEMİŞŞİMM :) :)ekledim sizii :)
siz varsınız zaten :)
bende tam aynılarını düşünyodum grci dha 15 gün var bnmkine ama hic bir değişiklik yok bnyemde acaba belirtimi diyebilceğim :)Hamile olanları tebrik ederimmm sabredip muradınıza erdiniz Allahın izniyle :) umarım sağlıkla kucağınıza alır sağlıkla büyütürsünüz... Darısı olmayanların başına. Benim 12 sine kadar nasıl sabredeceğim meçhul... Bi belirtimde yok sanırım bende bişey yok bayanlar delirciiiim :)
Canım zaten 15 gün varsa daha yumurtlamamışsındır yada bi kaç gün olmuştur yani nasıl hemen bünyesen bekliyosun :)bende tam aynılarını düşünyodum grci dha 15 gün var bnmkine ama hic bir değişiklik yok bnyemde acaba belirtimi diyebilceğim :)
doğru cok erken ben yumurta takibi falan yapmadım zaten ilk ayım pek de bilgim yok acıkcası bu süreçten :/Canım zaten 15 gün varsa daha yumurtlamamışsındır yada bi kaç gün olmuştur yani nasıl hemen bünyesen bekliyosun :)
Genelde ortalama bat den 14 gün önce yumurtlama olur tabi bu değişken ama ortalaması bu :)doğru cok erken ben yumurta takibi falan yapmadım zaten ilk ayım pek de bilgim yok acıkcası bu süreçten :/
O bendede war bende 2017 doğumlu olmasını istiyorum ama Rabbim bu ay verirse başım gözüm üstüne :)
Günaydın kızlar dün kan verdim 7,31 çıktı acil doktoru pozitif ama takip edlicedek dedi bir bilginiz varmı ?
Evet canım kan testi de pozitif ciktii
canm şaka gibi 7.57 cuma olan değerim dün aynı hastanede 8.57 olmuş devlette verdm dün akşam 11.0 dı valla napcağm şaşrdm dün pembe lekelenmem oldu kahveye dönük sonra kesildi hasta oldm sandm hala kahverengi uzayan akıntı var ultrasonla baktı doktr rahim temiz dedi 2 gün daha bekleyelm dedi napcağmı bilmiyorum bölesinide duymamıştm hiç belki hastaneler arası hassasiyet farkı olabilir cihazda dediler ne ümit verdiler ne yok dediler :)
benim göğüslerim çok acıyodu dün akşam üstü test yaptım tabi negatif çıktı iş yerinde çekmeceme koydum şimdi baktım hafif belli belirsiz bi çizgi var dikkatli bakınca ama beklediği için yanlış olabilir tabi :)kızlar sizde durumlar ne ? Belirtiler neler
- ladys_girl .................... 6 nisan
- K kandilll ..........................7 nisan
- Zanamm174 ..................7 nisan
- jtaime020626 ...............8 nisan
- xiexie ............................8 nisan
- _meLinDa_ ..................9 nisan
- dilo00 .............................9 nisan
- @tubaender.....................10 nisan
- @Kriziantemcicegi ..........10 nisan
- M Mrcege .............................10 nisan
- masal2994 .................10 nisan
- nbor ...................................10 nisan
canım değerin azıcık düşük ama sakın panik yapma olumlu düşün giderek yükselecek yükseldikçe güzelleşecek
büyük ihtimal sıkıntı yok büyük ihtimal zaten geç yumurtalama olduğu için değer böyle çıkmıştır
canım giderek yükseliyor Allah'ın izniyle hiççççç sıkıntı olmayacak inşallahhhhhhhhhh
4.cuu benim canimmm bende hamileyimmm benide ekleyinnn hamile listesinee .. Rabbime cok sukur insallah hepiniz hamile kalirsiniz bu ayy.. ohh be rahat bir nefes alabilirimm artikk..Ooo oooooooo maşallah maşallah maşallah
Tebrik ederim canm
3. Hamilemiz geldiiiiii
yaa ben bugün çok ağladım negatifi görünce erken olduğunun farkındayım ama çoğu kişinin çıkıyor... Sen yaptın mı hiç test?
Cok tesekkurler canımSenin için hazırlık yapıyorum mayıs batlarınıda ilk mesaja yazıyorum kolaylık olsun