2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

kızlar sizde durumlar ne ? Belirtiler neler :KK66:

Hamile olanları tebrik ederimmm sabredip muradınıza erdiniz Allahın izniyle :) umarım sağlıkla kucağınıza alır sağlıkla büyütürsünüz... Darısı olmayanların başına. Benim 12 sine kadar nasıl sabredeceğim meçhul... Bi belirtimde yok sanırım bende bişey yok bayanlar delirciiiim :)

Hamile olanları tebrik ederimmm sabredip muradınıza erdiniz Allahın izniyle :) umarım sağlıkla kucağınıza alır sağlıkla büyütürsünüz... Darısı olmayanların başına. Benim 12 sine kadar nasıl sabredeceğim meçhul... Bi belirtimde yok sanırım bende bişey yok bayanlar delirciiiim :)
bende tam aynılarını düşünyodum grci dha 15 gün var bnmkine ama hic bir değişiklik yok bnyemde acaba belirtimi diyebilceğim :)

Günaydın kızlar dün kan verdim 7,31 çıktı acil doktoru pozitif ama takip edlicedek dedi bir bilginiz varmı ?

canım değerin azıcık düşük ama sakın panik yapma olumlu düşün giderek yükselecek yükseldikçe güzelleşecek

büyük ihtimal sıkıntı yok büyük ihtimal zaten geç yumurtalama olduğu için değer böyle çıkmıştır :KK50:

Evet canım kan testi de pozitif ciktii :KK54:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK9::KK9::KK9:

canm şaka gibi 7.57 cuma olan değerim dün aynı hastanede 8.57 olmuş devlette verdm dün akşam 11.0 dı valla napcağm şaşrdm dün pembe lekelenmem oldu kahveye dönük sonra kesildi hasta oldm sandm hala kahverengi uzayan akıntı var ultrasonla baktı doktr rahim temiz dedi 2 gün daha bekleyelm dedi napcağmı bilmiyorum bölesinide duymamıştm hiç belki hastaneler arası hassasiyet farkı olabilir cihazda dediler ne ümit verdiler ne yok dediler :)

canım giderek yükseliyor Allah'ın izniyle hiççççç sıkıntı olmayacak inşallahhhhhhhhhh :KK36::KK36:

kızlar sizde durumlar ne ? Belirtiler neler :KK66:
benim göğüslerim çok acıyodu dün akşam üstü test yaptım tabi negatif çıktı iş yerinde çekmeceme koydum şimdi baktım hafif belli belirsiz bi çizgi var dikkatli bakınca ama beklediği için yanlış olabilir tabi :)

Hamile bayanları tebrik ederim ben bu ay fazla takmıyorum sadece buralarda okuyorum işte olursa bekliyorum olmazsa bidaki aya sizde inşallah bebişleri kucağınıza sağlıkla alırsınız :KK15:

canım değerin azıcık düşük ama sakın panik yapma olumlu düşün giderek yükselecek yükseldikçe güzelleşecek

büyük ihtimal sıkıntı yok büyük ihtimal zaten geç yumurtalama olduğu için değer böyle çıkmıştır :KK50:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK9::KK9::KK9:

canım giderek yükseliyor Allah'ın izniyle hiççççç sıkıntı olmayacak inşallahhhhhhhhhh :KK36::KK36:

:) cnm sağlıksız bi durum var ortadada ama hayırlısı baklm

yaa ben bugün çok ağladım negatifi görünce erken olduğunun farkındayım ama çoğu kişinin çıkıyor... Sen yaptın mı hiç test?

Evet dün yaptım üstelik ilk idrarım degildi negatif cıktı.. Sonra c nin önünde bir çizgi dha cıktı ama t de çizgi olmadığı sürece negatif belki yarın sabah ilk idrarım la denerim

Kızlar yaa ben de artık takmayacağım olursa olur bu ay olmazsa yine devam ederiz. Hayırlısını istedik hayırlısı buymuş diyip kenara çekiliriz... "Allahım hayırlısını ver" diyipte, olmaynca "ay niye olmuyo olmuyo" dememin yanlış olduğunu farkettim. Zamanı var demekki... Neden bu kadar acele dimi?

X