- 21 Ocak 2016
- 2.413
- 2.982
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
Canim aslinda bakarsan bat 5 nisandi ben gecen ay yani mart 9 adet olmustum kafamdan dedim nisanin 8 de olur .. ama 5 nisan gozukuyidu yani. Aksine gec dollenme oldu..
Atesim yumurtlama zamani yani 14cu gun 36.2 oldu yumurtlama gunjnde 1 gun once ve bir gun sonra iliski oldu.. artik ne zaman tuttu bilmiyorum ..
Kan ver benceslm arkadaşlar 28 subatta iliski oldu ve marttın 1de kan geldi adet oldum dedim ama herzaman kinden farkli sürdü ve acık pembe seklinde ve3 gun sürrdü bunda da cok az ğeldi o 3 gunoe 5 tane ped bile degistirmedim normalde ikinci paket biterdi 1 saatte dolar tasardı suan belim kasiklarım cok ağriyor yuruken bile canm yakiyor normalde wc cıkardım ama suan cok siklasti gogusum sisdi ve hafif hafif acıyor dun aksam test yaptım negatif cıktı kan ver diyorlar ihtmal var mi sizce içim cok kıyıliyor yemek yesemde bulanıyor byle olup hamile olan var mi ?
Ates olcme yontemini biliyirsan onu yap tatlim ve kafana takma iliskiye girdiginde zevk icin gir .. kendini dusunn.. . Bide benim atesim dun adete 1 gun kala 37.1 di yani adetine 1 2 gun kala ates yuksekse tuttmustur demektir .Çok heyecanlı :) biz de bu mutluluğu heyecanı tadarız inşallah...hımm anladım 5 nisan ise tabi geç döllenme...belirtilerin yoğun muydu peki? Bende bu ay söz verdim ne Ateş takibi ne ovü testi yapmayacağım diye ama sanırım yine dayanamayacağım 11.gün bugün ve ovü testi yapsam mı diye düşünüyorum...
Kan ver bence
simdi hiç agrim yaok tek az kan gelmis kaverenğiyle acık pmbe kn gibi ama dun test yaptm ckmadıAtes olcme yontemini biliyirsan onu yap tatlim ve kafana takma iliskiye girdiginde zevk icin gir .. kendini dusunn.. . Bide benim atesim dun adete 1 gun kala 37.1 di yani adetine 1 2 gun kala ates yuksekse tuttmustur demektir .
Canim gec dollenme olmussa cikmazz adet tarihin be zamansimdi hiç agrim yaok tek az kan gelmis kaverenğiyle acık pmbe kn gibi ama dun test yaptm ckmadı
ama iliskiden spehliyim onun ustnden cok geçti 29 sbat olsa ckardı demiCanim gec dollenme olmussa cikmazz adet tarihin be zaman
Eger yumutlama tarihine denk geldiyse hamile olabilirsin bnce git kan ver1 nisan cnm ama iliskiden cok oldu cok gectii
Ondan sonra iliski olmadi mi?ama iliskiden spehliyim onun ustnden cok geçti 29 sbat olsa ckardı demi
Umudunu yitirme inşallah bizde guzel haberler verebiliriz hala umut var :))C.tesi kanda çıkmamıştı cnm ya
Tesekkür ederim canımm sadece işyerinde halsizlik biraz etkiliyo kendi kendime de gelin guvey olmak istemiyorum hamile triplerine girmeyim diye Cokta zaman bar bat19 nisan Dayanabildiğim yere kadar dayanıp en son toparlayamazsam içerim olmadı cok tesekkür ederim tekrardanDayanmaya calıssan aslında daha iyi içmemek ama bende basım cok agrıdıgında ilaç içiyorum bana doktor hamile oldugunu henüz öğrenmediğin ilk haftalar için bir sıkıntı yapmaz demişti ama herkesin kendi tercihi. Sadece atesin yükselmesin ona dikkat et. Geçmiş olsun.
kızlar sizde durumlar ne ? Belirtiler neler
- @ladys_girl.................... 6 nisan
- @kandilll..........................7 nisan
- @Zanamm174..................7 nisan
jtaime020626 ...............8 nisan - @xiexie ............................8 nisan
_meLinDa_ ..................9 nisan dilo00 .............................9 nisan - @tubaender.....................10 nisan
- @Kriziantemcicegi ..........10 nisan
- @Mrcege .............................10 nisan
- @busrademirtas .................10 nisan
- @nbor ...................................10 nisan
gün yaklaştıkça korku heyecan bir arada .. Bende akıntı var canım bir de kasık ağrısı var başka da belirti yok şuan göğüslerim ağrırdı önceki gebeliklerde ama şimdi hiç ağrımıyor ve bu yüzden kesin yoktur gebelik diyorum.. duygular baya karışık yanikızlar sizde durumlar ne ? Belirtiler neler
- @ladys_girl.................... 6 nisan
- @kandilll..........................7 nisan
- @Zanamm174..................7 nisan
jtaime020626 ...............8 nisan - @xiexie ............................8 nisan
_meLinDa_ ..................9 nisan dilo00 .............................9 nisan - @tubaender.....................10 nisan
- @Kriziantemcicegi ..........10 nisan
- @Mrcege .............................10 nisan
- @busrademirtas .................10 nisan
- @nbor ...................................10 nisan