-
- Konu Sahibi _bilgehan_
test yaptrdm 7.57 çıktı kmyasal muhtemelen
G gurbettekigelin ............1 nisan
@seieda............................1 Nisankızlarrrrrrrrrrrr haber getirin ama güzel haber :)
-Lidya- ..........................1 nisan
Hanimlar bende bugun kan testi yaptirdim ve sonucc negatifff
Ben martin 9.da adet oldum normalde bu ayin 8veya 9 .da olmam gerek .
Ve telefonuma ladytimer diye bi uygulama indirmisim 3 aydir flan ordan takip ediyorum ve uygulamadaki takvim 5 nisan gosteriyor adet gunumu sizce ne yapim kizlarcok uzuldum ya umutlarim mayis ayina kaldii .. sizce kucukte olsa ihtimal varmidirr
Bakalim hayirlisi olsamda yapacak bisey yok mayis ayina kalacak artikkırmızı kart yemeden ümit kesilmez canım benim :)
Normal canim daaha cok yeni 2 haftalik flan seninkisiBende adetten 1 gün önce 31 martta baktirdim 42 çıktı normal mi bilemedim. Pazar günü testi tekrar edip ptesi Dr a gitmeyi dusunuyorum
Sende burdasın canım :)Batı 4 yada 5 nisan olan arkadaşlar test yaptınızmı hiç
Ewt vajinusmus sayfasından buraya geleceğimi hayal bile edemezdimSende burdasın canım :)
Aynen canım çok şükür. İnşallah hayırlı zamanda bebişlerimiz de olur :)Ewt vajinusmus sayfasından buraya geleceğimi hayal bile edemezdim
Bi belirtim yok ama mens de olmadım. 2 3 gün geçmeden yapmak istemiyorum testi sonra hayalkırıklığı oluyo :) biliyosunuz kızlar: )
G gurbettekigelin ............1 nisan
@seieda............................1 Nisankızlarrrrrrrrrrrr haber getirin ama güzel haber :)
-Lidya- ..........................1 nisan
Büyük ihtimal kimyasal canım ben geçen ay 2 gun kala 9.5 tim snra mens günüm 1 gün geçtikten sonra kanamam oldu doktor kimyasal demistitest yaptrdm 7.57 çıktı kmyasal muhtemelen
Yarın yaptiracagim testte düzenli arttığını görürsem daha çok rahatlayacagim inşallahNormal canim daaha cok yeni 2 haftalik flan seninkisi