- 11 Ağustos 2015
- 635
- 1.303
- 40
-
- Konu Sahibi yaowwwwssss
Benimde son regl günü başlangıcım 30. 0630,06,2015 son reglimin ilk günü. bu cuma doktor kontrolüne gidicem.
Yoktur allahın izniyle. Keseyi görmeden önce bhcg takibi yapıyoruz kaç olunca gözükür soruyoruz birbirimize. Keseyi gördükten 2 hafta sonra kalp atışı inşallah.Merhaba bende aranıza yeni katıldım ilk hamileliğim ve kafam çok Karışık Dr ultrasonda kesemi gösterdi bu noktada bebek dedi 15 günlük falan dedi o sıra kan testide yaptırdım ondanda 5 haftalık dediler Dr un verdiği ult fotosundada 5.1 mm görünüyor 15 20 gün sonra gel dedi test falanda istemedi Yorumları okudum Bhcg değerleri satlar batlar şuan Bhcg değerini hatırlamıyorum tatildeyiz ama kese falan göründüğüne göre bi sıkıntı yoktur dimi
Merhaba bende aranıza yeni katıldım ilk hamileliğim ve kafam çok Karışık Dr ultrasonda kesemi gösterdi bu noktada bebek dedi 15 günlük falan dedi o sıra kan testide yaptırdım ondanda 5 haftalık dediler Dr un verdiği ult fotosundada 5.1 mm görünüyor 15 20 gün sonra gel dedi test falanda istemedi Yorumları okudum Bhcg değerleri satlar batlar şuan Bhcg değerini hatırlamıyorum tatildeyiz ama kese falan göründüğüne göre bi sıkıntı yoktur dimi
kızlar bu mide bulantısıyla nasıl baş edicez herşeyden tiksiniyorum gün geçmiyo
yerken biraz hafifliyoda sonra gene aynı şimdiden zorladı bu çocuklar bizi:) napalım her güzel şeyin bir zorluğu var sağol canımcanım çubuk kraker ile. sevdiğin şeyleri yiyerek
Ben de :) ondan sonrası önemli çünkü.Inşallah bende kalp atışlarını sabırsızlıkla bekliyorum
Evet aynen katılıyorum :) kesinlikle kalp atisindan sonrası önemli. Ondan sonra herseyin yolunda gitmesi. Ama kalp atisindan önce de keseyi görmek önemli dış gebelik boş gebelik var mı diye allah korusun. O yüzden önce kese görmeyi önemsiyoruz.canım sen 5.hafta gidince zaten kese de gözükmüş. bhcg değeri kese için bakılıyor aslında. 1500 üstü vajinal ultrasondan, 3000 üstüde karından ultrasondan gözüküyor. doktorlar bunun için bakıyor. birde 2 günde 2 kat artması gerekli. artmazsa düşük olabilir diyorlar. ama düşük için bir şey yapamıyorlar. progestan veriyorlar onu da verirken "eğer düşecekse bu durdurmaz" diyorlar.
kısacası bhcg - kese - 2 hafta sonra kalp atışına gel - sıralaması çok da mühim değil. kalp atışından sonrası mühim. takılma yani :)
Canım mide bulantısı ne zaman başladı?kızlar bu mide bulantısıyla nasıl baş edicez herşeyden tiksiniyorum gün geçmiyo
6 haftaya iki gün kala başladı şu an 6+2 yimCanım mide bulantısı ne zaman başladı?
bende bulantı yok ama tiksinti var6 haftaya iki gün kala başladı şu an 6+2 yim
senin ne kadarlık oldu bende iksiide var çk kötü bişi iiki miden bulanmıyobende bulantı yok ama tiksinti var
6 haftasenin ne kadarlık oldu bende iksiide var çk kötü bişi iiki miden bulanmıyo
İlk hamileliğimde benim de 6. Haftada başlamıştı tam. Şimdi 5+1im daha erken henüz başlamadı. Umarım başlamaz :)6 haftaya iki gün kala başladı şu an 6+2 yim
benimde 4 nisan gözüküyo doğum Allah kucağına almayı nasip etsin doktor nasıl şimdiden cinsiyet tahmini yaptı merak ettm doğrusu benimde tuzlu şeler çekiyo canım ama mide bulantısından dolayı olduğunu dşünüorum ama tuzlu ekşi şeler kız çocuk belirtsidir:)Selam bende Nisan annesi olacağım İnşAllah muhtemel doğum tarihi 4 nisan olduğunu söyledi doktorum :)
Bu arada bende kasık ağrısı fazlaydı ama günden güne azaldı şuan da hiç yok gibi bişey.
Henüz cinsiyet tahmini yapmak için erken ama doktorum "sağ tarafta büyük ihtimalle erkek" dedi. ben de öyle hissediyorum :9 canım da devamlı tuzlu bişeyler çekiyor bil hassa bol tuzlu çekirdek aşeriyorum neredeyse :)