2016 Nisan Annişleri

bende geldim kızlar :) HCG 156 çıktı doktor direk gebesin dedi kese rahimde görünüyor ama bebek çok ufak olduğu için henüz görünmemiş 4 gün sonra randevum var orda görünür dedi doktor .
Ufak bir kanama ile farkettim ancak progesteron eksikliği varmış jel verdi doktor? Sıkıntı olur mu acaba internette araştırdım ama pek bişey bulamadım bu eksikliğin nelere sebep olabileceğini bilen var mı?

canım salı günü 5.haftan salıdan sonra git ve keseni gör. kalp atışını beklemek lazım demişsin yanlış. çünkü önce keseyi görmek lazım ki dış gebelik mi boş gebelik mi vb bakıyorlar. eğer kese yoksa riskli (anne hayatı için) eğer normal gebelikse, "kese var tamam 2 hafta sonra gel" diyor doktorlar kalp atışını duymak için.
Yarın gidicem inşallah keseyi görmek için. Bebekte görülür mü bilmiyorum.

Yarın gidicem inşallah keseyi görmek için. Bebekte görülür mü bilmiyorum.
kuzum daha kese gözükür sadece. 7 haftalıkken de kalp atışı duyulur. bebek öyle hemen gözükmez :) 3 aylık ol o zaman görürsün inş :)

bende geldim kızlar :) HCG 156 çıktı doktor direk gebesin dedi kese rahimde görünüyor ama bebek çok ufak olduğu için henüz görünmemiş 4 gün sonra randevum var orda görünür dedi doktor .
Ufak bir kanama ile farkettim ancak progesteron eksikliği varmış jel verdi doktor? Sıkıntı olur mu acaba internette araştırdım ama pek bişey bulamadım bu eksikliğin nelere sebep olabileceğini bilen var mı?
Bhcg 156 ile kese göründü mü canım? Çok şaşırdım çünkü benim 537 ile görünmemisti. Alttan mi gördü? Gözünaydin. Sat kaç senin? 4 gün sonra da bebeği görmek için mi çağırdı? Progestan kullanmak iyi bi sorun olmaz allahın izniyle herkes kullanıyo.

kuzum daha kese gözükür sadece. 7 haftalıkken de kalp atışı duyulur. bebek öyle hemen gözükmez :) 3 aylık ol o zaman görürsün inş :)
Bize Dr önce kese sonra bebek sonra kalp atışı demişti. Ancak o zaman kesin hamilesiniz diyebiliriz demişti ondan soruyorum. Onlar kalp atisindan önce nokta kadar da olsa bebeği görüyorlar boş gebelik mi değilmi tespit ediyorlar. Ben görmesem de olur Dr görsün yeter :)

Eklentiler

• 20150810_104406~2.jpg
    20150810_104406~2.jpg
    61,9 KB · Görüntüleme: 92
hayırlısı olsun canım benimde 4 nisana geliyo inşallah Allahım nasip ederse bendede geçen hafta kasık ağrısı oluodu ara ara adet olucakmışım ve göğsüm ağrıodu oda azaldı

Canm Benimde tahmini doğumum 4 nisan hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız inşallah :)

Arkadaşlar Allah izin verirse inşallah ben de nisan annesiyim:))) bugün bhcg 2100 çıktı biz cuma günü gidicez kesesi görmeye çok heyecanlıyım ve korkuyorum inşallah bi aksilik olmaz

Ben adet olmam gereken günde idrar testi yaptım baya belirgin çıktı ilk kan testi de 536 çıktı benim erken olmuş gibi

amin canımm belki martta olur sezeryan olursa bakalım kısmet benim iki gündür miğde bulantım başladı sen nasılsın
Benimde bugün başladı canm şimdi midem kazınıyo ama iştahsızım bulanıyoda uyku düzensizliğide oluyo bende gece 4 buçukta uyandm halende yatamıyorm kafayı yicem

Kızlar Dr dan dönüyorum. Keseyi gördük çok şükür. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı. Tahlil yaptırdı Dr. Sonuçları gelince öğrenirsiniz dedi. Allah hepimize vakti gelince sağlığıyla yavrularimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)

Kızlar Dr dan dönüyorum. Keseyi gördük çok şükür. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı. Tahlil yaptırdı Dr. Sonuçları gelince öğrenirsiniz dedi. Allah hepimize vakti gelince sağlığıyla yavrularimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)

amin canım inşallah :)

X