2016 Nisan Annişleri

bende hiç mide bulantısı yok çok şükür inşAllah da olmaz çünkü tez yazım aşamasındayım sekteye uğramasını istemem :) valla netten araştırdığım kadarıyla kasık ağrıları da erkek çocuk belirtisiymiş. bilemedim şimdi :) ama erkek olcak ya ben hissediyorum:anneadayı:
benimde kasık ağrısı oluodu geçti belli olmuyo böyle şeler boşver ne olursa olsun ama Allah gönlüne göre versin inş sağlıklı bir erkek çocuğun olur anneler hisseder derler

Çok
canım sen 5.hafta gidince zaten kese de gözükmüş. bhcg değeri kese için bakılıyor aslında. 1500 üstü vajinal ultrasondan, 3000 üstüde karından ultrasondan gözüküyor. doktorlar bunun için bakıyor. birde 2 günde 2 kat artması gerekli. artmazsa düşük olabilir diyorlar. ama düşük için bir şey yapamıyorlar. progestan veriyorlar onu da verirken "eğer düşecekse bu durdurmaz" diyorlar.

kısacası bhcg - kese - 2 hafta sonra kalp atışına gel - sıralaması çok da mühim değil. kalp atışından sonrası mühim. takılma yani :)
çok teşekkür ederim herşey aniden oldu hala şaşkınım Allah'ım kucağımıza almaya nasip etsin

Bende de daha doğru dürüst mide bulantısı yok sabahları çok hafif ki o hamile olmadan öncede oluyordu ama çok fena kasık bel ağrısı ve çok sık idrara çıkıyorum

Merhaba herkese .adet duzensizligi nedeniyle dun gittigim dr da gebe oldugumu ogrendim hatta kesesini bile gosterdi dr.soyledigine gore 1 ayi yeni gecmis suan fakat gec döllebme oldugu icin net olarak hafta soylemedi haftaya tekrar gidicem .acaba nasıl hesaplayacagimızi bilen biri var mi ?

Merhaba herkese .adet duzensizligi nedeniyle dun gittigim dr da gebe oldugumu ogrendim hatta kesesini bile gosterdi dr.soyledigine gore 1 ayi yeni gecmis suan fakat gec döllebme oldugu icin net olarak hafta soylemedi haftaya tekrar gidicem .acaba nasıl hesaplayacagimızi bilen biri var mi ?
canım son regl tarihinin İLK günü hamileliğinin 1. günü sayılıyor. nasıl olur deme sakın, tıp böyle bir standart getirmiş ki mantıklı

Arkadaşlar benim midem bulanmıyo hiç kasık ağrısı da yok değişik kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum erken mi daha her şey yolunda gider inşallah son adet tarihine göre daha 4 5 hafta arasında normal demi belirti olmaması

Hanimelife081, post: 42137518, member: 651553"]Arkadaşlar benim midem bulanmıyo hiç kasık ağrısı da yok değişik kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum erken mi daha her şey yolunda gider inşallah son adet tarihine göre daha 4 5 hafta arasında normal demi belirti olmaması[/QUOTE]

Arkadasim benim de ayni senin gibi yarin tam 5 haftalik olacagim son adetttarihin 9 temmuz yarin doktora gideceğim insllh keseyi görürüm ama benim de cok çok az bir göğüs hassasiyeti dişinda hicbir belirtim yok ben de çok korkuyorum halbuki hicbir belirti hissetmeden hamileliğini geçirip saglikla bebeğini doğuranlar da var ama insan anormal bisey mi var diye korkuyo:KK43:

Arkadaşlar benim midem bulanmıyo hiç kasık ağrısı da yok değişik kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum erken mi daha her şey yolunda gider inşallah son adet tarihine göre daha 4 5 hafta arasında normal demi belirti olmaması
Herkeste farklı belirtiler gösteriyor benim de mide bulantim yok ama kasık olayını yaşıyorum dua edelim de bulanmasın zaten :)

Kizlar doktora gidipte kesede bebegi goren varmi..ben tam6 haftalikken gittim.kese var bebek yok 10 gun sonra gel dedi..ama kese arkasinda kan pihtisi var bebegin gelisecegini zannetmiyorum dedi..bende beklemedeyim ama cok moralim bozuk..kendimi 8-9 haftaya kadar gozurmus diye avutuyorm.

Herkese merhaba,

inşallah ben de nisan annesiyim.Pazartesi günü idrar testinde gördüm çift çizgiyi,dün akşam da acilde kan testi yaptırdık beta hcg 4006 çıktı yani 5 haftalık.Cumartesi doktor randevum o zaman keseyi görebilirim inşallah.

Kizlar doktora gidipte kesede bebegi goren varmi..ben tam6 haftalikken gittim.kese var bebek yok 10 gun sonra gel dedi..ama kese arkasinda kan pihtisi var bebegin gelisecegini zannetmiyorum dedi..bende beklemedeyim ama cok moralim bozuk..kendimi 8-9 haftaya kadar gozurmus diye avutuyorm.
İnşallah bir sorun yoktur biraz bekle görünür küçük ya ondandır inşallah ben de yarın gidicem ilk ultrason muayenesi çok heyecanlıyım bakalım hayırlısı inşallah her şey normaldir

X