2016 Nisan Annişleri

Slm kızlar ben de hamilelik. Allah sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin inşallah. Ben ayin 1 inde test yaptım pozitif çıktı. Bugün Dr a gittim kese görülmedi henüz. 537 çıktı sonuç. Bugün tam 4 haftalik. Sat 7 temmuz. Çok erken öğrendim idrarda. Lekelenmem oldu 5 gün felan. Ama bugün geçti. Benim gibi lekelenme yaşayan var mı? Korktum biraz çünkü bir önceki gebeligimde düşük yaptım. Bu arada 3 yaşında bir kızım var :)
bence hemen doktora söyle progestaron versin ne olur ne olmaz canım Allah kucağına almayı nasip etsin 4 haftalığa göre iyi çıkmış sonucun benim 227di

Kızlar benim henüz 3 haftalık oldugu için doktor 5 haftadan önce keseyi göremiyormuş bu durumda ben 17 ağustos pazartesiye randevu aldım o zaman 5.haftam olacak sanırım görünür herşey bide 1 aydır folik asit kullanıyordum 2 senelik evliyim
Bebe bir hafta daha bekleyim en iyisi folik asiti içmeye başlayın 6. Hafta gidiyim garanti olsun canim

bence hemen doktora söyle progestaron versin ne olur ne olmaz canım Allah kucağına almayı nasip etsin 4 haftalığa göre iyi çıkmış sonucun benim 227di
Bugün olmadı lekelenme. Dr yerlesme kanamasıdir dedi. Zannediyorum bittiği için vermedi progestan. Acaba çok mu degerim?

Lekelenme devam ediyo mu? Senin Dr ne dedi lekelenme için bana yerlesme kanamasıdir dedi. Bugün bitti lekelenme ama korkuyorum yine başlar diye
Yerleşme kanamasidir dedi benim 2 kez cok az geldi. 2 gundur olmadı daha sukur. Sizinde değerleriniz kanda bu kadar düşük çıkmış miydi ?

Merhabalar. Hesaplamalara göre bebeğim nisan da gelecekmis :) allah herkesin kucağına sağ salim almayi nasip etsin

merhana iyi geceler regl tarihime daha cok var aslinda 20 gun kadar ama iliski yasadiktan snra sol kasigimda acayip batmalar igne batmasi gibi nefes kesen batmalar yasiyorum karin agrisi da var tabi yogunlukta bas donmesi mide bulantiai ilk pskoljik diye dusundum ama bu batmalar gitmiyor sizce hamile olma olasiligim nedir ve adetmi beklemek zorundamiyim bu socunu alabilmek icin :KK43:((

Slm kızlar bende bu gün öğrendim.yeni kendime gelebildim :) Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Herkese günaydın :) Eşim 2 gün sonra gelicek ve ben halen ona nasıl bir süpriz ile söyleyeceğimi bilemiyorum :KK200:

Ben dun yine Kan testi yaptırdım değer 20 den 18 e düşmüş. Doktor yüzde yüz kimyasal gebeliktir bugun Yarin regl olur düşürürsün dedi

Merhaba kızlar :) bende dün öğrendim hamile olduğumu:) adetime 3gün vardı idrar testi yaptım silik çıktı emin olamadım akşam gidip test yaptırdım ve değerim 76 çıktı:) dünden bu yana çok mutluyum:) ilk denememizdi:)

slm arkadaşlar,sağlıkla kucağınıza alın inş.
sizler yeni annesiniz, ilk bhcg değerleriniz neydi ve kaçıncı gününde yaptınız
dünden beri ölcem meraktan 24.5 çıktı ama hesaplamama göre 8-10 günlük olmalı
tam biliyorum çünkü çatlatma iğnesi yaptım
bi umut bakınıyorum işte forumlarda

Herkese hayirli olsun insallah hepimiz yavrularimizi kucagimiza aliriz. Ben pazar gunu idrar testi dun de kan testi yaptirdim. Sat 28 haziran.hcg 994 cikti.dun dr a gittik kese gozukmez ama rahim temiz mi bakalim dedi.temiz cikti cok sukur ama kese gozukmedi. 5 haftalik yaziyor hcg kagidinda.cuma tekrar cagirdi. 2. Gebeligim ama ilki tup bebekti ve surec farkliydi.su an hic bir sey hatirlamiyorum. Her sey normal mi?

X