2016 Nisan Annişleri

İyi akşamlar kızlar 5+6 Günlüğüm bugün kontrolüm vardı cuma günü beta hcg progesteron tetkiki istemişti doktorum hcg 2katindan fazla arttı onda sıkıntı yok ama progesteron 10 cikti doktor önce niye düşük ki dedi sonra hcg yi okudu çok güzel sıkıntı yok dedi ben de eve gelince progesteronun düşükle ilgili olduğunu okuyuncahuzursuzlandim lütfen yardım edin doktor söylediği lafımi unuttu hiç anlamadım sizin değerleriniz kac

Merhaba, hamile olduğumu bir hafta önce öğrendim, SAT 30 Haziran, bu günkü muayenede dr kalp atışlarını duyamadı ama görünüyordu. Vajinal ultrason yapmak istedi ben izin vermedim, o zaman haftaya bakalım tekrar dedi. Kötü mü yaptım bilmiyorum ama kalp atışları duyumasa da görünüyordu. Daha erken değil mi duyulması için?

kızlar merhaba tekrar herkesin koşturmalı gecıyor doktorlar randevular tahliller. rabbim yardımcımız olsun inşallah. bend edün gittim kontrolüme çok şükür ıyıymiş meleğim kalp atışları da ıyı yalnız kanamam olmustu benım gectı cok şükür ama lekelenmeler devam edıyor. birde kasıklarım agrıyo snakı adet olcakmısım gıbı doktorda normal dedı rahım büyüme calıısyo esnetıyo kendını dedı oyuzden sende öyle hıssedıyosun dedı. ama tedırgın oluyorum sadece . tahlil istedi bir sürü onları yaptrdım bugun bakalım haftaya bır daha gıdıcez görmeye. 6+2 olmus bu arada :)

canım kalp atışlarıni duydun mu sen de? benim de lekelenmeler oldu Dr progestan verdi. cumartesi yine gidicem tam 6+4 olucak o gün inşallah. duyarmiyim kalp atışlarıni merak ediyorum ben de. sen de kullaniyo musun progestan? kullandığım için kendimi kötü hissediyorum ben. Bundan önceki düşmüştü. umarım hersey yolunda gider hepimiz için.

Evet canım duydum kalp atıslarınıcık şükür ilk gittiğimizdr 5+4 Dü ozaman duymadık ama kanamamın oldugu gece acile gidince o zaman duyduk minik minik daha kücük oldugu icin en son gittiğimde 6+1 di ozaman maşallah cok iyi duyduk sende duyarsın canım merak rtme. Progestan da kullanıyorum bu arada hemde günde 400 mg lekelenmeler devam edıyo ama ilaç sayesinde azaltıyo hem cok yararı oluyomus kullan sende cnm. Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah

kızlar selam bende yeni hamile olduğumu öğrendim pazartesi ve ct ilk kontrolume gidicemmmmm

Insallah canim

.
Inşallah canim. Korkuyorum elimde olmadan. Bide dr yorulma dedi. Yoruluyorum da. Ister istemez is yapiyosun. Bide kızım var 3 yasinda. Ben hala kimseye de söylemedim hamile oldugumu hersey netlessin oyle soylicem insallah. Insanlar bilmedikleti icin yoruyolar biraz. Iste elime yük veriyolar. Yada eve misafir geliyo. Zor oluyo

yıne de dıkkat etmeye calıs canım bende bir hafta resmen kımıldamadım kanamamdan dolyaı doktor hep yat dedı 2 - 3 gündür basladım ıse ama mecbur ama dıkkat etmemız lazım canm allah korusun kötü bısey olsa vıcdan azabı duymayalım keske yapmasaydım dıye.

Merhaba hamişler ben de hamileyim :) benim sat 29 haziran, 27 temmuzda kanda gebelik testiyle öğrendim hamile olduğumu, 5+2 de keseyi gördük, 7+0 da kalp atışını duyduk. Bundan önce iki sene önce düşükle sonuçlanan gebeliğimde kaç gün boğazlarım şişmiş ateşim çıkmıştı, ne yapsam inmemişti, ilaç kullanmıştım, zaten yüksek ateş net olarak zararlıymış, velhasılı dikkat edelim kendimize yani. Yaşadığım birşey olduğu için ilk bunu söylemek istedim. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi

kızlar izmit - kocaelinde var mı bildiğiniz bi doktor.
ben geçen seneden beri 7 doktora gittim kafam iyice karıştı
iki kaybım var
1akademide arzu hanıma gittim
sonra düşer falan diyince bıraktık onu.
cihan hastanesinde fundaya gittik
sonra bi alikahyadaki funda demirele gittik
sonra bebeğim düştü
ikinci hamileligimde yine cihana gittim fundaya oda düştü
sonra test yaptırmak için umuttepeye özele yiğit beye gittim
o arada cihandaki lütfiye hanıma gittim. ama o çok yoğun
sonra akademideki yaşar beye gittim . ama oda erkek çok utandım
geçen 15 gün önce başka bi doktor duydum kocaeli tıpta ayşegül gürler oda tüm testlerime baktı..
herşey temizmiş
o zamana allaha inanıyosan azcık beklicen ona dayancan dedi. vardır bi vakti saati dedi..
ee şimdi test yaptım hamileyim.
ct ayşegülden randevu aldım gidicem.. ne yapsam bilemedim...

Aa merhaba. Bende izmitteyim.ilk ogrenince aysegul hanima gittim bende iyidi aslinda ama ben bayan dr lara oek guvenemiyorum o yizren konak temel beye gittim bi kez. Sonra kanamam oldu ve oglumun da dogumunu yapan eray beye gittim.cok cok memnunum. Ama erkek istemiyorsan aysegul hanima devam edebilirain

Dün bebeğimin kalp atışlarını duydum. Hafif mide bulantılarım devam ediyor ama seviyorum ben onları :) ilk hamileliğime göre karnım biraz daha büyük sanki. 3. aydan sonra dikiş atılacak ve bol yatmalı bir süreç bekliyor olacak beni. Bu yüzden biraz gerginim. Şimdilik her gün yüzüyorum ve bisiklete biniyorum ve yürüyorum, metabolizmayı hızlandırmak gerek ki fazla kiloya dönüşmesin. Öncekinde 50 kg ile hamile kalıp, 62 ile doğuma gitmiştim. Şu an 53 kg. yum. Sizler kaç kg. sunuz kızlar, baştan dikkat etmek çok önemli çünkü sonlara doğru kontrol etmek imkansız

Tatlım benim merhaba. Eray bey özel çalıştığı için. _250 lıra ucretı.onu her seferınde kaldıramaz bütcemiz. Ama doğumu ailemin yanında yaparım sanırım

3. aydan sonra neden dikiş atılacak sana anlamadım ben CanDeseni. ben de 53 kiloyum şuan. ben de sabahları 20 dk yürüyorum erken mi başladım diye düşünüyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…