2016 Nisan Annişleri

Bende tanidik bir doktorbuldum onada sordun kese gorunmedi die korkma erken dedi.15gun sonra yine gidecegim

Merhaba benim beta degerim 4006 olmasina ragmen doktor, gorunmeyebilir daha cok küçük, dedi.Biz az da olsa gördük. Kalp atışı için de 3 hafta sonraya randevu verdi, daha erken gelirsen duyamayabiliriz, dedi.
Bu yüzden korkmayin, sizin değeriniz daha düşük, gorunmeyecek kadar küçüktür.

Inşallah sag salim kucagimiza aliriz evlatlarimizi.

Ufacik bif kanama olsa dahi doktorumuza sormamiz gerekiyor diye düşünüyorum. Yoksa aklimiza takılıyor stres yapiyoruz bu da daha olumsuz etkiliyor sanirim.Umarim tekrar yasamazsiniz,yasamayiz.
Rabbim bebeklerimize ve bize saglik versin.

Selam kızlar nasipse ben de nisan annesiyim sat 7 temmuz cuma günü hcg 2004 çıktı p tesi doktora gideceğim 11 aylık evliyim âdetim neredeyse bir hafta gecmisti ama ben 4000 km yol yapınca hava değişimi olduğunu düşündüm çikolata kistlerimden dolayi hamilelik bir mucize olduğu için silik çıkan teste inanamadım öğrendiğim de daha farklı bir tepki vermeyi hayal ediyordum ama hastalıktan şaşkınlıktan ilk günü çok acayip atlattım belirtilere gelince sol ayağım da iki gün çekilme oldu onun da bunla i,gisi var mı yoksa ben illa hamile moduna mi girmeye çalışıyorum anlamadım rabbim hepimize hayirla kucağımiza almayi nasip etsin inşallah

Cok erken olmasina ragmen benimde geceleri uykusuzluk olmaya basladı gecenin bir yarisi lavaboya kalkiyorum sonra tekrar uykuya gecemiyorum .ayaklarimin alti atesleniyo ,bacak ve bel agrısi mahvediyor beni ,bir de herseyin kokusunu duymak hic guzel birsey degilmis. Günluk ped kullanarak surekli akintilarin rengini takip ediyorum Sali gunu kontrolum var tekrar dr artik karından bakacagini soyledi.umarim kesemizi ust muayenede de tekrar gorebiliriz.bacak ve bel agrisi yogun yasayan var mi bnm gibi acaba

Dr dan geldim simdi. Hersey yolunda görünüyor dedi dr. Ama yine de en ufak bi lekelenme bile düşük tehditidir ddi ve progestan verdi. Istirahat et hep dedi. Dr a sormadim ama bu lekelenme bende bi arkadasimin vefatini öğrendikten sonra oldu cok üzüldüm. Bilmiyorum etkisi var midir onunla. Umarim hersey yolunda gider korkuyorum bi önceki de düşmüştü. Allah saglikla kucagimiza almayı nasip etsin insallah yavrularimizi

Ben de sag tarafıma uzandigimda ya da uyudugumda ayni sey oluyo.zaten gün icerisinde kasik agrisi az az oluyor hep sizin de öylemi ?

Kızlar Merhaba size birsey danışmak istiyorum benim sat 14 temmuz 10 temmuzda ilk kan testinde BCG 489 çıkmıştı bugün doktora gittim kese görmedi ama BCG m 3568 cikti sizce bir sorun mu var

Kizlar 5+4 olmama rağmen Karnım inanilmaz sis ve mideme doğru genişledi sizde de böyle bi durum var mı adetim gecikince de şişerdi

Kızlar selam
Konu sahibesi yaowwwwssss olarak bende 1 haftadaır tatildeydim yeni yazabiliyorum bugün doktora gittim 5-6 haftalık dedi kalp atışını duydum ama şu an çok küçük 2 hafta sonra gel net bakalım dedi şükürler olsun rabbime

Bide kabızlık var , bu sabahta miğde bulantım başladı ve ilk defa kustum şimdi çubuk kraker yiyiyorum hayırlısı bakalım

Merhaba kizlar
Ben de 5 haftalik hamileyim gecen hafta ogrendim ve keseyi gordum. Kismetse on gun sonra kalp atisi icin gidecegiz.
Bugun devlet haatanesine gittim toxoplazma icin ama doktor yapmadi daha cok yeni falan dedi. Siz yaptirabildiniz mi ve yaptirdiysaniz nerede yaptirdiniz.

Merhaba kizlar,

nasil gidiyor hamilelik? Benim tiksintim basladi bazi kokulara karşı, bacaklarim cok ağrıyor bir de.

Cuma günü doktora gitmiştim 5+1 günlük daha cok küçük kese yeni gebelik dedi. Kesenin boyu 4.4 mm cok mu küçük haftasına göre endiselendim. Bir de 3 hafta sonraya randevu verdi, gec değil mi sizce kalp atışını duymak için.

Bos gebelik olur diye korkuyorum.

Bende bu sabah ilk defa istifra ettim bende ilk beş haftalıkken gitmiştim bana da 15 20 gün sonra gel dedi 10 gün oldu bugün ama dayanamayacağım bu hafta içi gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…