- 13 Ağustos 2015
- 57
- 48
- 37
-
- Konu Sahibi yaowwwwssss
Bende tanidik bir doktorbuldum onada sordun kese gorunmedi die korkma erken dedi.15gun sonra yine gidecegim
Ya ilk zamanlarda gelmisti zaten bikac gün dr yerlesme kanaması demisti. Sonra bitmisti zaten. Simdi gelince korktum. Peceteye geldi sadece. 5 haftalikken keseyi gorduk. Randevuyu kalp atışı icin 2 hafta sonraya verdi. Suan 5+3 üç üm. Umarim bisey olmaz cok korkuyorum. Devam ederse artarsa felan herhangi bi acile giderim artik.dr u da tel ile ararim belki.
Dr dan geldim simdi. Hersey yolunda görünüyor dedi dr. Ama yine de en ufak bi lekelenme bile düşük tehditidir ddi ve progestan verdi. Istirahat et hep dedi. Dr a sormadim ama bu lekelenme bende bi arkadasimin vefatini öğrendikten sonra oldu cok üzüldüm. Bilmiyorum etkisi var midir onunla. Umarim hersey yolunda gider korkuyorum bi önceki de düşmüştü. Allah saglikla kucagimiza almayı nasip etsin insallah yavrularimiziUfacik bif kanama olsa dahi doktorumuza sormamiz gerekiyor diye düşünüyorum. Yoksa aklimiza takılıyor stres yapiyoruz bu da daha olumsuz etkiliyor sanirim.Umarim tekrar yasamazsiniz,yasamayiz.
Rabbim bebeklerimize ve bize saglik versin.
Ben de sag tarafıma uzandigimda ya da uyudugumda ayni sey oluyo.zaten gün icerisinde kasik agrisi az az oluyor hep sizin de öylemi ?Iyi aksamlar herkese.
Bugün sag kasigimda cok fazla batma oldu, rahatsizlik veriyor.Korktum açıkçası, benimle ayni durumu yasayan var mi ? Doktor randevum cumartesi günüydü, yarin gidecegim beklemenin anlami yok.Yarina kadar gecer umarım.
Ben şişkinliğin sebebini buldum süt içtiğim de oluyorBende sanki 5 aylığım
Benim de belim çok ağrıyor hatta Ağrı kalçama kadar iniyorGünaydın herkese
Benimde ara ara belim agriyor