2016 Nisan Annişleri

kızlar özel bişi sorcam ama eşim bebeiş zarar görür diye istemiyo. hergün isteyen adam..
pazartesiden beri yapmam diyo.
istiyo canı ama korkuyoz ikimizde..
ne yapcam ya

Kızlar bende 53 kiloyum tesadüfün böylesi bu aralar hep uyku halindeyim yorgunluk var üzerimde çok siz nasılsınız
evet tesadüfe bak . bende hamile olduğumu öğrendiğim hafta çok yorgunluk oldu, hatta kaç kere akşam serviste uyuyup kaldım, şimdilerde daha iyiyim, doktorun verdiği demir hapını kullanıyorum belki onun da olumlu etkisi olmuştur bilemiyorum

kızlar özel bişi sorcam ama eşim bebeiş zarar görür diye istemiyo. hergün isteyen adam..
pazartesiden beri yapmam diyo.
istiyo canı ama korkuyoz ikimizde..
ne yapcam ya
bildiğim kadarıyla doktor herhangi bir düşük riski tespit ederse yasaklıyor. bundan önceki gebeliğimde ardından kanamam olmuştu iki defasında. doktor yasakladı. şimdi ben de korkuyorum yine kanama olur mu diye açıkçası. ilk üç ayı bir atlatsam daha rahat olacam inşallah o günleri görürüz.

bildiğim kadarıyla doktor herhangi bir düşük riski tespit ederse yasaklıyor. bundan önceki gebeliğimde ardından kanamam olmuştu iki defasında. doktor yasakladı. şimdi ben de korkuyorum yine kanama olur mu diye açıkçası. ilk üç ayı bir atlatsam daha rahat olacam inşallah o günleri görürüz.

ama erkek nefsi nasıl dayancak

3. aydan sonra neden dikiş atılacak sana anlamadım ben CanDeseni. ben de 53 kiloyum şuan. ben de sabahları 20 dk yürüyorum erken mi başladım diye düşünüyordum.

Lutebbe, serviks kanser başlangıcı yüzünden iki kez ameliyat oldum, rahim ağzı çok inceldi, bebeği taşıyamayacak kadar o yüzden dikiş atılacak maalesef :KK43:

Yürüyüş için hiçbir zaman erken değildir :KK66:

Kilodaşız desene, bakalım doğumda ne olacağız :KK66:

geçmiş olsun Allah hepimizin yardımcısı olsun, dikiş atılınca da inanıyorum sağlıkla ilerler gebeliğin ve hepimizin gebeliği inşallah. yolun başındayız bakalım nasıl bir şekle girecez:anneadayı:

Lutebbe, serviks kanser başlangıcı yüzünden iki kez ameliyat oldum, rahim ağzı çok inceldi, bebeği taşıyamayacak kadar o yüzden dikiş atılacak maalesef :KK43:

Yürüyüş için hiçbir zaman erken değildir :KK66:

Kilodaşız desene, bakalım doğumda ne olacağız :KK66:

geçmiş olsun Allah hepimizin yardımcısı olsun, dikiş atılınca da inanıyorum sağlıkla ilerler gebeliğin ve hepimizin gebeliği inşallah. yolun başındayız bakalım nasıl bir şekle girecez:anneadayı:

Bugün dr a gittim çokşükür hem bebeği gördük hem kalp atışını duyduk. 6+4 üm bugün. Ara sıra cok az leke geliyo progestana devam o yüzden umarim hersey yolunda gider. 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Sanırım lekelerin takibi icin sık çağırıyo. Sizde durumlar nasıl?dr kontrolleri felan? Neler yaşıyoruz?

Bütün anne adaylarına hayırlı olsun. Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin herkese.

Bende 1 senelik evliyim. 3 haftalık hamileyim. Ultrasonda minnacık bir nokta olarak gözüktü. haftaya pazartesi kontrole çağırdı doktor ama kese gözükür mü bilmiyorum. karaciğer testi şeker vs o tarz testler yapılacakmış.

Bugün dr a gittim çokşükür hem bebeği gördük hem kalp atışını duyduk. 6+4 üm bugün. Ara sıra cok az leke geliyo progestana devam o yüzden umarim hersey yolunda gider. 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Sanırım lekelerin takibi icin sık çağırıyo. Sizde durumlar nasıl?dr kontrolleri felan? Neler yaşıyoruz?

Gözün aydın gullsee, benim de ilk haftalarda var olan kasık ağrım ara ara tekrar ediyor, ne yemek yapsam diye düşündüğümde aklıma gelen herşeyden tiksiniyorum, 3 hafta sonra tekrar kontrolüm var

Kızlar merhaba
Bir şey danışmak istiyorum
Dr. Keseyi gördüğünde ne kadarlik dedim. Bebeği gormeden emin olamam ama 4 haftalık falan gibi dedi.
Hesaplayicilarda 6 haftalık çıkıyor sata gore ama benim adet dongum 32 gunde bir hatta düzensiz bile sayilabilir.
Bu yüzden olabilir mi. Ve takvimime gore 30 temmuzda yumurtlamistim. Sat 11 temmuz

Merhaba arkadaslar , ben sat a gore hesappanamadigi icin (uzun dongu ve adet duzensizligi nedeniyle ) ilk once 4 haftalik diye ogrendim ,1 hafta sonra gittigimde kese yine vardi embriyo yoktu dr bu sefer 6 haftalik oldugunu adet tarihimi baz almayacagi icin kese ve embriyonun boyutuna gore haftamin kesin olarak hesaplayacagini belirtti.BIr de tabi su riskte vardi hala ortada embriyo yoktu bos gebelikten suphelendi hafta bekleyip kalp atisini duyarsak bos gebelik ihtimalinin ortadan kalkacagini soylemisti.1 hafta boyunca icim icimi yedi hamileleik psikolojisinden iyice cikmaya baslamistim forumlarda bos gebeligin bu kadar cok yaygin oldugunu gorunce kendimi iyice iki ihtimalede haziramistim ki .Dun aile dostumuz olan jinekolog arkadasimizin gozetiminde tekrar girdim ultrasona ve supriz kalp atislarini duydum ve gorduk.embriyo rahmin arka tarafinda kaldigi icin zor bulunuyor dikkatli bakilmasi gerekiyormus.simdi cok mutluyum ve embriyo boyutuna gore 8.haftaya girdigin tespit edildi.yani duzensiz adet giruyorsak ve gebelik varsa embriyo boyutuna gore haftanin belirlenmesi gerekiyormus.

Kızlar merhaba
Bir şey danışmak istiyorum
Dr. Keseyi gördüğünde ne kadarlik dedim. Bebeği gormeden emin olamam ama 4 haftalık falan gibi dedi.
Hesaplayicilarda 6 haftalık çıkıyor sata gore ama benim adet dongum 32 gunde bir hatta düzensiz bile sayilabilir.
Bu yüzden olabilir mi. Ve takvimime gore 30 temmuzda yumurtlamistim. Sat 11 temmuz
Walla benim de adet duzensizligi vardi ve en son adet tarihim 13 hazirandi fakat suan da bebegin boyutlarina gore 8 hafta old soyledi dr .bizim gibi adet dongusu uzun olan kisilerde malesef gun ve hafta hesaplamak sıkintılı oluyor gecen hafta 6 haftalikken keseye gore bu hafta bebegi gorduk ve onun boyutuna gore 8 cikti.sanirim sizinde bebekle anlasilicak haftaniz

Ben de 6+2de gittim ve Dr. bebeğe zarar vereceği düşüncesiyle kalp atımını dinletmedi..kasılmalarım ve kramplarım çoktu bu sebeple korkularım vardı ama herşey yolunda rahim kendini büyütmeye çalışıyor dedi.Benim çikolata kistim olmasına rağmen şuan herşey normal dedi.

Walla benim de adet duzensizligi vardi ve en son adet tarihim 13 hazirandi fakat suan da bebegin boyutlarina gore 8 hafta old soyledi dr .bizim gibi adet dongusu uzun olan kisilerde malesef gun ve hafta hesaplamak sıkintılı oluyor gecen hafta 6 haftalikken keseye gore bu hafta bebegi gorduk ve onun boyutuna gore 8 cikti.sanirim sizinde bebekle anlasilicak haftaniz
Evet sanırım. Hayırlı olsun hamileliginiz Allahim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.:anneadayı::KK200: benimki de düzensiz o_O alti haftalık görünüyorm ama dr. 4 olabilir dedi. Peki vajinal ultrason ile mi bakti dr. Yoksa karindan mi bakti. Ben de hep boş gebeliği arastiriyodum annem kızdı. Kendini uzuyorsun öyle düşüncelere kapilma diye. o_O okumuyorum artik bende. Onbeş gun sonra dedi ama ben bir hafta dolunca yine gidecem ya. Dayanamam ki onbeş gun :emir_bebek:

Evet sanırım. Hayırlı olsun hamileliginiz Allahim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.:anneadayı::KK200: benimki de düzensiz o_O alti haftalık görünüyorm ama dr. 4 olabilir dedi. Peki vajinal ultrason ile mi bakti dr. Yoksa karindan mi bakti. Ben de hep boş gebeliği arastiriyodum annem kızdı. Kendini uzuyorsun öyle düşüncelere kapilma diye. o_O okumuyorum artik bende. Onbeş gun sonra dedi ama ben bir hafta dolunca yine gidecem ya. Dayanamam ki onbeş gun :emir_bebek:
Cok tesekkur ederim sizinki de hayırlı olsun ...ilk gebeligim tespit edildiginde vajinal ultrasonla bakilmisti ben adet duzensizligim icin gitmistim cunku ☺ ardindan 2 kez daha bakildi bu sefer ikisinde de üstten bakıldi.Kalp atıslarini duyunca cok rahatlayacaksiniz birazcık sabır ben düne kadar bir hafta boyunca icim icimi yedi zor tuttum kendimi baska dr lara atmamak icin ama kalp atisinin dyyulmasi icinde belli bi sure gecmesi gerekiyo sobucta yine muallak bi cvp alabilirim diye gitmedim.sizin de duymaniza az kalmis kisiden kisiye degisiyor bazi arkadaslar 5.haftadan itibaren kalp atislarini duyarken , ben 8.haftada daha yeni emriyoyu ve kalp atislarini gorebildim .ICinizi ferah tutun 3 ayi doldurana kadar hepimiz cesitli risklerle karsi karsiyayiz.GUzel haberlerinizi bekliyoruz..

Arkadaslar hafiflemekle birlikta kasıklarda sancı bende de oluyor ara sira.gittigim 2 dr da hazirlaniyo vucudun dediler.bel, bacak ve eklem agrilarimi da bu sekilde yorumladilar.

Cok tesekkur ederim sizinki de hayırlı olsun ...ilk gebeligim tespit edildiginde vajinal ultrasonla bakilmisti ben adet duzensizligim icin gitmistim cunku ☺ ardindan 2 kez daha bakildi bu sefer ikisinde de üstten bakıldi.Kalp atıslarini duyunca cok rahatlayacaksiniz birazcık sabır ben düne kadar bir hafta boyunca icim icimi yedi zor tuttum kendimi baska dr lara atmamak icin ama kalp atisinin dyyulmasi icinde belli bi sure gecmesi gerekiyo sobucta yine muallak bi cvp alabilirim diye gitmedim.sizin de duymaniza az kalmis kisiden kisiye degisiyor bazi arkadaslar 5.haftadan itibaren kalp atislarini duyarken , ben 8.haftada daha yeni emriyoyu ve kalp atislarini gorebildim .ICinizi ferah tutun 3 ayi doldurana kadar hepimiz cesitli risklerle karsi karsiyayiz.GUzel haberlerinizi bekliyoruz..
Evet ben de süre geçsin diye bekliyorum. Ama çok meraktayim. İnşallah bir sorun olmaz. Dr. Size de dinletiyor mu yoksa sadece kendi mi dinliyor nasil bir alet acaba

X