2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri


  • Ankete Katılan
    380

Camaron
Benide yazın :))
 
Yenidoğan sünneti yaptıran iki arkadaş bebeğinde yapışıklık var tekrar sünnet olacaklar
Yenidoğan sünnetindede böyle bir risk varmış..
 
Gecmis olsun dilekleri icin tesekkur ederim ama protez icin tanidik bildik yok galiba risk almak istemiyorum boyle bi konuda oglum tekrat tekrat hirpalanmasin bakalim aratiricaz bayramdan sonrada sunnet olacaz insallah pipimizde egrilik de varmis bide idrar deligi asagida hepsi bi anda olacak korkuyorum
 
Hamile arkadasi tebrik ediyorum benimde bi iki kaza gecti basimdan ama test yapmadim ayrica bebegim 7aylik oldu ve hic adet olmadim
 

Kaçırdım sanırım,
Protez ne için ??
Sünnetten korkma tam Zamanı şimdi...
 
bizimkide diş çıkarıyor ama bızde 2 aylıkken olmustu mikotastin dıye bı ilaç verdı dr onla geçtı dahda olmadı
 
Evet canim uzun zamandan sonra ilk kez suyunu cikara cikara bollca tatil yaptim. Kizimda halinden memnundu. Istanbula alisamadik hala.. 4 gozle seneye yazı bkliyoruz :))
Kizim cok hareketli teyzeleri, 5ay 10 gunluk olduk ama biz surunme emekle islerini aştik coktan oturma ve ayakta sıralama modundayiz. Hic uyumuyor uykuyu sevmiyor haliyle zayif ama uzun bir bebek. 6300 kg 70cm boyumuz. Boncuk mavisi gozlerimiz kivir kivir bolca sacimiz var :))) Spora hala devam ediyoruz kizimda yoga yapiyor annesiyle. Vucudunu simdiden elastiklestiriryorum :)) foto yuklemek istiyorum ama bu sitenin foto yukleme muhabbeti beni kizdiriyor orasini kes burasini kirp ugras derken vazgeviyorum.
 
Hayirlisi olsun. Nasip eden rabbim, oda Allahin emaneti. Bence cizgin cok silik olarak cikmis. Ilgisi varmi bilmiyorum ama benim basima gelmisti cok silik cizgi...Yeni hamile kalmis olabilirsin. Yani daha 4 haftalik falan.. Bizede haber ver cnm.
 
Cok gecmis olsun. Yazindan hissettigim kadariyla bu duruma alistirmissin kabullenmissin sanirim. Bebegin saglikli olsunda, rabbim herseyin dermanini verir. Gozune mi protez takilacak cnm? Protez takilinca gorme yetisi kazanacak mi? Hic daha once duymamistim o yuzden protes konusuna girmeyeyim.
 
Allah tez zamanda acısız gecirir inssallah
 

Ben de sezeryan oldum, doktorum alti ay agir karin hareketi yapma dedi. Ben de mekik gibi seyler yapmiyorum. Squat dogumdan iki ay sonra yaptim. Zorlamadi :)

Çok değilmi günlük sayılar squat için ısınmadan yapmayın Pert olursunuz :))

Once yerimde yurur gibi yapip bacaklarimi aciyorum ben :) zaten bu sayilari tek seferde yapmak gerekmiyor. Setlere bolebiliyoruz. Hatta ben yaptigimda ilerleyen gunlerde yarisini sabah yarisini ogleden sonra yapmistim. Ona ragmen ise yaradi. En guzeli tabii sra vermeden yapmak ama bebekle mumkun degil :)

Buna baslayip ilerleyelim, bu arada alti ayimiz dolsun, bunun mekik olani da var. ona da baslariz :)

@tlyozgr 20sinde sor bakalim, ne diyecek. Bekliyorum seni. Bayram tatlilarini eritiriz beraber :)))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…