Canim güzel gunlerde kullansın bebisin. Prenses hastane çıkışı çok güzelmiş nerden aldın markası nedir?
belki de ama agza tam yapismiyor havada kaliyo gibi neyse hayirlusiyla saglikli dogsunda bi bakariz yineiyi bir marka. belki de bebegin hosuna gider denemeden bilemezsiniz
sebameti bi bayan onermisti gorus bebedeki satici siz neye dayanarak aldiniz acaba sorabilirmiyim ben kararsizimdaYeni cicilerimiiz :)
Güle güle kullanı canım. Çantayı nerden aldın acaba?Eki Görüntüle 1753154 bu da bebek bakım çantamız
Açıkcası ben tamamıyla mustela dan oluşan bi liste hazırlamıştım fakat sonra çevremdekilerle görüştüm görümcemde hamile oda sebamed i tercih etti bende suan kendim bikaç ürününü kullanıyorum sebamed in ve memnunum hem o yüzden hemde fiyat olarak musteladan daha daha uygun olduğu için aldım.biçok yerde ilk olarak mustela sonra sebamed in önderildiğini okudum buda etkiledi beni. Fakat sunuda eklim ben yinede mustelanın konak yapmayan şampuan nını alacağım ne olur ne olmaz :)sebameti bi bayan onermisti gorus bebedeki satici siz neye dayanarak aldiniz acaba sorabilirmiyim ben kararsizimda
tesekkurlerAçıkcası ben tamamıyla mustela dan oluşan bi liste hazırlamıştım fakat sonra çevremdekilerle görüştüm görümcemde hamile oda sebamed i tercih etti bende suan kendim bikaç ürününü kullanıyorum sebamed in ve memnunum hem o yüzden hemde fiyat olarak musteladan daha daha uygun olduğu için aldım.biçok yerde ilk olarak mustela sonra sebamed in önderildiğini okudum buda etkiledi beni. Fakat sunuda eklim ben yinede mustelanın konak yapmayan şampuan nını alacağım ne olur ne olmaz :)
Hepsiburadadan aldık canım teşekkürlerGüle güle kullanı canım. Çantayı nerden aldın acaba?
Aynı markanın grand modeli e bebekte var,bugün de 50 tl indirim varmış ben de onu almayı düşünüyorum. Uyguna gelmiş olacak. İnşallah memnun kalırız.Hepsiburadadan aldık canım teşekkürler
Evet kullananların yorumları öyle diyor hemen hemen markanın tüm çantaları içinAynı markanın grand modeli e bebekte var,bugün de 50 tl indirim varmış ben de onu almayı düşünüyorum. Uyguna gelmiş olacak. İnşallah memnun kalırız.
tatlım internetten almadım ankaradayım burdan aldım benm için önemli olan sallanabilir olması ve bazı yatakların yan kısımları farklı metallerden tam ısmını bılmıyorum ama bu aldıgım belgeliymiş we baby aldım inş. kullanıslıdır.tayıncı oldugumuz ıcın sımdılık bununla ıdare edicem her yere de tasıyabilirim rahatlıkla diye dusundumButun bebislerin esyalari cok guzel, gule gule giysin kuzular
Bende park yatak alacagim arastirmadayim ve tavsiyelere acigim arkadaslar.cilem32 sen almissin galiba park yatak markasini ve nerden aldigini ogrenebilir miyim canim. Eline ulasti mi, guzel mi? Simdiden tesekkurler