Çooook iyi yapmışsın.Civilin indirimini kaçırmayayım dedim gelseler de paylaşsam bir sürü ciciler aldım minnoşuma :)
evet bir sürü parça aldım 100 tl ye gelmiş oldu, e bebekte geçen iki zıbın bi takım iki de eldivene 60 tl verdiğimi düşünürsek baya uygun hakikatenÇooook iyi yapmışsın.
Çünkü ben tırım tırım gezindim durdum, fakat civil kadar uyununu bulamadım.
Bi de indirimle çok daha cazip geldi. :)
Ben aldım bugün geldi çook güzel ve kaliteli tavsiye ederim herkeseE bebek te fisher price ın trenli hastane çıkışı var 8 parça 35 tl, fiyatı da uygun, almak istersen fikir olsun canım:)
ben de bunları aldım
fisher priceın kız bebek için olan hastane çıkışından bende aldım. güzel bir ürün almak isteyen olursa tavsiye ederim. fiyatı da gayet güzel bence. neredeyse battaniyesinin fiyatına seti almış oluyorsunuz.
hangi model gönderebilir misin
Sahiden güzelmiş hafta sonu ebebeğe gidicem umarım bulabilirim, netten getirmiyolar bulunduğum bölgeye
Bence yeter tatlım.kızlar ben kızıma 1 adet 10 lu 1 adet 5 li hastane çıkışı aldım yetermi acaba tulum ve body alcam daha
kızlar ben kızıma 1 adet 10 lu 1 adet 5 li hastane çıkışı aldım yetermi acaba tulum ve body alcam daha
0-3 ay icin 5 uzun kollu 5 kısa kollu zıbın bide 3 adet tulum 3 normal uzun kollu body 5 ayaklı alt 2 adette alt üst takım 3 Külotlu corap yeterlimidir