Küçük beyin her şeyi pek güzel, bayılıyorum o küçük adam gibi giyinmelerine. Çoğu da bitmiş gibi giyim alışverişinin, geriye bir tek kullanması kalmış.Eki Görüntüle 1754181 Eki Görüntüle 1754172 Eki Görüntüle 1754175
Bunlar da benim aldiklarimin bir kismi. Allah saglikla kucaga almak, buyutmek, giydirmek nasip eder insallah.
Küçük beyin her şeyi pek güzel, bayılıyorum o küçük adam gibi giyinmelerine. Çoğu da bitmiş gibi giyim alışverişinin, geriye bir tek kullanması kalmış.
BA-YIL-DIM!
çok güzeller canm maşallah güle güle giysin bebeğin bende oğlum için güzel bi hastane çıkışı almak istiyorum ama bulamadım henüz kız anneleri çok şanslı
Ayy o minis elbise nerden canm ya cok tatli oBunlarda benim Defne kizimin ilk cicileri
Sizinkilerin yaninda pek azmis ceyizimiz
Ufak ufak bende basladim artik.
Yeniden bebe alisverisi yapmak cok zevkliiiEki Görüntüle 1752814 Eki Görüntüle 1752815 Eki Görüntüle 1752810 Eki Görüntüle 1752811
İnstagramda eylülün dolabı var. Ordan aldım oğlanlar için de güzel şeyler var.çok güzeller canm maşallah güle güle giysin bebeğin bende oğlum için güzel bi hastane çıkışı almak istiyorum ama bulamadım henüz kız anneleri çok şanslı
hmm bakayım canm oraya bi sağolasınİnstagramda eylülün dolabı var. Ordan aldım oğlanlar için de güzel şeyler var.
Ben aslında gebelikten önce hep erkek bebek kıyafetlerine yakınlık duyardım, onlar daha şirib gelirdi. Kız bebek kıyafetlerine sonradan ısındım.
Canim Allah gule gule kullanmayi nasip etsin hepai cok guzeller Nerden aldin cok begendim:) insanin her seyii alasi geliyor disari cikica. Herkes abartmamak gerektigini soyluyor, haklilar da.
Biberon, emzik, banyo ivir zivirlari kaldi iste. Onlari daha sonra almayi dusunuyorum nasipse.
Dedigin gibi bir de geriye kullanmasi kaldi. Bekliyoruz sabir ve heyecanla.
Aslinda yelek canim o. Ama ilk zamanlar elbise olarak giydirilir hakkatrn. Butikbebe.com dan aldim canim.markasini suan hatirlayamadim. Baktigim zaman yazarim sana tekrarAyy o minis elbise nerden canm ya cok tatli o
Canim Allah gule gule kullanmayi nasip etsin hepai cok guzeller Nerden aldin cok begendim
Aaa valla elbse sandmAslinda yelek canim o. Ama ilk zamanlar elbise olarak giydirilir hakkatrn. Butikbebe.com dan aldim canim.markasini suan hatirlayamadim. Baktigim zaman yazarim sana tekrar
Anladim canim bende sallansin istiyorum. Bizde ayni durumdayiz simdilik park yatak alicam. Yerlesik hayata gecincede oda yapacagiz insallahtatlım internetten almadım ankaradayım burdan aldım benm için önemli olan sallanabilir olması ve bazı yatakların yan kısımları farklı metallerden tam ısmını bılmıyorum ama bu aldıgım belgeliymiş we baby aldım inş. kullanıslıdır.tayıncı oldugumuz ıcın sımdılık bununla ıdare edicem her yere de tasıyabilirim rahatlıkla diye dusundum
E bebek te fisher price ın trenli hastane çıkışı var 8 parça 35 tl, fiyatı da uygun, almak istersen fikir olsun canım:)çok güzeller canm maşallah güle güle giysin bebeğin bende oğlum için güzel bi hastane çıkışı almak istiyorum ama bulamadım henüz kız anneleri çok şanslı
havuzlu handan aldım canım, markası yok... bunlar el işçiliği oluyor canım. boş alıp süslüyorlar, internetten de bulabilirsin. face'de "pembe hobi" diye bir sayfa var. çok güzel modeller gördüm ama fiyatları bilmiyorum.Canim güzel gunlerde kullansın bebisin. Prenses hastane çıkışı çok güzelmiş nerden aldın markası nedir?