- 6 Ekim 2015
- 13
- 42
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk olarak bize erkek denildiği için mavili takımlarımız da mevcut ama evde giyer artık yatarken falan bunlar da bizim şimdilik çeyizimiz daha anneanne ve babanemiz de almış
Tesekkur ederim tatlim amin insallah Allahim hepimizin yavrularini sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin insallahHepsi birbirinden güzel canim Allah saglikla dogup giymeyi nasip etsin inşallah
Hepsi cok tatlı canim Öykü'müz sağlıklı güzel günlerde giysin inşallahilk olarak bize erkek denildiği için mavili takımlarımız da mevcut ama evde giyer artık yatarken falan bunlar da bizim şimdilik çeyizimiz daha anneanne ve babanemiz de almış
Canım ogluş güle güle giysin inşallah. Eğer hepsi buysa sanki bana da az geldidaha fazla kıyafete ihtiyacın olur benceKızlar bunlar ds bizim alışverişlerimiz. Çok dar zamanda yaptım tekstil alışverişini yetmez diyenler var sizce ...
Tesekkur ederim canim benimmm amin insallah prenseslerimiz sagsalim gelsin ciciler hazirHepsi cok tatlı canim Öykü'müz sağlıklı güzel günlerde giysin inşallah
Aslinda ben 0 3 aylıkları aldım 3 6.ay bi tek tulum seti var. Onları bebis doğunca alayım diorum..yanlış mı düşünüyorm kiCanım ogluş güle güle giysin inşallah. Eğer hepsi buysa sanki bana da az geldidaha fazla kıyafete ihtiyacın olur bence
Canım en son fotoda ki yorgan yastık seti falan mı . Park yatagin içine . Yani ona lazım ne varsa ben de almak istiyorum netten mı aldın yataklarıilk olarak bize erkek denildiği için mavili takımlarımız da mevcut ama evde giyer artık yatarken falan bunlar da bizim şimdilik çeyizimiz daha anneanne ve babanemiz de almış
Canim ben mobilya besik aldim fotodakini o da besikle birlikte hediye verilen uyku seti yastik kirlent yorgan yatak yanlari ve carsaf var. Maxi bebe den almistim magzasindan ama nette de bulabilirsin belki kalitesi cok hosuma gitti benimCanım en son fotoda ki yorgan yastık seti falan mı . Park yatagin içine . Yani ona lazım ne varsa ben de almak istiyorum netten mı aldın yatakları
Bende bu park yataktan düşünüyorum .ürün size geldi mi açıp baktınız mı acaba Nasıl.özellikle şu sallanan bir aparat daha var üstte onu çok merak ettimKızlar bunlar ds bizim alışverişlerimiz. Çok dar zamanda yaptım tekstil alışverişini yetmez diyenler var sizce ...
Evet geldi. Kalitesi çok güzel. .üstte sallanan besik olabilio yere koyunca hani oturduğumuz yerde bebişim yanımda olsun dedim. Alt açma Sı da güzel. Onu da park yatak harici kullanmak eğlenceli olacak gibi. Yatagin Çabuk toparlanip taşınabilir olmasını da çok sevdimmBende bu park yataktan düşünüyorum .ürün size geldi mi açıp baktınız mı acaba Nasıl.özellikle şu sallanan bir aparat daha var üstte onu çok merak ettim
Tamam canım sağolasın minnakin prensesin sağlıkla uyusunCanim ben mobilya besik aldim fotodakini o da besikle birlikte hediye verilen uyku seti yastik kirlent yorgan yatak yanlari ve carsaf var. Maxi bebe den almistim magzasindan ama nette de bulabilirsin belki kalitesi cok hosuma gitti benim
Sakıncası yoksa yatağın resmini çekip ayrıntılı koyabilir misin internetten direkt mi aldın yoksa gidip beğenip mi aldınEvet geldi. Kalitesi çok güzel. .üstte sallanan besik olabilio yere koyunca hani oturduğumuz yerde bebişim yanımda olsun dedim. Alt açma Sı da güzel. Onu da park yatak harici kullanmak eğlenceli olacak gibi. Yatagin Çabuk toparlanip taşınabilir olmasını da çok sevdimm
Tesekkur ederim canimm hepimizin minnaklari sagsalim gelsin insallahTamam canım sağolasın minnakin prensesin sağlıkla uyusun
Canım yatağı kurduk topladık sonra .toplu hali var. Bi de parçaları bunlar bakSakıncası yoksa yatağın resmini çekip ayrıntılı koyabilir misin internetten direkt mi aldın yoksa gidip beğenip mi aldın