- 1 Haziran 2015
- 4.037
- 7.846
Oh iyi yaptin canim hepsi el emeği göz nuruKizimin sifonyeri yastigi vve kapi süsü birde hediyeliklerimiz buradada dursun dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh iyi yaptin canim hepsi el emeği göz nuruKizimin sifonyeri yastigi vve kapi süsü birde hediyeliklerimiz buradada dursun dedim
Bu da güzelmiş canım haftasonunu Aydın'da gecireceksiniz sonucta bir sürü sey alacaksin yanına buna rahatca sığar bence. Ben de canta daha küçük gelir diye korkuyordum ama icine bir sürü esya aldığını görünce rahatladım sen de rahat edersin bu beğendiğini alirsanBöyle bişey beğendim bendebiz aydın yakın olunca çok gidiyoruz hafta sonları.ondan bana biraz daha büyük bişey lazım bu da çok büyük değil seninkinden biraz büyük işimi görür rahatlıkla
Ay biberonlarını emziklerini sevsinler onunöncelikle sütü ana kaynağından içsin paşamız sonra da vakti gelince sütünü mamasını bunlardan icsin büyüsün inşallahOğluşumun biberonları
Bu da güzelmiş canım haftasonunu Aydın'da gecireceksiniz sonucta bir sürü sey alacaksin yanına buna rahatca sığar bence. Ben de canta daha küçük gelir diye korkuyordum ama icine bir sürü esya aldığını görünce rahatladım sen de rahat edersin bu beğendiğini alirsan
Senin çanta süper canım bayıldım onada bençantayı eşimde görünüm olarak kendinede uygun olsun istiyo sen değil ben taşıcam diyohaklıda bencebiberonlarıda bi heves hepsinden almış bana marka sordu sadece.inşallah bol bol olsunda emzirelim bebişleriama ek gıda ılık mama devam sütü falan bunlarda lazım olcak illaki ilerki zamanlarda..Ay biberonlarını emziklerini sevsinler onunöncelikle sütü ana kaynağından içsin paşamız sonra da vakti gelince sütünü mamasını bunlardan icsin büyüsün inşallah
Teşekkürler tatlım eşin taşıyacaksa onu almanız daha iyi tabi gerçi günümüzde erkekler de değişti pembe canta taşıyanları bile görmek mümkünSenin çanta süper canım bayıldım onada bençantayı eşimde görünüm olarak kendinede uygun olsun istiyo sen değil ben taşıcam diyohaklıda bencebiberonlarıda bi heves hepsinden almış bana marka sordu sadece.inşallah bol bol olsunda emzirelim bebişleriama ek gıda ılık mama devam sütü falan bunlarda lazım olcak illaki ilerki zamanlarda..
Canım markaya karar veremedim ama özellik olarak uzaktan ölçer ve kaydedenlerden alıcam.hemşire ve eczacılar eşime özellikle tavsiye etmişler.bi de şu koltukalrı olanlardan alayım diyorum ucuz zaten onlarda.
Iyi yapmissin canim o kadari bile insani mutlu ediyor ben bugün fotograf cektikten sonra kıyafetleri katlarken bile keyif aldım
Ben de hurc almayı düşünüyordum canım surekli kullanmayacagım seyler icin sen söyleyince baktım ikeaninki hoşuma gitti buraya bi bakayım güzel bulamazsam ondan siparis ederim artik
Oh iyi yaptin canim hepsi el emeği göz nuru
canım biberon almamazlık etme, en iyi ihtimalle 4. aydan sonra su vermek için kullanırsın...Hımmmm içimden bir ses hiç biberon alma bilinç altını etkileme diyor
Ama geçen baktım bu biberonlar da oldukça maliyetliymiş indirim yakalarsam alayım ben de.
Dünden beri araştırmalardayım alacağım en uygun zamandacanım biberon almamazlık etme, en iyi ihtimalle 4. aydan sonra su vermek için kullanırsın...
Bunlar da anne annemizin aldıkları. Yorgan-yastık ve nevresim takımları da vardı resimlemeyi unutmuşum.
Eki Görüntüle 1762889
Eki Görüntüle 1762890
Eki Görüntüle 1762891
Eki Görüntüle 1762892 Eki Görüntüle 1762893
Eki Görüntüle 1762895 Eki Görüntüle 1762894
Aminn. Sağol hep beraber inşallah.Çok guzeller canim Allah saglikla giydirmeyi nasip eylesin
kedililer çok tatlı bayıldım canım, güzel günlerde giysin...Bunlar da anne annemizin aldıkları. Yorgan-yastık ve nevresim takımları da vardı resimlemeyi unutmuşum.
Eki Görüntüle 1762889
Eki Görüntüle 1762890
Eki Görüntüle 1762891
Eki Görüntüle 1762892 Eki Görüntüle 1762893
Eki Görüntüle 1762895 Eki Görüntüle 1762894
Bunlarda bizim diğer cicilerimiz
Tutamıyorum kendimi sürekli alıyorum
canım kaça nerden aldın bende bu markanın urunlerını almayı düşünüyorumKizlar bu seti aldim dün. Bugun elime ulasti. Acaba bunlardan baska krem gibi seylerden ne lazim olur?