- 7 Ağustos 2015
- 411
- 107
- 23
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #1.681
Hadi inşallah, henüz doktora gitmedim ben evde dün akşam test yaptım ama geçen haftadan anlamıştım hamile olduğumu.Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.Seninle de bdt miz aynı. Bdtaşım benim. Sağlıkla doğarlar inşallah
Zaten masumiyet ismini görür görmez tanıdım, ekim anneleri grubunda olduğunu, ne güzel yarabbim ikincileri de aynı dönemde verdi sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah.Aynı gruptaymışız. 2012 Ekim Annelerinde de bendim konu sahibi
meraba bende mayıs annesi olcam inş
canımm geçmiş olsunn.. Çok sevindim ikizlerin olacağına sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın inşGeçmiş olsun kardeş.Hayırlı olsun ayrıca :)inş sağlıcakla kucağına alırsın ikisinide:))
ilk sayfada görebilirsinBu tabloyu nereden ğörebiliyoruz ben bulamdım yeni üyeyimde
kızlar eve yeni geldim hepinize teşekkür ederimmerak etmişsiniz çok kötü bir gece geçirdim 8 serum iğne ilaç mahfoldum kanama durduruldu ama tehlike geçmiş değil içerde kanama alanı hala var bu arada bebişlerimin kalp atışlarınıda duydum ikizlerim olacakmış çok sevindim ama kanama beni korkuttu baya.
Canım kac haftalık hamilesın tam olarak bıde en son ne zamn gittin kese boyu kac mm dıgünaydınlar...
dün dra gittik bebişimizin kalp atışını dinledik..allah'a şükür bir problem yok...yazılanlardan okuduğum kadarıyla herkeste bir kasık ağrısı durumu var bende dr'a sordum. dr'um uyku halinin ve kasık ağrılarının olabileceğini normal olduğunu söyledi...inşallah hepimizin hamileliği problemsiz geçer.
Günaydın cnm. Benim sadece erken başlayan adet zamanında da olan kasık ağrım vardı. Başkada hiç bir belirtim olmadı.günaydın hamiş anneler belirtileriniz nelerdi yazarmısınız belki bizde aranıza katılırız inşşş
Ben tahlil yaptırdım ama henüz dra gitmedim. Birazdaha bekliyeyim dedim. Gitsemde tahlile bakacak. Henüz kese görünmeyebilir.Hadi inşallah, henüz doktora gitmedim ben evde dün akşam test yaptım ama geçen haftadan anlamıştım hamile olduğumu.Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
Günaydın cnm. Ne güzel duymussunuz kalp atışlarını. Darısı bize inşallahgünaydınlar...
dün dra gittik bebişimizin kalp atışını dinledik..allah'a şükür bir problem yok...yazılanlardan okuduğum kadarıyla herkeste bir kasık ağrısı durumu var bende dr'a sordum. dr'um uyku halinin ve kasık ağrılarının olabileceğini normal olduğunu söyledi...inşallah hepimizin hamileliği problemsiz geçer.
Gaz olayı bende de var. Yürüyüş yapmadıgım için bilemiyorum ama zaten kasık ağrım var benimde. Bu arda ilk üç ay dikkat etmelisin. Yürüyüşlerini hafif yapmaya calıs. Üç aydan sonra artırırsın. İlk üç ay ve son aylar tehlikeli aylar.Günaydın kızlar
Ben de dün iş çıkışı yemekten sonra yürüyüşü biraz fazla kaçırmış olmalıyım ki kasıklarımda bir ağrı oldu ve bir adım bile atamadan olduğum yerde oturup kalmak zorunda kaldım. Eşimi arayıp beni gelip almasını söyledim. Sizde de çok yürüyünce kasıklarda ağrı oluyor mu? Bir de fazlaca gaz oluyor
Keseyi gördük geçen hafta minnacık :) Cumaya birdaha gidicem sen gördün mü canım
Gaz olayı bende de var. Yürüyüş yapmadıgım için bilemiyorum ama zaten kasık ağrım var benimde. Bu arda ilk üç ay dikkat etmelisin. Yürüyüşlerini hafif yapmaya calıs. Üç aydan sonra artırırsın. İlk üç ay ve son aylar tehlikeli aylar.
Evet canım. Riske atmaya değmez. Bol bol dinlen. Bugünleri bulamıycaksın dokuz ay sonraSanırım daha dikkatli olmam gerekiyor. Zaten çalışıyor ve bütün gün yoruluyorum. İşten eve geldiğimde de mümkün olduğunca aktiviteden kaçınıp dinlenmem gerekiyor.
Günaydın kızlar
Ben de dün iş çıkışı yemekten sonra yürüyüşü biraz fazla kaçırmış olmalıyım ki kasıklarımda bir ağrı oldu ve bir adım bile atamadan olduğum yerde oturup kalmak zorunda kaldım. Eşimi arayıp beni gelip almasını söyledim. Sizde de çok yürüyünce kasıklarda ağrı oluyor mu? Bir de fazlaca gaz oluyor
çok sevindim ikizlerin olacağına. valla bende isterdim ikiz olmasını ama aile de hiç ikiz yok bizim. umarım herşey yoluna girer. çok geçmiş olsun.kızlar eve yeni geldim hepinize teşekkür ederimmerak etmişsiniz çok kötü bir gece geçirdim 8 serum iğne ilaç mahfoldum kanama durduruldu ama tehlike geçmiş değil içerde kanama alanı hala var bu arada bebişlerimin kalp atışlarınıda duydum ikizlerim olacakmış çok sevindim ama kanama beni korkuttu baya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?