• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Seninle de bdt miz aynı. Bdtaşım benim. Sağlıkla doğarlar inşallah
Hadi inşallah, henüz doktora gitmedim ben evde dün akşam test yaptım ama geçen haftadan anlamıştım hamile olduğumu.Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

günaydınlar...
dün dra gittik bebişimizin kalp atışını dinledik..allah'a şükür bir problem yok...yazılanlardan okuduğum kadarıyla herkeste bir kasık ağrısı durumu var bende dr'a sordum. dr'um uyku halinin ve kasık ağrılarının olabileceğini normal olduğunu söyledi...inşallah hepimizin hamileliği problemsiz geçer.

kızlar eve yeni geldim hepinize teşekkür ederimmerak etmişsiniz çok kötü bir gece geçirdim 8 serum iğne ilaç mahfoldum kanama durduruldu ama tehlike geçmiş değil içerde kanama alanı hala var bu arada bebişlerimin kalp atışlarınıda duydum ikizlerim olacakmış çok sevindim ama kanama beni korkuttu baya.

İkiiiz mii :KK46: hep istemişimdir. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım kendini yorma sakın hatta hep yat dinlen bu ara biraz :KK15:

günaydınlar...
dün dra gittik bebişimizin kalp atışını dinledik..allah'a şükür bir problem yok...yazılanlardan okuduğum kadarıyla herkeste bir kasık ağrısı durumu var bende dr'a sordum. dr'um uyku halinin ve kasık ağrılarının olabileceğini normal olduğunu söyledi...inşallah hepimizin hamileliği problemsiz geçer.
Canım kac haftalık hamilesın tam olarak bıde en son ne zamn gittin kese boyu kac mm dı

Hadi inşallah, henüz doktora gitmedim ben evde dün akşam test yaptım ama geçen haftadan anlamıştım hamile olduğumu.Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
Ben tahlil yaptırdım ama henüz dra gitmedim. Birazdaha bekliyeyim dedim. Gitsemde tahlile bakacak. Henüz kese görünmeyebilir.

Günaydın kızlar

Ben de dün iş çıkışı yemekten sonra yürüyüşü biraz fazla kaçırmış olmalıyım ki kasıklarımda bir ağrı oldu ve bir adım bile atamadan olduğum yerde oturup kalmak zorunda kaldım. Eşimi arayıp beni gelip almasını söyledim. Sizde de çok yürüyünce kasıklarda ağrı oluyor mu? Bir de fazlaca gaz oluyor

günaydınlar...
Günaydın cnm. Ne güzel duymussunuz kalp atışlarını. Darısı bize inşallah

Günaydın kızlar

Ben de dün iş çıkışı yemekten sonra yürüyüşü biraz fazla kaçırmış olmalıyım ki kasıklarımda bir ağrı oldu ve bir adım bile atamadan olduğum yerde oturup kalmak zorunda kaldım. Eşimi arayıp beni gelip almasını söyledim. Sizde de çok yürüyünce kasıklarda ağrı oluyor mu? Bir de fazlaca gaz oluyor
Gaz olayı bende de var. Yürüyüş yapmadıgım için bilemiyorum ama zaten kasık ağrım var benimde. Bu arda ilk üç ay dikkat etmelisin. Yürüyüşlerini hafif yapmaya calıs. Üç aydan sonra artırırsın. İlk üç ay ve son aylar tehlikeli aylar.

Keseyi gördük geçen hafta minnacık :) Cumaya birdaha gidicem sen gördün mü canım

pazartesi günü görünür gibi dedi minik birsey var ama istersen vajinal bakalım dedi istersen takip edip cuma tekrar bakalım dedi ben de cuma tekrar bakalım dedim.. birde benim yumurtlamam bir hafta geç normalden o yüzden bir hafta küçük diye düşünüyorum :110:

Gaz olayı bende de var. Yürüyüş yapmadıgım için bilemiyorum ama zaten kasık ağrım var benimde. Bu arda ilk üç ay dikkat etmelisin. Yürüyüşlerini hafif yapmaya calıs. Üç aydan sonra artırırsın. İlk üç ay ve son aylar tehlikeli aylar.

Sanırım daha dikkatli olmam gerekiyor. Zaten çalışıyor ve bütün gün yoruluyorum. İşten eve geldiğimde de mümkün olduğunca aktiviteden kaçınıp dinlenmem gerekiyor.

Sanırım daha dikkatli olmam gerekiyor. Zaten çalışıyor ve bütün gün yoruluyorum. İşten eve geldiğimde de mümkün olduğunca aktiviteden kaçınıp dinlenmem gerekiyor.
Evet canım. Riske atmaya değmez. Bol bol dinlen. Bugünleri bulamıycaksın dokuz ay sonra:KK46::KK45:

Kızlar fikrinizi almak istediğim bir konu var. Bana fikirlerinizi beyan ederseniz çok sevinirim. Şimdi benim 4,5 yaşında bir oğlum var. Oğluma hamile oldugum zaman gittiğim hasttaneden ve doktourmdan çok memnundum evimede çok yakın. Şuan bu hastaneye muayene ücreti olarak sadece 8 tl veriyorum. Keza tahlil fiyatlar bu derece düşük. Doğumada kuruş ödemiyorum. Amma velakin doktorum şuan başka bir hastaneye geçmiş ve o hastanede muayene ücreti 50 tl buna göre tahlillerde yüksek olacaktır ayrıca hastane bana biraz uzak. Doğum fiyatını bilmiyorum ama tahminimce limitimi aşacağını düşünüyorum ve bu durumda doğum içinde cepten para vermiş olacağım. Sizce daha uygun olan şimdiki hastanemde başka bir doktora mı gitsem yoksa daha fazla ödeyerek eski bildiğim beğendiğim doktoramı gitsem. Totale baktığımda az para değil vereceğim ve bebek demek masraf demek olarak düşündüğümde parayada ihtiyacım olacak. Ama bir türlü karar veremiyorum. Siz olsanın hangisini tercih edersiniz. Lütfen fikrinizi belirtin lütfen.

Günaydın kızlar

evet ya sorma gazdan patlıcamm.. çok gazım var karnımda ağırlık hissi var böyle. İlk haftalar midem bulanmıyordu şimdi bu gaz yüzünden midem bulanıyor ne yesem rahatsız oluyorum. çok fazla yürüyünce kasığıma ağrı giriyor benimde geçen gün işe giderken yolda aniden bir sancı girdi kaldım bir köşede biraz bekledim yavaş yavaş yürüyerek gittim :KK61:

kızlar eve yeni geldim hepinize teşekkür ederimmerak etmişsiniz çok kötü bir gece geçirdim 8 serum iğne ilaç mahfoldum kanama durduruldu ama tehlike geçmiş değil içerde kanama alanı hala var bu arada bebişlerimin kalp atışlarınıda duydum ikizlerim olacakmış çok sevindim ama kanama beni korkuttu baya.
çok sevindim ikizlerin olacağına. valla bende isterdim ikiz olmasını ama aile de hiç ikiz yok bizim. umarım herşey yoluna girer. çok geçmiş olsun.

Back