- 1 Ağustos 2009
- 382
- 292
- 303
- Konu Sahibi CadiKazani
- #1.641
Canim 5. Haftamda keseyi gordum. 6+1de de kalp atisini duymustumKızlar keseyi kaçıncı haftanızda gördünüz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim 5. Haftamda keseyi gordum. 6+1de de kalp atisini duymustumKızlar keseyi kaçıncı haftanızda gördünüz.
Ayyy ikiz mi maaşallahkızlar eve yeni geldim hepinize teşekkür ederimmerak etmişsiniz çok kötü bir gece geçirdim 8 serum iğne ilaç mahfoldum kanama durduruldu ama tehlike geçmiş değil içerde kanama alanı hala var bu arada bebişlerimin kalp atışlarınıda duydum ikizlerim olacakmış çok sevindim ama kanama beni korkuttu baya.
Bende Dediğin gibi biliyorum nettedesütun bebeği zehirlemesi gibi birşey yok, ama hormonlordan kaynaklı tadı değişebiliyor. Bazı bebekler hoslanmayip memeyi redediyor
Ben henüz gitmedim. Sadece tahlil için gittim. Bhcg yukselmişmi diye. Asıl drm için 7. Haftayı bekliyorumBen ilk kez 6+4 te gittim doktora o zaman gördüm..
canım alttan mı baktı doktorun? Dinlen canım fazla takma kafana ayaklarının altınayastık koy uzanırken
Canım pekı bundan once ne zaman gitmiştin en son doktora kese boyun kactı
Seninki erken olmus baya. Benim değerim daha 1000 üstüne çıkmadı. Sanırım geç döllenme.Canim 5. Haftamda keseyi gordum. 6+1de de kalp atisini duymustum
kızlar eve yeni geldim hepinize teşekkür ederimmerak etmişsiniz çok kötü bir gece geçirdim 8 serum iğne ilaç mahfoldum kanama durduruldu ama tehlike geçmiş değil içerde kanama alanı hala var bu arada bebişlerimin kalp atışlarınıda duydum ikizlerim olacakmış çok sevindim ama kanama beni korkuttu baya.
İyi akşamlar canım. Nasılsın. Keyifler nasıl.İyi akşamlar herkese
Been ben varım. Kımıldamadam bile soğuk ter döküyorum. Ateş basıyor banada. Hadi evde neysede işte terlemek çok kötü oluyor. Bir bayılmazsam iyi.İyi Akşamlar arkadaşlar. Bana inanılnaz ateş basıyor çok bunalıyorum. Özellikle omuzlarıma kollarıma oluyor. Çok daralıyorum. Dolaşıyorum duş alıyorum ama garibim. Var mı böyle şeyler yaşayan aranızda...
Geçmiş olsun kardeş.Hayırlı olsun ayrıca :)inş sağlıcakla kucağına alırsın ikisinide:))kızlar eve yeni geldim hepinize teşekkür ederimmerak etmişsiniz çok kötü bir gece geçirdim 8 serum iğne ilaç mahfoldum kanama durduruldu ama tehlike geçmiş değil içerde kanama alanı hala var bu arada bebişlerimin kalp atışlarınıda duydum ikizlerim olacakmış çok sevindim ama kanama beni korkuttu baya.
Been ben varım. Kımıldamadam bile soğuk ter döküyorum. Ateş basıyor banada. Hadi evde neysede işte terlemek çok kötü oluyor. Bir bayılmazsam iyi.
Valla en garip dönemdeyiz. Hamileyiz ama sanki değilmişiz gibi bi belirsizlik var. Daha çok yeni yaa keseyi görücem cuma günü inşaallahİyi akşamlar canım. Nasılsın. Keyifler nasıl.
Gaz olabilir mi. Henüz çok erken karın büyümesi için.kızlar 6haftalık olmama ragmen karnım 3-4 aylık gibi sizdende böyle olan varmı
1. Sayfada cnmBu tabloyu nereden ğörebiliyoruz ben bulamdım yeni üyeyimde
Aynı kişinin hamilelikleri bile farklı geçebiliyor. Bol su iç. İnşallah çabuk geçerBen çoğu zaman terlemiyorum. Bunaltı gibi. Sanki nefes slmak zorlaşıyor gibi. İlkinde hiç böyle değildi yada üstünden çok geçti hatırlamıyorum.