- 19 Ağustos 2014
- 332
- 319
- 23
- 33
- Konu Sahibi CadiKazani
- #1.701
Kızlar fikrinizi almak istediğim bir konu var. Bana fikirlerinizi beyan ederseniz çok sevinirim. Şimdi benim 4,5 yaşında bir oğlum var. Oğluma hamile oldugum zaman gittiğim hasttaneden ve doktourmdan çok memnundum evimede çok yakın. Şuan bu hastaneye muayene ücreti olarak sadece 8 tl veriyorum. Keza tahlil fiyatlar bu derece düşük. Doğumada kuruş ödemiyorum. Amma velakin doktorum şuan başka bir hastaneye geçmiş ve o hastanede muayene ücreti 50 tl buna göre tahlillerde yüksek olacaktır ayrıca hastane bana biraz uzak. Doğum fiyatını bilmiyorum ama tahminimce limitimi aşacağını düşünüyorum ve bu durumda doğum içinde cepten para vermiş olacağım. Sizce daha uygun olan şimdiki hastanemde başka bir doktora mı gitsem yoksa daha fazla ödeyerek eski bildiğim beğendiğim doktoramı gitsem. Totale baktığımda az para değil vereceğim ve bebek demek masraf demek olarak düşündüğümde parayada ihtiyacım olacak. Ama bir türlü karar veremiyorum. Siz olsanın hangisini tercih edersiniz. Lütfen fikrinizi belirtin lütfen.
Fiyatı uygun olan hastaneye bi sefer bir git bakalım orda olan doktoruda seveceksin memnun kalacaksın belki görmeden bilemezsin.