2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Fiyatı uygun olan hastaneye bi sefer bir git bakalım orda olan doktoruda seveceksin memnun kalacaksın belki görmeden bilemezsin.

valla canım insanın içine sinen doktor bulmak çok zor. Ama hem evine yakın hemde fiyatı böyle uygunsa en azından başka bir tane deneyebilirsin. Belki gene memnun kalırsın. yoksa zaten doktorun var ona devam edersin..

Yas: 30
Boy: 1.68
Kilo: 61
Ankara
İkinci bebegim
Sat: 26.07.2015
Tdt: 01.05. 2016

6+6 daydık dün.kese boyunu söylemedi drum.oğlumun sorularına cevap vermekle ve birde kardeşini net bir şekilde göstermeye çalışıyordu.
Yok canım bundan bı once gittiğinde kese boyun kac da ben de cok heyecanlıyım da ınsallah görmek ıcın ondan sorıyım daha once kese kac dı diye

günaydın kızlar,
bugün itibariyle mide bulantım başladı sabah kalkarken bişey yoktu. dişimi fırçalarken oldu. mide boş olduğu için çok kötü oldum. bi de bunun üstüne işe geldim şu an bende kasık ağrısı hiç olmadı. gaz ve uyku hali mevcut.

işimiz zor valla benimde işle ev arası 1 saat metrobüsle gidip geliyorum tam bir çile acilen çözüm bulmam gerekiyor bu şekilde gidip gelmem mümkün değil yer bile vermiyorlar dünkü ağrım dinlenince düzelmişti şimdi yine sol bacak eklem bitiminda kasıklarımda ağrı başladı

günaydın cnm ben daha 5. haftadayım ve bulantı olayından korkuyorum işe gidip gelirken yolda yaşarsam çok kötü olabilir
inşallah bulantım olmaz

Canım Merhaba sakarya nin neresindensin hangi hastaneye gidiyon doktorun kim

Sakarya merkezde oturuyorum.. Bilge hastanesinde Sevgi hanıma gittim iki kere ama hiç memnun kalmadım. Devlet hastanesinde Tuba DÜZCAN var ona randevu almaya çalışıyorum bir haftadır çok meth ettiler..

Siz de mi Sakaryadansınız?

merhaba canım, Allah kolaylık versin. araları 2 yaş olacak zor olacak senin için ama arkadaş gibi büyürler...

merhaba canım, Allah kolaylık versin. araları 2 yaş olacak zor olacak senin için ama arkadaş gibi büyürler...

Tşkler canım sorma hiç beklemiyodum kaza eseri oldu ama alıştım artık tek tesellim o birlikte büyücekler sonra rahat edicem. Tam 2 yaş oluvak araları ve aynı tarihte hamile k

inaşşah düzelir canım nerde oturuyorsun iş yerin nerede ? Ben Çekmeköyde oturuyorum. Altunzadeye gelip ordan metrobüse biniyorum. Mecidiyeköyde inip 20 dk yürüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…