- 19 Ağustos 2014
- 332
- 319
- 23
- 33
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #1.701
Kızlar fikrinizi almak istediğim bir konu var. Bana fikirlerinizi beyan ederseniz çok sevinirim. Şimdi benim 4,5 yaşında bir oğlum var. Oğluma hamile oldugum zaman gittiğim hasttaneden ve doktourmdan çok memnundum evimede çok yakın. Şuan bu hastaneye muayene ücreti olarak sadece 8 tl veriyorum. Keza tahlil fiyatlar bu derece düşük. Doğumada kuruş ödemiyorum. Amma velakin doktorum şuan başka bir hastaneye geçmiş ve o hastanede muayene ücreti 50 tl buna göre tahlillerde yüksek olacaktır ayrıca hastane bana biraz uzak. Doğum fiyatını bilmiyorum ama tahminimce limitimi aşacağını düşünüyorum ve bu durumda doğum içinde cepten para vermiş olacağım. Sizce daha uygun olan şimdiki hastanemde başka bir doktora mı gitsem yoksa daha fazla ödeyerek eski bildiğim beğendiğim doktoramı gitsem. Totale baktığımda az para değil vereceğim ve bebek demek masraf demek olarak düşündüğümde parayada ihtiyacım olacak. Ama bir türlü karar veremiyorum. Siz olsanın hangisini tercih edersiniz. Lütfen fikrinizi belirtin lütfen.
Kızlar fikrinizi almak istediğim bir konu var. Bana fikirlerinizi beyan ederseniz çok sevinirim. Şimdi benim 4,5 yaşında bir oğlum var. Oğluma hamile oldugum zaman gittiğim hasttaneden ve doktourmdan çok memnundum evimede çok yakın. Şuan bu hastaneye muayene ücreti olarak sadece 8 tl veriyorum. Keza tahlil fiyatlar bu derece düşük. Doğumada kuruş ödemiyorum. Amma velakin doktorum şuan başka bir hastaneye geçmiş ve o hastanede muayene ücreti 50 tl buna göre tahlillerde yüksek olacaktır ayrıca hastane bana biraz uzak. Doğum fiyatını bilmiyorum ama tahminimce limitimi aşacağını düşünüyorum ve bu durumda doğum içinde cepten para vermiş olacağım. Sizce daha uygun olan şimdiki hastanemde başka bir doktora mı gitsem yoksa daha fazla ödeyerek eski bildiğim beğendiğim doktoramı gitsem. Totale baktığımda az para değil vereceğim ve bebek demek masraf demek olarak düşündüğümde parayada ihtiyacım olacak. Ama bir türlü karar veremiyorum. Siz olsanın hangisini tercih edersiniz. Lütfen fikrinizi belirtin lütfen.
6+6 daydık dün.kese boyunu söylemedi drum.oğlumun sorularına cevap vermekle ve birde kardeşini net bir şekilde göstermeye çalışıyordu.Canım kac haftalık hamilesın tam olarak bıde en son ne zamn gittin kese boyu kac mm dı
ben 5 haftada gördümKızlar keseyi kaçıncı haftanızda gördünüz.
Yok canım bundan bı once gittiğinde kese boyun kac da ben de cok heyecanlıyım da ınsallah görmek ıcın ondan sorıyım daha once kese kac dı diye6+6 daydık dün.kese boyunu söylemedi drum.oğlumun sorularına cevap vermekle ve birde kardeşini net bir şekilde göstermeye çalışıyordu.
7,1mm canım iki hafta önce..Yok canım bundan bı once gittiğinde kese boyun kac da ben de cok heyecanlıyım da ınsallah görmek ıcın ondan sorıyım daha once kese kac dı diye
Sagol canım ınsallah ben de görürüm haftaya pazartesi7,1mm canım iki hafta önce..
Doğru söylüyorsun valla birinciden tecrübeliyim çalışmıyordum ve rahattım şimdi çalışıyorum daha da zor olacak eminimEvet canım. Riske atmaya değmez. Bol bol dinlen. Bugünleri bulamıycaksın dokuz ay sonra
evet ya sorma gazdan patlıcamm.. çok gazım var karnımda ağırlık hissi var böyle. İlk haftalar midem bulanmıyordu şimdi bu gaz yüzünden midem bulanıyor ne yesem rahatsız oluyorum. çok fazla yürüyünce kasığıma ağrı giriyor benimde geçen gün işe giderken yolda aniden bir sancı girdi kaldım bir köşede biraz bekledim yavaş yavaş yürüyerek gittim
günaydın cnm ben daha 5. haftadayım ve bulantı olayından korkuyorum işe gidip gelirken yolda yaşarsam çok kötü olabilirgünaydın kızlar,
bugün itibariyle mide bulantım başladısabah kalkarken bişey yoktu. dişimi fırçalarken oldu. mide boş olduğu için çok kötü oldum. bi de bunun üstüne işe geldim şu an bende kasık ağrısı hiç olmadı. gaz ve uyku hali mevcut.
Canım Merhaba sakarya nin neresindensin hangi hastaneye gidiyon doktorun kim
merhaba canım, Allah kolaylık versin. araları 2 yaş olacak zor olacak senin için ama arkadaş gibi büyürler...Günaydın kızlar ben de yeni katıldım. 16 aylık bi oğlum var ve sürpriz bi şekilde ikinciye hamileyim. Cumartesi kalp atışı için dr randevumuz var çok heyecanlıyız :))) allah hepimize sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin kızlar
merhaba canım, Allah kolaylık versin. araları 2 yaş olacak zor olacak senin için ama arkadaş gibi büyürler...
inaşşah düzelir canım nerde oturuyorsun iş yerin nerede ? Ben Çekmeköyde oturuyorum. Altunzadeye gelip ordan metrobüse biniyorum. Mecidiyeköyde inip 20 dk yürüyorum.işimiz zor valla benimde işle ev arası 1 saat metrobüsle gidip geliyorum tam bir çile acilen çözüm bulmam gerekiyor bu şekilde gidip gelmem mümkün değil yer bile vermiyorlar dünkü ağrım dinlenince düzelmişti şimdi yine sol bacak eklem bitiminda kasıklarımda ağrı başladı
Ben de Beylikdüzünden Mecidiyeköye gelip 10 dakikada işe yürüyoruminaşşah düzelir canım nerde oturuyorsun iş yerin nerede ? Ben Çekmeköyde oturuyorum. Altunzadeye gelip ordan metrobüse biniyorum. Mecidiyeköyde inip 20 dk yürüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?