• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Karın büyümesi şişlikten oluyo sanırım bendede var.Birde keseyi görüyoruz kalp atımı onuda duyarız inş ama sanırım doğana kadar bitmicek merak:)

Valla en garip dönemdeyiz. Hamileyiz ama sanki değilmişiz gibi bi belirsizlik var. Daha çok yeni yaa keseyi görücem cuma günü inşaallah
Bende henüz görmedim. Eşimde görmeden inanmam diyor başka birşey demiyor. Üzülmek ve üzülmemi istemiyormuş.

İyi Akşamlar arkadaşlar. Bana inanılnaz ateş basıyor çok bunalıyorum. Özellikle omuzlarıma kollarıma oluyor. Çok daralıyorum. Dolaşıyorum duş alıyorum ama garibim. Var mı böyle şeyler yaşayan aranızda...
10 gun once ayni durumdaydim vucudum ates topu gibiydi 1 hafta boyunca kafami camdan disari cikartip yattim sonra geciyo

evet kızlar bu gün yaptığım teste göre bende sizlerle aynı grupta olacağım inşallah.Muhtemel doğum 22 mayıs. Masumiyet benide tabloya eklermisin. BEnim ikinci kısmetse. ilki ekim anneleri 2012 grubundaydım.

Kızlar bu ikinci bebişim ama unutmuşum çoktan ben regl tarihim geçtikten 2 gün sonra kan testi yaptırdım hcg 821 çıktı acaba Çoğul gebelik olabilir mi ki çok istediğim için mi öyle düşünüyorum Dr randevum 3 ekimde daha çok var

evet kızlar bu gün yaptığım teste göre bende sizlerle aynı grupta olacağım inşallah.Muhtemel doğum 22 mayıs. Masumiyet benide tabloya eklermisin. BEnim ikinci kısmetse. ilki ekim anneleri 2012 grubundaydım.
Bdt miz aynı. Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Aynı gruptaymışız. 2012 Ekim Annelerinde de bendim konu sahibi

Gunaydin kizlar bu aksam her donusume uyandim resmen dönerken sikiyor muyum napiyorum kendimi karnım agrisina uyandim hep off sizde de var mi boyle şeyler

Günaydın kızlar. Ben çookk uykum olmasına rağmen uyuyamadım. Şimdi de öyle uykum varki. İşe gitmek işkence :KK51:

Back