- Konu Sahibi CadiKazani
- #1.661
Karın büyümesi şişlikten oluyo sanırım bendede var.Birde keseyi görüyoruz kalp atımı onuda duyarız inş ama sanırım doğana kadar bitmicek merak:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende henüz görmedim. Eşimde görmeden inanmam diyor başka birşey demiyor. Üzülmek ve üzülmemi istemiyormuş.Valla en garip dönemdeyiz. Hamileyiz ama sanki değilmişiz gibi bi belirsizlik var. Daha çok yeni yaa keseyi görücem cuma günü inşaallah
Gaz canım gaz ben geçen akşam arkadaşıma çektim attım göbeğimi seviyo hiçç sevme dedim bebek diil o gazkızlar 6haftalık olmama ragmen karnım 3-4 aylık gibi sizdende böyle olan varmı
galiba öyle canım zaten ilk gebeliğimden göbeğim vardı üzerine gazda eklenince karnım büyüdü birdenGaz olabilir mi. Henüz çok erken karın büyümesi için.
Canım peki 5. Haftanda kese boyu kaçtı senınCanim 5. Haftamda keseyi gordum. 6+1de de kalp atisini duymustum
evet evet bu gaz galiba göbek şimdiden böyle olursa 9 aylık halimi düşünemiyorum bileGaz canım gaz ben geçen akşam arkadaşıma çektim attım göbeğimi seviyo hiçç sevme dedim bebek diil o gaz
10 gun once ayni durumdaydim vucudum ates topu gibiydi 1 hafta boyunca kafami camdan disari cikartip yattim sonra geciyoİyi Akşamlar arkadaşlar. Bana inanılnaz ateş basıyor çok bunalıyorum. Özellikle omuzlarıma kollarıma oluyor. Çok daralıyorum. Dolaşıyorum duş alıyorum ama garibim. Var mı böyle şeyler yaşayan aranızda...
Var canim bar davul gibiyim. Esim bile aa gobegin sismis simdiden diyor o normal saniyor bende caktirmiyorum:))kızlar 6haftalık olmama ragmen karnım 3-4 aylık gibi sizdende böyle olan varmı
Bdt miz aynı. Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına alırsın inşallahevet kızlar bu gün yaptığım teste göre bende sizlerle aynı grupta olacağım inşallah.Muhtemel doğum 22 mayıs. Masumiyet benide tabloya eklermisin. BEnim ikinci kısmetse. ilki ekim anneleri 2012 grubundaydım.
Seninle de bdt miz aynı. Bdtaşım benim. Sağlıkla doğarlar inşallahKizlar bende 22 mayis annesi adayiyim cok heyecanli ve mutluyum
hoşgeldin. Gözün aydın. Sağlıkla doğarlar inş.meraba bende mayıs annesi olcam inş
Aynı gruptaymışız. 2012 Ekim Annelerinde de bendim konu sahibievet kızlar bu gün yaptığım teste göre bende sizlerle aynı grupta olacağım inşallah.Muhtemel doğum 22 mayıs. Masumiyet benide tabloya eklermisin. BEnim ikinci kısmetse. ilki ekim anneleri 2012 grubundaydım.
Amin canimSeninle de bdt miz aynı. Bdtaşım benim. Sağlıkla doğarlar inşallah