- 19 Ağustos 2014
- 332
- 319
- 23
- 33
- Konu Sahibi CadiKazani
- #1.721
Ben de Beylikdüzünden Mecidiyeköye gelip 10 dakikada işe yürüyorum
Allah yardımcın olsun baya uzakmış seninde yolun. Mecidiköyün neresindesin ne iş yapıosun yakınız belkide?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de Beylikdüzünden Mecidiyeköye gelip 10 dakikada işe yürüyorum
Hoşgeldin. Hayırlı olsun. Sağlıkla kucagına alırdın inşallahGünaydın kızlar ben de yeni katıldım. 16 aylık bi oğlum var ve sürpriz bi şekilde ikinciye hamileyim. Cumartesi kalp atışı için dr randevumuz var çok heyecanlıyız :))) allah hepimize sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin kızlar
özelden msj attım cnmAllah yardımcın olsun baya uzakmış seninde yolun. Mecidiköyün neresindesin ne iş yapıosun yakınız belkide?
Çekmeköyden meciyeköyemi allah kolaylık versin. Baya zor olacak gibi. Hangi hastaneye gidiyorsun. Drn kiminaşşah düzelir canım nerde oturuyorsun iş yerin nerede ? Ben Çekmeköyde oturuyorum. Altunzadeye gelip ordan metrobüse biniyorum. Mecidiyeköyde inip 20 dk yürüyorum.
Çekmeköyden meciyeköyemi allah kolaylık versin. Baya zor olacak gibi. Hangi hastaneye gidiyorsun. Drn kim
Ya çok uzak mesafeleriniz. Servis olsaydı bariBen de Beylikdüzünden Mecidiyeköye gelip 10 dakikada işe yürüyorum
Aynı yerde oturuyoruz. Ben henüz karar Veremedim hastane ve dr. Hayırlısı artık
Hoşgeldin aramızameraba kızlar kısmetse bende mayıs annesi olacağım 7 mayıs tahmini şu an 6+4 hamileyim benide listeye ekler misiniz 1,68 boy yaş 32 ilk bebeğim adana
Ya çok uzak mesafeleriniz. Servis olsaydı bari
Hoşgeldin aramıza
Bigün benim başıma gelmişti. Oğluma hamileydim. Otobüs tıklım tıklım. Bende eşimde asla yer istemeyiz. Ayakta duran bir adam bir bağırdı. Bayan hamile bukadar mı insanlığını yitirdiniz. Yer versenize diye. Ben bile şok olmuştum. Hiç unutmam. İnşallah iyi birileri çıkar yer verir.Aynen cnm baya uzak biraz tedirginliğim var yol uzun bulantım olursa nasıl olur ya da uzun süre yer vermezlerde ayakta kalırım diye ilk gebeliğimde hiç ağrım sıkıntım olmadı sadece 3. ve 4. ay arası inansılmaz bulantı ve istifram oldu onda da çalışmıyordum şimdi nasıl olacak bilmiyorum inşiallah sorunsuz bir şekilde atlatırız
inşallah...insan çünkü ancak görünce ve duyunca rahatlıyorSagol canım ınsallah ben de görürüm haftaya pazartesi
ayy hamileyim de yer iste gençlerden nolacakAynen cnm baya uzak biraz tedirginliğim var yol uzun bulantım olursa nasıl olur ya da uzun süre yer vermezlerde ayakta kalırım diye ilk gebeliğimde hiç ağrım sıkıntım olmadı sadece 3. ve 4. ay arası inansılmaz bulantı ve istifram oldu onda da çalışmıyordum şimdi nasıl olacak bilmiyorum inşiallah sorunsuz bir şekilde atlatırız
Yas: 33revve_48 bilgilerini tam yaz 1. sayfaya bak da bende ona göre giriş yapayım