• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Günaydın kızlar ben de yeni katıldım. 16 aylık bi oğlum var ve sürpriz bi şekilde ikinciye hamileyim. Cumartesi kalp atışı için dr randevumuz var çok heyecanlıyız :))) allah hepimize sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin kızlar
Hoşgeldin. Hayırlı olsun. Sağlıkla kucagına alırdın inşallah

inaşşah düzelir canım nerde oturuyorsun iş yerin nerede ? Ben Çekmeköyde oturuyorum. Altunzadeye gelip ordan metrobüse biniyorum. Mecidiyeköyde inip 20 dk yürüyorum.
Çekmeköyden meciyeköyemi :eek: allah kolaylık versin. Baya zor olacak gibi. Hangi hastaneye gidiyorsun. Drn kim

Çekmeköyden meciyeköyemi :eek: allah kolaylık versin. Baya zor olacak gibi. Hangi hastaneye gidiyorsun. Drn kim

Teşekkür ederim. Trafikten usandım. İşimi seviyorum ama yol yüzünden işe gidesim gelmiyor. Dayanabildiğim kadar dayancam bakalım. Üsküdar hospitala gidiyorum. Siz nerde oturuyorsunuz.

Aynı yerde oturuyoruz. Ben henüz karar Veremedim hastane ve dr. Hayırlısı artık

Ya çok uzak mesafeleriniz. Servis olsaydı bari o_O

Aynen cnm baya uzak biraz tedirginliğim var yol uzun bulantım olursa nasıl olur ya da uzun süre yer vermezlerde ayakta kalırım diye ilk gebeliğimde hiç ağrım sıkıntım olmadı sadece 3. ve 4. ay arası inansılmaz bulantı ve istifram oldu onda da çalışmıyordum şimdi nasıl olacak bilmiyorum inşiallah sorunsuz bir şekilde atlatırız

Aynen cnm baya uzak biraz tedirginliğim var yol uzun bulantım olursa nasıl olur ya da uzun süre yer vermezlerde ayakta kalırım diye ilk gebeliğimde hiç ağrım sıkıntım olmadı sadece 3. ve 4. ay arası inansılmaz bulantı ve istifram oldu onda da çalışmıyordum şimdi nasıl olacak bilmiyorum inşiallah sorunsuz bir şekilde atlatırız
Bigün benim başıma gelmişti. Oğluma hamileydim. Otobüs tıklım tıklım. Bende eşimde asla yer istemeyiz. Ayakta duran bir adam bir bağırdı. Bayan hamile bukadar mı insanlığını yitirdiniz. Yer versenize diye. Ben bile şok olmuştum. Hiç unutmam. İnşallah iyi birileri çıkar yer verir.

Kızlar bugun yine doktora gidecegim kan tahlili yapailacak ve sorularimi soracağım

Kizlar en kucuk bizmiyiz arnizda bizden kucuk var mi yada bizinle ayni olan

bayanlar kan verdim bugün 1 saat bekledim sağlık ocağı tıklım tıklım gidecek olan varsa tahlil aç karına oldğu için en erken siz gidin ;)

ayy hamileyim de yer iste gençlerden nolacak :KK12:

Back