2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Günaydınlar. Benim işe gidesim hiç yok. Uyuyasım vaaarrr ya kızlar benim karnımda gaz sancısı gibi sancı var. Çok acı veriyor. Ne olaki bu.

of of benimde işe gidesim yok mecbur geldim işteyim şimdi.. Bendede var gaz sancısı akşamdan beri mahvetti benii karnım çok ağrıyo yaa bunaldım iyicee

Günaydın kızlar,

Ben cumartesi ilk doktor muayeneme gittim.
Keseyi gördük sorunsuz herşey yolunda dedi ve folik asit verdi hemen. Bayramdan sonraki hafta aç karnına gel tahlillerini yapalım dedi. Benim ikinci gebeliğim inşallah sorunuz bir şekilde sonlandırırız. İlk bebeğimde çalışmıyordum şimdi çalışıyorum İşim evime 1 saat uzaklıkta ve metrobüs kullanarak işe gidiyorum. İnşallah sıkıntısısz bir şekilde geçiririm

Benimde ikici ilknin kalbi durdu ve alindi insallah bu sefer bisey olmaz

sütun bebeği zehirlemesi gibi birşey yok, ama hormonlordan kaynaklı tadı değişebiliyor. Bazı bebekler hoslanmayip memeyi redediyor

Yani dediğim gibi tam olarak ne olduğunu bilmiyorum bilimsel olarak ve arastirmadimda sadece etrafimdakilerden duyduğum biseyi paylastim.

Galiba öyle..bende aynı şeyleri hissettim 2 Defadir gidiyorum ultrasondan bakip hersey yolunda diyor ağzından başka birşey çıkmıyor ya bi sonrakinde başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum
Kızlar ben bugun doktora gıdıcem dua edin bana cok streslıyım ınsallah bebeğimi kalbini de görürüm cok ama cok gerginım

canım rahat ol kasma hayırlısıyla inşallahh duyacak göreceksin bebişini canım :*

of of benimde işe gidesim yok mecbur geldim işteyim şimdi.. Bendede var gaz sancısı akşamdan beri mahvetti benii karnım çok ağrıyo yaa bunaldım iyicee
Benim biraz azaldı gibi ama hala var. Yolun badışındayız daha çoookk yolumuz var. Bunalma hemen. Keyfini çıkaralım. Evet acımız var ama iyi birşey için öyle düşünelim.

Benim Teyzem hamile kaldığını geç öğrendi çocuğu emziriyordu gün geçtikce çocuk sarardi soldu sütü çocuğu zehirlemis öğrenir ogrenmez süt vermeyi bıraktı bizim burda hamile olup da emziren kimse olmaz

Kızlar tablolarınızı hazırlayacam. Öğrendim yapmasını lütfen 1. Sayfadaki şekilde bana bilgilerinizi iletin. Adımı @şekilde yazarak etiketleyin ki bende göreyim yazdıklarınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…