- 13 Ağustos 2015
- 1.188
- 716
- 123
- 32
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #1.461
Carsamba sorucagim insallah biraz endiseleniyorum teskkurlerHerkes baska bırsey söylüyor canım en iyisi doktoruna sor ama bence hamile hamile etlerle uğraşma ya zaten bulantın varmış
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallahKızlar ben bugun doktora gıdıcem dua edin bana cok streslıyım ınsallah bebeğimi kalbini de görürüm cok ama cok gerginım
Günaydınlar. Benim işe gidesim hiç yok. Uyuyasım vaaarrrya kızlar benim karnımda gaz sancısı gibi sancı var. Çok acı veriyor. Ne olaki bu.
nasılsın canım inş iyisindirkızlar kanamsm başlaassdı dua edin hastndym
Slm işimiz zor anlaşılan inşallah problemsiz atlatırız. Ben ilk gebeliğimde çalışmıyordum ve rahattım şimdi işim evime 1 saat uzaklıkta ve toplu taşıma kullanıyorumevet canım çalışıyorum ben.
Ben yarı özel yarı kurumben devlette çalışıyorum.sen?
Bence de güzel olurKızlar nisan anneleri her hafta cuma gününe kadar 1 yasin okuyorlar ne dersiniz biz de yapalım mı ? 40 ya da 41 kişiler her hafta baska birisi duasını yapıyormus. doguma kadar okumayı planlıyorlar
Benimde ikici ilknin kalbi durdu ve alindi insallah bu sefer bisey olmazGünaydın kızlar,
Ben cumartesi ilk doktor muayeneme gittim.
Keseyi gördük sorunsuz herşey yolunda dedi ve folik asit verdi hemen. Bayramdan sonraki hafta aç karnına gel tahlillerini yapalım dedi. Benim ikinci gebeliğim inşallah sorunuz bir şekilde sonlandırırız. İlk bebeğimde çalışmıyordum şimdi çalışıyorum İşim evime 1 saat uzaklıkta ve metrobüs kullanarak işe gidiyorum. İnşallah sıkıntısısz bir şekilde geçiririm
İnşallah sağlıcakla bebeğine kavuşursun cnmBenimde ikici ilknin kalbi durdu ve alindi insallah bu sefer bisey olmaz
Bu kadar stres yapma ama bebegın hısseder. Hersey yolunda gider inş. İyi düşün iyi olsunKızlar ben bugun doktora gıdıcem dua edin bana cok streslıyım ınsallah bebeğimi kalbini de görürüm cok ama cok gerginım
sütun bebeği zehirlemesi gibi birşey yok, ama hormonlordan kaynaklı tadı değişebiliyor. Bazı bebekler hoslanmayip memeyi redediyor
Galiba öyle..bende aynı şeyleri hissettim 2 Defadir gidiyorum ultrasondan bakip hersey yolunda diyor ağzından başka birşey çıkmıyor ya bi sonrakinde başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum
Kızlar ben bugun doktora gıdıcem dua edin bana cok streslıyım ınsallah bebeğimi kalbini de görürüm cok ama cok gerginım
Benim biraz azaldı gibi ama hala var. Yolun badışındayız daha çoookk yolumuz var. Bunalma hemen. Keyfini çıkaralım. Evet acımız var ama iyi birşey için öyle düşünelim.of of benimde işe gidesim yok mecbur geldim işteyim şimdi.. Bendede var gaz sancısı akşamdan beri mahvetti benii karnım çok ağrıyo yaa bunaldım iyicee
İzmirin neresinde oturuyorsunuzizmirde oturuyorum afyonluyum ılk bebegım olacak ıns 28 yasındayım evde el işlerı yapıp satıyorum
Benim Teyzem hamile kaldığını geç öğrendi çocuğu emziriyordu gün geçtikce çocuk sarardi soldu sütü çocuğu zehirlemis öğrenir ogrenmez süt vermeyi bıraktı bizim burda hamile olup da emziren kimse olmazTatlım benimde oğlum 22 aylık emziriyorum ama hamile kaldığımdan beri kakası ishale yakın ve sayısı arttı 5-6 defa yapıyor acaba emzirmemle mi alakalı. Dr randevumda 3 ekimde daha çok var sizde bir değişiklik bar mı
geçmiş olsun cnm. haberdar et bizikızlar kanamsm başlaassdı dua edin hastndym
[/td]
Sıra Hamişimiz Yaş Boy Kilo Şehir Çocuk sayısı Sat Mdt Cinsiyeti Bebişin ismi
1 | Masumiyet | 37 | 162 | 62 | İstanbul | İkinci | 15/08/2015 | 21/05/2016 |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?