- 19 Ağustos 2014
- 332
- 319
- 23
- 33
- Konu Sahibi CadiKazani
- #1.501
şuanda napıyosunuz hanımlar ben çalışıyorum akşam olsada evime gitsem oyy oyyy çok sıkıldımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hayırlı olsun cok sevindim
Canım hayırlı olsun cok sevindim
Hayırlısı olsun Hakkımızda aynı gidicez Allah nasip ederse :)Ben de çok tebrik ederim. Senin de 3 numara gelmiş:)
hadi hayırlısı olsun Tdt'miz aynı :)) Benim bebişin 10 gün sonra kalp atışları duyulcak
Ya yeni geldim acayip sinirliyim ben bu devlet doktorlarının kendinden emin umursamazlıklarından bıktım kese büyümüş gecen hafta 5mm dı bugun 12 mm olmuş bebek görünmedi yolk sac ı sordum vajinal bakmam lazım dedi ama bakmadı cins kadın idrarımda gördüğüm tortuyu sordum neden abartıyormusum yok kafama takıyormusum soru sormaya gelme hemen kafana takıyo oluyosun ya on tane mı doğurdum ilk bebegım Heyecanlı da olurum 20 tane soruda sorarım sana ne senin işin bu ya bıde sekreterine döndü bilmem nerde su kadar kist var dedi bana bısey söylemeye tenezzül bile etmedi onemlı mı kist mı var dedım bu kadar üstünde durma diyo hala en son da gelişmeye de bebek oluşmayada bilir diyo benim gec Döllenmem oldu gec adet Olduğum ıcın oluşmayada bilir bebek diyo Herşeyin en negatifini söyledi kendimi hamile degılde ilkokul beş seviyesinde hissettim oyle muamele gösterdi sinirden Ağladım çıkınca 1 hafta sonra gel dedi ama ben özele gıdıcem bunların sadece 1 dk yaptıkları saçma muayenelerine gitmeyi düşünmüyorum biraz uzun oldu ama cok sinirlendim gercekten
Hayırlısı olsun Hakkımızda aynı gidicez Allah nasip ederse :)
Senin bat ne zamandı ne zaman öğrendin kuzuyuBen de çok tebrik ederim. Senin de 3 numara gelmiş:)
Senin bat ne zamandı ne zaman öğrendin kuzuyu
Yas 28, boy 171, kilo 51, 2. Bebek, SAT 14 ağustos
Maşallah size Benimde cuma bat bende dün kan verdım 10.49 cıktı birde cuma verırım dedım bat gunü senin kaç çıkmıştı cumartesı sonucu Alınca yaz mutlaka bana ay heyecanlandımBenim bat bugün, ama ben cumartesi öğrendim. İdrar testindeki koyulaşmayı takip ettim bugüne kadar. Kan verdim 1 saat içinde çıkacak.
Masumiyet canım çizelge yapiyomussun yaş 29 boy 172 kilo 58 ikinci çocuğum beklenen doğum 6 mayis
Kızlar şimdi doktordan geldim de maalesef doktorum çok ilgisiz iyi bi adam ama söylemedi bi şey sadece bebek çok küçük dedi o yüzden kandan takip edelim dedi başka bi tahlil istemedi yarin yeniden kan sonucumu almak için gidicem ... Kaç haftalık diye bile ben sordum 5 haftalık var evet dedi ama keseyi gördüm falan hiç bi şey demedi hevesim kursağımda geri döndüm eve
Canım hemen başka bir dr a gitseydin keşke.. Devlet malesef ki böyle sanki para almıyolar bedava bakıyolarmış gibi davranıyorlar.. Moralini bozma söylediklerini takma birdaha da o dra gitme..Ya yeni geldim acayip sinirliyim ben bu devlet doktorlarının kendinden emin umursamazlıklarından bıktım kese büyümüş gecen hafta 5mm dı bugun 12 mm olmuş bebek görünmedi yolk sac ı sordum vajinal bakmam lazım dedi ama bakmadı cins kadın idrarımda gördüğüm tortuyu sordum neden abartıyormusum yok kafama takıyormusum soru sormaya gelme hemen kafana takıyo oluyosun ya on tane mı doğurdum ilk bebegım Heyecanlı da olurum 20 tane soruda sorarım sana ne senin işin bu ya bıde sekreterine döndü bilmem nerde su kadar kist var dedi bana bısey söylemeye tenezzül bile etmedi onemlı mı kist mı var dedım bu kadar üstünde durma diyo hala en son da gelişmeyede bilir bebek oluşmayada bilir diyo benim gec Döllenmem oldu gec adet Olduğum ıcın oluşmayada bilir bebek diyo Herşeyin en negatifini söyledi kendimi hamile degılde ilkokul beş seviyesinde hissettim oyle muamele gösterdi sinirden Ağladım çıkınca 1 hafta sonra gel dedi ama ben özele gıdıcem bunların sadece 1 dk yaptıkları saçma muayenelerine gitmeyi düşünmüyorum biraz uzun oldu ama cok sinirlendim gercekten
Ya yeni geldim acayip sinirliyim ben bu devlet doktorlarının kendinden emin umursamazlıklarından bıktım kese büyümüş gecen hafta 5mm dı bugun 12 mm olmuş bebek görünmedi yolk sac ı sordum vajinal bakmam lazım dedi ama bakmadı cins kadın idrarımda gördüğüm tortuyu sordum neden abartıyormusum yok kafama takıyormusum soru sormaya gelme hemen kafana takıyo oluyosun ya on tane mı doğurdum ilk bebegım Heyecanlı da olurum 20 tane soruda sorarım sana ne senin işin bu ya bıde sekreterine döndü bilmem nerde su kadar kist var dedi bana bısey söylemeye tenezzül bile etmedi onemlı mı kist mı var dedım bu kadar üstünde durma diyo hala en son da gelişmeyede bilir bebek oluşmayada bilir diyo benim gec Döllenmem oldu gec adet Olduğum ıcın oluşmayada bilir bebek diyo Herşeyin en negatifini söyledi kendimi hamile degılde ilkokul beş seviyesinde hissettim oyle muamele gösterdi sinirden Ağladım çıkınca 1 hafta sonra gel dedi ama ben özele gıdıcem bunların sadece 1 dk yaptıkları saçma muayenelerine gitmeyi düşünmüyorum biraz uzun oldu ama cok sinirlendim gercekten