• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
:cool:şuanda napıyosunuz hanımlar ben çalışıyorum akşam olsada evime gitsem oyy oyyy çok sıkıldımmm :KK69:

Ya yeni geldim acayip sinirliyim ben bu devlet doktorlarının kendinden emin umursamazlıklarından bıktım kese büyümüş gecen hafta 5mm dı bugun 12 mm olmuş bebek görünmedi yolk sac ı sordum vajinal bakmam lazım dedi ama bakmadı cins kadın idrarımda gördüğüm tortuyu sordum neden abartıyormusum yok kafama takıyormusum soru sormaya gelme hemen kafana takıyo oluyosun ya on tane mı doğurdum ilk bebegım Heyecanlı da olurum 20 tane soruda sorarım sana ne senin işin bu ya bıde sekreterine döndü bilmem nerde su kadar kist var dedi bana bısey söylemeye tenezzül bile etmedi onemlı mı kist mı var dedım bu kadar üstünde durma diyo hala en son da gelişmeye de bebek oluşmayada bilir diyo benim gec Döllenmem oldu gec adet Olduğum ıcın oluşmayada bilir bebek diyo Herşeyin en negatifini söyledi kendimi hamile degılde ilkokul beş seviyesinde hissettim oyle muamele gösterdi sinirden Ağladım çıkınca 1 hafta sonra gel dedi ama ben özele gıdıcem bunların sadece 1 dk yaptıkları saçma muayenelerine gitmeyi düşünmüyorum biraz uzun oldu ama cok sinirlendim gercekten :KK34::KK34::KK34:

ay canım ya o doktoru boğasım geldi şuanda kendilerini bişey sanıyorlar. Gitme birdaha hemen kalk özele git insanın hevesini kaçırmaktan başka işe yaramıyorlar.. Benim doktorum özelde çok memnunum. Devlet hastanesindede doktorum var. Oda çok iyi çıktı şansıma ama genelde devletteki doktorlar insana hayvan muamelesi yapıyorlar.. Çok üzüldüm şimdi yaa. Takma kafana sakinleş bebişin etkilenir üzme :(

Benim bat bugün, ama ben cumartesi öğrendim. İdrar testindeki koyulaşmayı takip ettim bugüne kadar. Kan verdim 1 saat içinde çıkacak.
Maşallah size Benimde cuma bat bende dün kan verdım 10.49 cıktı birde cuma verırım dedım bat gunü senin kaç çıkmıştı cumartesı sonucu Alınca yaz mutlaka bana ay heyecanlandım :KK45:

Kızlar şimdi doktordan geldim de maalesef doktorum çok ilgisiz :KK43: iyi bi adam ama söylemedi bi şey sadece bebek çok küçük dedi o yüzden kandan takip edelim dedi başka bi tahlil istemedi yarin yeniden kan sonucumu almak için gidicem ... Kaç haftalık diye bile ben sordum 5 haftalık var evet dedi ama keseyi gördüm falan hiç bi şey demedi hevesim kursağımda geri döndüm eve :KK43:

Canım başka doktora gitsene. Bosver bozma moralini bul iyi bi doktor git hemen.

Herkeze günaydın.
Bu gün ve dün tuhaf şekilde müthiş kasıklarım ağrıyor.. Adet günüm yaklaşmış oldu normalde sanırım vücut daha onu unutamadı :) ve hala mide bulantılarım var sizler ne alemlerdesiniz?

Ya yeni geldim acayip sinirliyim ben bu devlet doktorlarının kendinden emin umursamazlıklarından bıktım kese büyümüş gecen hafta 5mm dı bugun 12 mm olmuş bebek görünmedi yolk sac ı sordum vajinal bakmam lazım dedi ama bakmadı cins kadın idrarımda gördüğüm tortuyu sordum neden abartıyormusum yok kafama takıyormusum soru sormaya gelme hemen kafana takıyo oluyosun ya on tane mı doğurdum ilk bebegım Heyecanlı da olurum 20 tane soruda sorarım sana ne senin işin bu ya bıde sekreterine döndü bilmem nerde su kadar kist var dedi bana bısey söylemeye tenezzül bile etmedi onemlı mı kist mı var dedım bu kadar üstünde durma diyo hala en son da gelişmeyede bilir bebek oluşmayada bilir diyo benim gec Döllenmem oldu gec adet Olduğum ıcın oluşmayada bilir bebek diyo Herşeyin en negatifini söyledi kendimi hamile degılde ilkokul beş seviyesinde hissettim oyle muamele gösterdi sinirden Ağladım çıkınca 1 hafta sonra gel dedi ama ben özele gıdıcem bunların sadece 1 dk yaptıkları saçma muayenelerine gitmeyi düşünmüyorum biraz uzun oldu ama cok sinirlendim gercekten :KK34::KK34::KK34:
Canım hemen başka bir dr a gitseydin keşke.. Devlet malesef ki böyle sanki para almıyolar bedava bakıyolarmış gibi davranıyorlar.. Moralini bozma söylediklerini takma birdaha da o dra gitme..

Kızlar gerçekten bu doktorlar niye boyle ya anlayamıyorum cidden İnsanı deli ediyorlar yeni doktor arayisima başladım bile..insanın moralini bozmaktan başka bi ise de yaramiyolar :KK11:

Ya yeni geldim acayip sinirliyim ben bu devlet doktorlarının kendinden emin umursamazlıklarından bıktım kese büyümüş gecen hafta 5mm dı bugun 12 mm olmuş bebek görünmedi yolk sac ı sordum vajinal bakmam lazım dedi ama bakmadı cins kadın idrarımda gördüğüm tortuyu sordum neden abartıyormusum yok kafama takıyormusum soru sormaya gelme hemen kafana takıyo oluyosun ya on tane mı doğurdum ilk bebegım Heyecanlı da olurum 20 tane soruda sorarım sana ne senin işin bu ya bıde sekreterine döndü bilmem nerde su kadar kist var dedi bana bısey söylemeye tenezzül bile etmedi onemlı mı kist mı var dedım bu kadar üstünde durma diyo hala en son da gelişmeyede bilir bebek oluşmayada bilir diyo benim gec Döllenmem oldu gec adet Olduğum ıcın oluşmayada bilir bebek diyo Herşeyin en negatifini söyledi kendimi hamile degılde ilkokul beş seviyesinde hissettim oyle muamele gösterdi sinirden Ağladım çıkınca 1 hafta sonra gel dedi ama ben özele gıdıcem bunların sadece 1 dk yaptıkları saçma muayenelerine gitmeyi düşünmüyorum biraz uzun oldu ama cok sinirlendim gercekten :KK34::KK34::KK34:

Tatlım hiç stres yapma özele git. Ben de hamile kalmadan önce kist yüzünden hep devlete gidiyordum ama o kadar ilgisizdiler ki onların yüzünden kistim 9cm oldu. Annem zorla özele götürdü beni 2 ayda iylesti kistim. O gün bugündür özele gidiyorum evet biraz masraflı ama hiç bisey bizim sagligimizdan değerli değil. O yüzden hiç cekme onları bosver.

Back