• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kızlar benim diş ağrısı biraz hafifledi . ama 2 akşamdır mide bulantısınıdan uykuya zor dalıyorum. sizlerde durumlar nasıl?
Bende bulantı dün başladı canım hiç birşey istemiyordu aksam gec saatte biraz menemen yedim öyle uyudum bugün iyiyim simdilik

Kızlar şimdi doktordan geldim de maalesef doktorum çok ilgisiz :( iyi bi adam ama söylemedi bi şey sadece bebek çok küçük dedi o yüzden kandan takip edelim dedi başka bi tahlil istemedi yarin yeniden kan sonucumu almak için gidicem ... Kaç haftalık diye bile ben sordum 5 haftalık var evet dedi ama keseyi gördüm falan hiç bi şey demedi hevesim kursağımda geri döndüm eve :KK43:

Slm kızlar bende Yaşadığım belirtilerden anlayıp test yaptım hayalet çizgi çıktı dun kan verdım 10.49 du cuma bat tekrar verıcem bende aranızdayım rabbım izin verirse

Kızlar şimdi doktordan geldim de maalesef doktorum çok ilgisiz :KK43: iyi bi adam ama söylemedi bi şey sadece bebek çok küçük dedi o yüzden kandan takip edelim dedi başka bi tahlil istemedi yarin yeniden kan sonucumu almak için gidicem ... Kaç haftalık diye bile ben sordum 5 haftalık var evet dedi ama keseyi gördüm falan hiç bi şey demedi hevesim kursağımda geri döndüm eve :KK43:

Başka doktora gitseydin hemen.. Sinir oluyorum böyle doktorlara :eek:

Böyle aralara yazmayın arkadaşlar tek tek sayfa okuyacak halim yok ya adımı etiketleyin ya da özelden yazın.

Ya yeni geldim acayip sinirliyim ben bu devlet doktorlarının kendinden emin umursamazlıklarından bıktım kese büyümüş gecen hafta 5mm dı bugun 12 mm olmuş bebek görünmedi yolk sac ı sordum vajinal bakmam lazım dedi ama bakmadı cins kadın idrarımda gördüğüm tortuyu sordum neden abartıyormusum yok kafama takıyormusum soru sormaya gelme hemen kafana takıyo oluyosun ya on tane mı doğurdum ilk bebegım Heyecanlı da olurum 20 tane soruda sorarım sana ne senin işin bu ya bıde sekreterine döndü bilmem nerde su kadar kist var dedi bana bısey söylemeye tenezzül bile etmedi onemlı mı kist mı var dedım bu kadar üstünde durma diyo hala en son da gelişmeyede bilir bebek oluşmayada bilir diyo benim gec Döllenmem oldu gec adet Olduğum ıcın oluşmayada bilir bebek diyo Herşeyin en negatifini söyledi kendimi hamile degılde ilkokul beş seviyesinde hissettim oyle muamele gösterdi sinirden Ağladım çıkınca 1 hafta sonra gel dedi ama ben özele gıdıcem bunların sadece 1 dk yaptıkları saçma muayenelerine gitmeyi düşünmüyorum biraz uzun oldu ama cok sinirlendim gercekten :KK34::KK34::KK34:

Back