- 18 Mayıs 2008
- 265
- 243
- 303
- Konu Sahibi CadiKazani
- #1.441
B
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım merakla bekliyorum bende inşallah duyarsınız :))Bende salı günü gittim çok küçüktü Perşembe yine gittim büyümüştü kesecik :)) ayın 18 ine birdaha çağırdı ama karından bakıyor benim drum duyamayabiliriz de bakalım inşallah duyarız gidince yazarım canım
Canım geçmiş olsun ne yaptın umarım bişey yokturkızlar kanamsm başlaassdı dua edin hastndym
Geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. Kötü birşey yoktur inşallahkızlar kanamsm başlaassdı dua edin hastndym
Bir arkadaş daha sitede maydanoz yasak demişti demek bu yuzdenmisbu arada kızlar bişi duydum sizinle paylaşayım. ada çayı maydonoz ve nar ürünleri yemeyin diyorlar ilk 3 ay nar ekşisi falan bunlar düşük tehlikesi yapıyormuş bende şimdi duydum
Ya kızlar hamileyken bebek emzirmek sakıncalı diye biliyorum ben bebeği zehırleyebılırTatlım benimde oğlum 22 aylık emziriyorum ama hamile kaldığımdan beri kakası ishale yakın ve sayısı arttı 5-6 defa yapıyor acaba emzirmemle mi alakalı. Dr randevumda 3 ekimde daha çok var sizde bir değişiklik bar mı
Canım hamileyken Zararlı emzirmek sütun zehirleyebilirBu aksam beta hcg`ye baktirdim 1146 çıktı, oğlumu emziriyorum hala iki ay sonra kesicem nasipse, benim gibi anneler varmi?. Oğlum 21 aylık, ve ben çok korkuyorum
Galiba öyle..bende aynı şeyleri hissettim 2 Defadir gidiyorum ultrasondan bakip hersey yolunda diyor ağzından başka birşey çıkmıyor ya bi sonrakinde başka bir doktora gitmeyi düşünüyorumSelam kızlar.Ben doktora gittim bugün keseyi gördük.5+2 ama ne kaç günlük ne başka birşey demedi 20 gün sonra kalp atımı için gel dedi.hcg ölçümü yada başka test birşey istemedi inş herşey yolundadır.Çokmu ilgi bekliyoruz acaba doktorlardan
Vallaşok oldum konu sahibi olmuşum. 2012 Ekim Annlerinin de konu sahibi bendim ama 3 sene geçti. Çizelge hazırlamayı unuttum. Hem p zamanlar laptopdan yapardım. Şimdi tablet ve cepten giriyorum. Eee bi de kızım 3 yaşında :) sorup soruşturayım yapabilirsem hazırlarım tabikiKonu sahibesi masumiyet olmuş. Artık çizelge bekliyoruz senden Masumiyet
Canım cok sevindim ben de bugun gıdıcem ınsallah bende görürüm daha erken mı bilmiyorum ama bakalımcanım haber vercektim sana çok şükür kese ve kalp atışı bebişi gördük 3.5 mm bebiş yaaa... çok korktum ilkin kese boş gibi geldi yine mi dedim boş kese ama az gezdirdi minik saklanmış bi kenarda ayy inş sağlıklı olur yaaa
Ay hAtırlada yap canım ya sen deneyimlisın burda herkes Çok ıstıyo çizelgeyiVallaşok oldum konu sahibi olmuşum. 2012 Ekim Annlerinin de konu sahibi bendim ama 3 sene geçti. Çizelge hazırlamayı unuttum. Hem p zamanlar laptopdan yapardım. Şimdi tablet ve cepten giriyorum. Eee bi de kızım 3 yaşında :) sorup soruşturayım yapabilirsem hazırlarım tabiki
Ay hAtırlada yap canım ya sen deneyimlisın burda herkes Çok ıstıyo çizelgeyi
Zaten kk da birileri sormuştur orda açıklamışlardır nasıl yapıldığınıVallaşok oldum konu sahibi olmuşum. 2012 Ekim Annlerinin de konu sahibi bendim ama 3 sene geçti. Çizelge hazırlamayı unuttum. Hem p zamanlar laptopdan yapardım. Şimdi tablet ve cepten giriyorum. Eee bi de kızım 3 yaşında :) sorup soruşturayım yapabilirsem hazırlarım tabiki
Herkes baska bırsey söylüyor canım en iyisi doktoruna sor ama bence hamile hamile etlerle uğraşma ya zaten bulantın varmışKızlar dun ben doktora sormayi unutmusun ama carsamba tekrar soracagim bayram icin uzun yola ciksak sorun olurmu tabi birde gelin oldugum icin hizmet falan etler bu arada migde bulantilarim basladi sizin fikrinzide almak istiyorum