- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #1.481
Acaba hamis takvimi nasıl yapiliyo 6haftalik hamileyimdeKızlar tablolarınızı hazırlayacam. Öğrendim yapmasını lütfen 1. Sayfadaki şekilde bana bilgilerinizi iletin. Adımı @şekilde yazarak etiketleyin ki bende göreyim yazdıklarınızı
Bende bulantı dün başladı canım hiç birşey istemiyordu aksam gec saatte biraz menemen yedim öyle uyudum bugün iyiyim simdilikkızlar benim diş ağrısı biraz hafifledi . ama 2 akşamdır mide bulantısınıdan uykuya zor dalıyorum. sizlerde durumlar nasıl?
[/td]
Sıra Hamişimiz Yaş Boy Kilo Şehir Çocuk sayısı Sat Mdt Cinsiyeti Bebişin ismi
1 | Masumiyet | 37 | 162 | 62 | İstanbul | İkinci | 15/08/2015 | 21/05/2016 |
Canım sakin ol bizi haberdar etKızlar ben bugun doktora gıdıcem dua edin bana cok streslıyım ınsallah bebeğimi kalbini de görürüm cok ama cok gerginım
Kızlar şimdi doktordan geldim de maalesef doktorum çok ilgisiziyi bi adam ama söylemedi bi şey sadece bebek çok küçük dedi o yüzden kandan takip edelim dedi başka bi tahlil istemedi yarin yeniden kan sonucumu almak için gidicem ... Kaç haftalık diye bile ben sordum 5 haftalık var evet dedi ama keseyi gördüm falan hiç bi şey demedi hevesim kursağımda geri döndüm eve
[/QUOTE]
1 Masumiyet 37 162 62 İstanbul İkinci 15/08/2015 21/05/2016
yok cnm vardı kaldırdılarkızlar kadınlar kulübünün mobil uıygulaması var mı?
Profiline gir beklenen doğum tarihi kısmını doldur çıkar canımAcaba hamis takvimi nasıl yapiliyo 6haftalik hamileyimde
Masumiyet yas 25 - boy 160 - kilo60 - balıkesir - sat 02.08.2015 tdt 08.06.2016
Günaydın kızlar bugün bebeğimizi görmeye gidicez ilk kez heyecan dorukta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?