• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Olsun canım anlasiyoruz sonuçta :KK70: aynen o yüzden hiç umursamiyorum bebisler sağlıklı olsun yeter ki :KK46::KK200:
İlk bebisime hamileyken 26 kg aldim, son iki hafta tartilmamis halimdi:) hamile kaldigimgunden itibaren kilo almaya baslamistim. Emzirirken hepsi gidiyor. 6 ayda cogunu verdim. Bu gebeligimde henuz kilo almadim, cok sasiriyorum:)

Yüz üstü yatmak şu an zararlı değildir gibi geliyor. en sevdiğim yatış şekli yatıyorum hala

Kızlar nisan anneleri her hafta cuma gününe kadar 1 yasin okuyorlar ne dersiniz biz de yapalım mı ? 40 ya da 41 kişiler her hafta baska birisi duasını yapıyormus. doguma kadar okumayı planlıyorlar
Bizde yapalim hatta hafta da 2 yas in okuyalim 2 kisi icin? ? Ne dersiniz kizlar hamilelerin duası kabul olur

Bu aksam beta hcg`ye baktirdim 1146 çıktı, oğlumu emziriyorum hala iki ay sonra kesicem nasipse, benim gibi anneler varmi?. Oğlum 21 aylık, ve ben çok korkuyorum :(

İlk bebisime hamileyken 26 kg aldim, son iki hafta tartilmamis halimdi:) hamile kaldigimgunden itibaren kilo almaya baslamistim. Emzirirken hepsi gidiyor. 6 ayda cogunu verdim. Bu gebeligimde henuz kilo almadim, cok sasiriyorum:)

Ben de alırım kesin hep açım çünkü :) hayırlı olsun bebisin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, her ikisine de sağlıklı hayırlı omur versin Rabbim. Bizimkilere de tabi :))

Bu aksam beta hcg`ye baktirdim 1146 çıktı, oğlumu emziriyorum hala iki ay sonra kesicem nasipse, benim gibi anneler varmi?. Oğlum 21 aylık, ve ben çok korkuyorum :KK43:
Tatlım benimde oğlum 22 aylık emziriyorum ama hamile kaldığımdan beri kakası ishale yakın ve sayısı arttı 5-6 defa yapıyor acaba emzirmemle mi alakalı. Dr randevumda 3 ekimde daha çok var sizde bir değişiklik bar mı

Gördüm geçen hafta pazartesi tam 1 hafta öncesonra cuma tekrar gittik sonra 2 hafta sonra gel dedı doktor araya bayramda giriyor bayramdan önce gidelim var senden de duyunca çok umitlendim :)
Bende salı günü gittim çok küçüktü Perşembe yine gittim büyümüştü kesecik :)) ayın 18 ine birdaha çağırdı ama karından bakıyor benim drum duyamayabiliriz de bakalım inşallah duyarız :KK36: gidince yazarım canım

Kızlar nisan anneleri her hafta cuma gününe kadar 1 yasin okuyorlar ne dersiniz biz de yapalım mı ? 40 ya da 41 kişiler her hafta baska birisi duasını yapıyormus. doguma kadar okumayı planlıyorlar
Yapalım bende varım süper olur canım

kızlar benim diş ağrısı biraz hafifledi . ama 2 akşamdır mide bulantısınıdan uykuya zor dalıyorum. sizlerde durumlar nasıl?

Tatlım benimde oğlum 22 aylık emziriyorum ama hamile kaldığımdan beri kakası ishale yakın ve sayısı arttı 5-6 defa yapıyor acaba emzirmemle mi alakalı. Dr randevumda 3 ekimde daha çok var sizde bir değişiklik bar mı

Kizlar bu konuyla ilgili çok bisey bilmiyorum ama hamile kalan annenin sütü iyi değildir diye biliyorum. Coook eski bi ornek vereyim anneannem annem 13 aylıkken hamile kalmış bilmeden zorla emzirmeye çalışmış ve süt annemi zehirlemiş. Bi de yakın geçmiş var kuzenimin çocuklarının arasida 13 ay o da hamile kaldığını bilmeden emzirmeye çalışmış ki çocuk hiç emmek istememiş sonra hamile olduğunu öğrenince doktor hemen bıraktırmış zaten. Yani öyle bilimsel bi olayı var mi bilmiyorum sadece hep öyle söylenir ondan seyettim.. Siz de bi araştırın derim.

Kakasinda degisiklik yok, bazı bebeklerde ishal oluyormuş, ama bence daha erken biraz takip et kakayi, ben yasında kesmeyi düşünüyorum, doktora sorarsan hemen kes diyecektir

Kizlar bu konuyla ilgili çok bisey bilmiyorum ama hamile kalan annenin sütü iyi değildir diye biliyorum. Coook eski bi ornek vereyim anneannem annem 13 aylıkken hamile kalmış bilmeden zorla emzirmeye çalışmış ve süt annemi zehirlemiş. Bi de yakın geçmiş var kuzenimin çocuklarının arasida 13 ay o da hamile kaldığını bilmeden emzirmeye çalışmış ki çocuk hiç emmek istememiş sonra hamile olduğunu öğrenince doktor hemen bıraktırmış zaten. Yani öyle bilimsel bi olayı var mi bilmiyorum sadece hep öyle söylenir ondan seyettim.. Siz de bi araştırın derim.
sütun bebeği zehirlemesi gibi birşey yok, ama hormonlordan kaynaklı tadı değişebiliyor. Bazı bebekler hoslanmayip memeyi redediyor

Birde kızlar yatmadan sorayım hep unutuyorum yüzüstü yatıyor musunuz benim çok canım istiyorum ama cekinjyorum
Şuan minnak olduklarından sakıncası yok. İlerleyen zamanlarda istesende yatamazsın :KK39: sağdan sola zor dönmeye başlıycaz :anneadayı: göbüşler böyle oluncao_O

Kızlar bildiğim kadarıyla kefir ve bozada azda olsa alkol var ona göre tüketin.Hayırlı geceler herkese.Keser 84 kardeş yaz durumunu.Geçmiş olsun

Back