2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Tamam canım merakla bekliyorum bende inşallah duyarsınız :))

Günaydınlar. Benim işe gidesim hiç yok. Uyuyasım vaaarrr ya kızlar benim karnımda gaz sancısı gibi sancı var. Çok acı veriyor. Ne olaki bu.

Ya kızlar hamileyken bebek emzirmek sakıncalı diye biliyorum ben bebeği zehırleyebılır

Son düzenleme:
Galiba öyle..bende aynı şeyleri hissettim 2 Defadir gidiyorum ultrasondan bakip hersey yolunda diyor ağzından başka birşey çıkmıyor ya bi sonrakinde başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum

Gunaydinn annelerrr bende aranizdayim cok sukur dun bhgc mi yatirdim 217 yle sonuclandi carsamba gunu tekrar gidecegim bugun cok migdem bulanıyor sizinde oylemi

Konu sahibesi masumiyet olmuş. Artık çizelge bekliyoruz senden Masumiyet
Vallaşok oldum konu sahibi olmuşum. 2012 Ekim Annlerinin de konu sahibi bendim ama 3 sene geçti. Çizelge hazırlamayı unuttum. Hem p zamanlar laptopdan yapardım. Şimdi tablet ve cepten giriyorum. Eee bi de kızım 3 yaşında :) sorup soruşturayım yapabilirsem hazırlarım tabiki

Canım cok sevindim ben de bugun gıdıcem ınsallah bende görürüm daha erken mı bilmiyorum ama bakalım

Ay hAtırlada yap canım ya sen deneyimlisın burda herkes Çok ıstıyo çizelgeyi

Ay hAtırlada yap canım ya sen deneyimlisın burda herkes Çok ıstıyo çizelgeyi
Zaten kk da birileri sormuştur orda açıklamışlardır nasıl yapıldığını

Kızlar dun ben doktora sormayi unutmusun ama carsamba tekrar soracagim bayram icin uzun yola ciksak sorun olurmu tabi birde gelin oldugum icin hizmet falan etler bu arada migde bulantilarim basladi sizin fikrinzide almak istiyorum

Kazen bu şanlı kişi olarak seni seçmiş. Vardır bir bildiği. Sendeki o cevheri görmüş. Birtane yapmış birtane daha yapar demiş. Şaka bir tarafa Sağlık olsun yapamazsanda bir gönüllü çıkar diye düşünüyorum.

Kızlar dun ben doktora sormayi unutmusun ama carsamba tekrar soracagim bayram icin uzun yola ciksak sorun olurmu tabi birde gelin oldugum icin hizmet falan etler bu arada migde bulantilarim basladi sizin fikrinzide almak istiyorum
Herkes baska bırsey söylüyor canım en iyisi doktoruna sor ama bence hamile hamile etlerle uğraşma ya zaten bulantın varmış

Kızlar ben bugun doktora gıdıcem dua edin bana cok streslıyım ınsallah bebeğimi kalbini de görürüm cok ama cok gerginım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…