2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
ne güzel canım duyanlar dua ette olmasın diorlar gercide ne bilim simdi varlıgınıda hissetmek istior insan kalp atısını duysaydım rahatlardım valla :)

Ya kizlar cok istahim acik sabah yemesem midem bulniyor cok sisicem sanirim

sormaa bu konuda cok kötüyüm :S cok yiyorum acıkıyorum çünkü bildiğin midem kazınıyorr. ki vücut kiloya elverişli ve cok korkuyorum cok kilo alırım diye :S bazen diyorum ayy bulantılarım olsada yiyemesemm biraz bari kilo versem diyorum

Hanımlar yazılarımız arada kaynıyor ama yine de söyleyeyim. Kan değerim artmış 450 olmuş artık rahat rahat hamileyim diyebilirim. Tabi Allah sağlıkla bu süreci tamamlamayı nasip etsin her birimize
Canım o zaman takvimin yanlış gec Döllenme olmuş 450. Ile 5 haftalık olamazsın bu arada hatırlı olsun cok sevindim

Hanımlar yazılarımız arada kaynıyor ama yine de söyleyeyim. Kan değerim artmış 450 olmuş artık rahat rahat hamileyim diyebilirim. Tabi Allah sağlıkla bu süreci tamamlamayı nasip etsin her birimize

cok sevindim canım 18 inde yada 20 sinde keseyi görürsünn inş. hesaplamalarıma göre aşa yukarı o civarlar hadi hayırlısı

Canım o zaman takvimin yanlış gec Döllenme olmuş 450. Ile 5 haftalık olamazsın bu arada hatırlı olsun cok sevindim
Cuma günü dr kontrole çağırdı. Bakalım detaylı o günü konuşucaz. Dediğiniz gibi bende geç döllenme olduğunu düşünüyorum. Takvimi sat a göre düzenledim.

hayırlı olsun canım benimde perşembe günü öğrendim 61,79 bugün yine verdim bakalım yükselmişmi senin kaçtı canım önceki değerin

Cuma günü dr kontrole çağırdı. Bakalım detaylı o günü konuşucaz. Dediğiniz gibi bende geç döllenme olduğunu düşünüyorum. Takvimi sat a göre düzenledim.
Aynen canım bence suan 3 haftalık falan senin benim de oyle olmuştu adetime 1 hafta geçmesine rağmen değerim aynı senin gibi 450 lerde çıkmıştı 2 hafta sonra gittiğimde anca 5 haftalıktım değerim 3500 lere çıkmıştı

Ha bu arada eğer tahminin tutarsa suan 3 haftalıksan eğer Mayıs degıl Haziran annesi de olabilirsin ucundan

hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına alırsın inşallahh :))) Gittinmi doktora kan testi yaptırdın mı? kese gözüktümü çok güzel duygular bunlar.

teşekkür ederim :) yok daha dün idrarda öğrendim kanı iki gün sonra vericem , kese için daha var :)

Iyide canım Mayıs Haziran ikizler Mayıs 21 e kadar Boğa sonrası ikizler
Biliyorum canım şaka yapıyorum. Bakalım hayırlısı bi de benim sezaryen olucak yine o yüzden zamanını ayarlayabiliriz tabi belli olmuyor belki erken gelmek ister. Ben kızımda 39+2 de girdim sezaryene daha geleceği yoktu.

Elbette zaten o kadar stresli bir süreç ki sizlerde yaşayacaksınız. Bir sürü testler takipler hem merak hem endişe olucak. Benim ilkinde çok olay geldi başıma o yüzden korkuyorum. İnşaallah daha az stresle bu hamileliğimi tamamlarım.

kızlar merhaba
ilk bebeği 2012 şubat ayına doğurmutum ve burada baya paylaşımlar yapmıştık
şimdi de henüz adett tarihime 3 gün olmasına ragmen testte oldukça belirgin çift çizgiyi gördük çok şükür
inşallah hayırlısını yaşarım ve yaşarış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…