- 21 Temmuz 2010
- 1.238
- 176
- 173
- Konu Sahibi CadiKazani
- #1.281
Ben de mayısta kalp atışı olmadığı için kurtaj oldum şimdi o korku bende de var inşallah sağlıkla buyur bebislerimiz
ay inş canım ya.. çok korkuyorum o yüzden. gittin mi doktora hiç?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de mayısta kalp atışı olmadığı için kurtaj oldum şimdi o korku bende de var inşallah sağlıkla buyur bebislerimiz
Hanimlar simdi saglik ocagindan geldim. Gidip bildirmemiz lazimmis. Takibe aliyorlar haberiniz olsun.
Bu arada 2 kilo almisim. E mide bulantisi falanda yok bende napcam bole siscem siscem nereye kadar cok morelim bozuldu. Herkes bu donemde kilo verirsin diyordu. Bende hic bisi yok tam tersi kilo aliyorum
Katılıyorum sana. Bulantı çooookkk kötü birşey. İnşallah sorunsuz atlatırızsen bir 8. haftaya gir görürsün mide buluntılarını mide ağrılarını :)
daha cok erken kızlar suanda sızın yasadıgınız psıkılojık
gercekten baslasa bıuraya gelme ve yazma gıbı güdüleriniz bileolmuyor maalesef . ya da ben çok kötü geçrmiştim belki ondandır
valla keşke pskolojik olsaydı ama değil Sürekli Bulantı kusma mahfoldum herşeyden tiksindim mutfağa giremiyorum yemek Yapamıyorum küçücük birşey Yesem onuda çıkartıyorum burayada çok giremiyorum artık cidden kötü bir durum uykudan uyandırıyor bulantısen bir 8. haftaya gir görürsün mide buluntılarını mide ağrılarını :)
gercekten baslasa bıuraya gelme ve yazma gıbı güdüleriniz bileolmuyor maalesef . ya da ben çok kötü geçrmiştim belki ondandır
Anneminde oyle cok zor geçmiş. Senin rahat gecer yolsa cokdan baslardi dedi. Bugunde kilo aldigimi ogrenince bir canm sıkıldı:)) cok bencillik yapiyorum galbasen bir 8. haftaya gir görürsün mide buluntılarını mide ağrılarını :)
bende tatlıdan tiksiniyorum. Varmı benim gibi olan. Tatlı çikolata hiç birşey görmek istemiyorum
Olabilir lavincim:) hosgeldin bu arada:)))Kızlar adet günüm yarın, yani yarın 4 haftalık olacağım ama dünden beri midemde hafif yanma ve ağzımda tatsızlık var.
Bu kadar erken olur m bu şikayetler?
Ben evlendigimden beri kaydimi aldirmamistim canim. Gittim kaydimi aldirdim. Doktorla gorustum hemsireye yonlendirdi. Oda tansiyon kilo boy takibi yapti. Kadin dogum doktorunun yaptigi tam kan sayimi sonuclarini istedi. Not aldi.yasaklari saydi saydi saydi her sey yasak nerdeyse.. Arada arayip cagiricam takip icin dedi. Birde tetenoz aşısı yapicaklarmia 2. Ayda randevusuz gitsende olur yani canimSağlık ocağına randevu alıp mı gittin artık randevusuz gidilmiyomuş.. Bende gidiyim bari evime çok yakın bide muayene ettiler mi
bende gözümü açamıyorum. acaba gebelik boyunca böyle mi olacak?Ay imdaattt gözüm kapanıyor. Çalışamıyorummm.
Sanirim büyük balıklar cıva ve zararlı maddeler yüzünden zararlı ama küçük balıklar serbest diye biliyorumBalık ben çok severim. Haftada bir mi normali. Hergün olsa yerim
hoş geldin:)Kızlar merhaba ben de mayıs annesi olucam inşallah :) geçen hafta keseyi gorduk, bayramdan sonra da kalp atışlarını dinlicez inşallah. 2 sene sonra beklenilen an
Ben aldırmıştım kaydımı bi gidiyim ozaman bakalım ne diceklerBen evlendigimden beri kaydimi aldirmamistim canim. Gittim kaydimi aldirdim. Doktorla gorustum hemsireye yonlendirdi. Oda tansiyon kilo boy takibi yapti. Kadin dogum doktorunun yaptigi tam kan sayimi sonuclarini istedi. Not aldi.yasaklari saydi saydi saydi her sey yasak nerdeyse.. Arada arayip cagiricam takip icin dedi. Birde tetenoz aşısı yapicaklarmia 2. Ayda randevusuz gitsende olur yani canim
Tam kan sayimi yaptirdiysan sonuclari yaninda gotur canim. Istiyorlar cunkuBen aldırmıştım kaydımı bi gidiyim ozaman bakalım ne dicekler
Senin fasulyeni yerim ben. Ya umarım böyle geçmez. Kolum kalkmıyo. Yığılacağım masaya horlamaya başlıycam şimdibende gözümü açamıyorum. acaba gebelik boyunca böyle mi olacak?
Sınırlı tüketmeye çalışıcam. Çogu zaman ufak balık tercih ederim. Burda bundan bahsedilmesi iyi oldu. Ne çok doğru bildiğim yanlışım varmışSanirim büyük balıklar cıva ve zararlı maddeler yüzünden zararlı ama küçük balıklar serbest diye biliyorum
Olabilir lavincim:) hosgeldin bu arada:)))
Benim batdan once sancilarim vardi birde idrarda koyuluk vardi ben ordan anlamistim mesela