• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar adet günüm yarın, yani yarın 4 haftalık olacağım ama dünden beri midemde hafif yanma ve ağzımda tatsızlık var.

Bu kadar erken olur m bu şikayetler?

Hanimlar simdi saglik ocagindan geldim. Gidip bildirmemiz lazimmis. Takibe aliyorlar haberiniz olsun.
Bu arada 2 kilo almisim. E mide bulantisi falanda yok bende napcam bole siscem siscem nereye kadar cok morelim bozuldu. Herkes bu donemde kilo verirsin diyordu. Bende hic bisi yok tam tersi kilo aliyorum:KK12:

sen bir 8. haftaya gir görürsün mide buluntılarını mide ağrılarını :)
daha cok erken kızlar suanda sızın yasadıgınız psıkılojık
gercekten baslasa bıuraya gelme ve yazma gıbı güdüleriniz bileolmuyor maalesef . ya da ben çok kötü geçrmiştim belki ondandır

gercekten baslasa bıuraya gelme ve yazma gıbı güdüleriniz bileolmuyor maalesef . ya da ben çok kötü geçrmiştim belki ondandır
Katılıyorum sana. Bulantı çooookkk kötü birşey. İnşallah sorunsuz atlatırız

valla keşke pskolojik olsaydı ama değil Sürekli Bulantı kusma mahfoldum herşeyden tiksindim mutfağa giremiyorum yemek Yapamıyorum küçücük birşey Yesem onuda çıkartıyorum burayada çok giremiyorum artık cidden kötü bir durum uykudan uyandırıyor bulantı

Anneminde oyle cok zor geçmiş. Senin rahat gecer yolsa cokdan baslardi dedi. Bugunde kilo aldigimi ogrenince bir canm sıkıldı:)) cok bencillik yapiyorum galba:KK55:

Kızlar adet günüm yarın, yani yarın 4 haftalık olacağım ama dünden beri midemde hafif yanma ve ağzımda tatsızlık var.

Bu kadar erken olur m bu şikayetler?
Olabilir lavincim:) hosgeldin bu arada:)))
Benim batdan once sancilarim vardi birde idrarda koyuluk vardi ben ordan anlamistim mesela:KK73:

Sağlık ocağına randevu alıp mı gittin artık randevusuz gidilmiyomuş.. Bende gidiyim bari evime çok yakın bide muayene ettiler mi
Ben evlendigimden beri kaydimi aldirmamistim canim. Gittim kaydimi aldirdim. Doktorla gorustum hemsireye yonlendirdi. Oda tansiyon kilo boy takibi yapti. Kadin dogum doktorunun yaptigi tam kan sayimi sonuclarini istedi. Not aldi.yasaklari saydi saydi saydi her sey yasak nerdeyse.. Arada arayip cagiricam takip icin dedi. Birde tetenoz aşısı yapicaklarmia 2. Ayda :KK50: randevusuz gitsende olur yani canim:KK51:

Ben evlendigimden beri kaydimi aldirmamistim canim. Gittim kaydimi aldirdim. Doktorla gorustum hemsireye yonlendirdi. Oda tansiyon kilo boy takibi yapti. Kadin dogum doktorunun yaptigi tam kan sayimi sonuclarini istedi. Not aldi.yasaklari saydi saydi saydi her sey yasak nerdeyse.. Arada arayip cagiricam takip icin dedi. Birde tetenoz aşısı yapicaklarmia 2. Ayda :KK50: randevusuz gitsende olur yani canim:KK51:
Ben aldırmıştım kaydımı bi gidiyim ozaman bakalım ne dicekler

Sanirim büyük balıklar cıva ve zararlı maddeler yüzünden zararlı ama küçük balıklar serbest diye biliyorum
Sınırlı tüketmeye çalışıcam. Çogu zaman ufak balık tercih ederim. Burda bundan bahsedilmesi iyi oldu. Ne çok doğru bildiğim yanlışım varmış :KK37:

Bebek aspirini kullanan varmı. Geçen yıl düşük yapmıştım ve kürtajı yapan dr tekrar hamile kalırsan hatta kalmayı düşünürsen kullan demişti. Kan pıhtılaşmasına karsı sanırım. Patolojide birşey çıkmadı ama ne olur ne olmaz kullan demişti. Şimdi henüz dr gitmedim biraz daha belirginleşsin diye bekliyorum. Acaba gitmeden içmeye başlasam mı?

Olabilir lavincim:) hosgeldin bu arada:)))
Benim batdan once sancilarim vardi birde idrarda koyuluk vardi ben ordan anlamistim mesela:KK73:

Benim de göğüs ucu hassasiyetim, mavi damarlanma ve ciddi olarak uyutmayan kası ağrısı gibi belirtilerim oldu. Zaten 4 gün kala öğrendim, iki gündür de midem bir garip oldu. Psikolojik mi bilemedim.

Back