- 12 Temmuz 2006
- 4.228
- 524
- 363
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #1.261
Ben de ekim 2012 annesiyim :) hoş geldin aramızakızlar merhaba
ilk bebeği 2012 şubat ayına doğurmutum ve burada baya paylaşımlar yapmıştık
şimdi de henüz adett tarihime 3 gün olmasına ragmen testte oldukça belirgin çift çizgiyi gördük çok şükür
inşallah hayırlısını yaşarım ve yaşarış
Oyüzden mi sürekli acıkıyorum benBu arada çocuğumuz Boğa anneleri olacağız arada ikizlerde olsa kızlar boğalar cok oburdurlar hadi bakalım
Ayy sorma evet galiba bu yuzdenOyüzden mi sürekli acıkıyorum benYerim oburumu
Ayy sorma tam beni anlattin bende siserim Simdi den aldimsormaa bu konuda cok kötüyüm :S cok yiyorum acıkıyorum çünkü bildiğin midem kazınıyorr. ki vücut kiloya elverişli ve cok korkuyorum cok kilo alırım diye :S bazen diyorum ayy bulantılarım olsada yiyemesemm biraz bari kilo versem diyorum
Bende dun sok olmustum:)) stres yapma canim bir sey olmuyor. Heycan tabi ki olur ama o ayriöyle mi o yüzden mi sohbet baya sayfa olmuş şok oldum sabahay bugün çok stresliyim doktora ilk kez gidicem
Kese 1500 ken vajinal ultrasonda 3000 3500 iken karından görülebilir canımCumaya kadar değerim daha da artar diye düşünüyorum. 5-6 hafta arası kan değerleri 861- 88769 oluyormuş. Eğer ki kese de görülürse zaten 5 haftalık olduğum kesinleşir. Cuma görücez artık
Sağlık ocağına randevu alıp mı gittin artık randevusuz gidilmiyomuş.. Bende gidiyim bari evime çok yakın bide muayene ettiler miHanimlar simdi saglik ocagindan geldim. Gidip bildirmemiz lazimmis. Takibe aliyorlar haberiniz olsun.
Bu arada 2 kilo almisim. E mide bulantisi falanda yok bende napcam bole siscem siscem nereye kadar cok morelim bozuldu. Herkes bu donemde kilo verirsin diyordu. Bende hic bisi yok tam tersi kilo aliyorum
Ben de mayısta kalp atışı olmadığı için kurtaj oldum şimdi o korku bende de var inşallah sağlıkla buyur bebislerimizkızlar merhaba.. bende mayıs annesi olacağım inş. 9 ay önce gebe kalmıştım ve bebeğin kalp atışı alınamadığı için kürtaj oldumşimdi tekrar hamileyim, henüz kontrole gitmedim. çok korkuyorum ins bu sefer kalp atışını duyarız..
Cuma günü bakılacak duruma göre vajinadan da bakabilir tabi daha önce başıma gelmişti.Kese 1500 ken vajinal ultrasonda 3000 3500 iken karından görülebilir canım
folic trio kullanıyorum. başka bişey almıyorumKızlar selam folik asit ne kulanıyorsunuz ve başka takviye alıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?