• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kızlar merhaba
ilk bebeği 2012 şubat ayına doğurmutum ve burada baya paylaşımlar yapmıştık
şimdi de henüz adett tarihime 3 gün olmasına ragmen testte oldukça belirgin çift çizgiyi gördük çok şükür
inşallah hayırlısını yaşarım ve yaşarış
Ben de ekim 2012 annesiyim :) hoş geldin aramıza

hoşbulduk
inşallah hayuırlısını nasip eder. daha çok yeni tabi ki korkular yok değil ama insan bir yandan da herkse söylemek istiyot :)
doktora ayın 5 randevu aldım bıraz zaman gecsin dedim gitmişken klp atışını filan da duyum

sormaa bu konuda cok kötüyüm :S cok yiyorum acıkıyorum çünkü bildiğin midem kazınıyorr. ki vücut kiloya elverişli ve cok korkuyorum cok kilo alırım diye :S bazen diyorum ayy bulantılarım olsada yiyemesemm biraz bari kilo versem diyorum :KK43::KK61:
Ayy sorma tam beni anlattin bende siserim Simdi den aldim:anneadayı:

Merhabalar. Ben yeniyim çarşamba günü hcg 54.44 çıktı adetime bir gün vardı. bugün yine kan verdim inşallah yükselmiştir. Bi de tsh 5.53 çıkmıştı bu beni endişelendiriyor. Bu konuda bilgisi olan var mı

Hanimlar simdi saglik ocagindan geldim. Gidip bildirmemiz lazimmis. Takibe aliyorlar haberiniz olsun.
Bu arada 2 kilo almisim. E mide bulantisi falanda yok bende napcam bole siscem siscem nereye kadar cok morelim bozuldu. Herkes bu donemde kilo verirsin diyordu. Bende hic bisi yok tam tersi kilo aliyorum:KK12:

Cumaya kadar değerim daha da artar diye düşünüyorum. 5-6 hafta arası kan değerleri 861- 88769 oluyormuş. Eğer ki kese de görülürse zaten 5 haftalık olduğum kesinleşir. Cuma görücez artık

Ben hiç mide bulantısı yok, baş dönmesi yok, sadece midem de yanma var.
Önümüzdeki pazartesi kontrole gidicez, kalp atışlarını duyabiliriz dedi doktor. Beklemek ne kadar zormuş :(

Cumaya kadar değerim daha da artar diye düşünüyorum. 5-6 hafta arası kan değerleri 861- 88769 oluyormuş. Eğer ki kese de görülürse zaten 5 haftalık olduğum kesinleşir. Cuma görücez artık
Kese 1500 ken vajinal ultrasonda 3000 3500 iken karından görülebilir canım

Hanimlar simdi saglik ocagindan geldim. Gidip bildirmemiz lazimmis. Takibe aliyorlar haberiniz olsun.
Bu arada 2 kilo almisim. E mide bulantisi falanda yok bende napcam bole siscem siscem nereye kadar cok morelim bozuldu. Herkes bu donemde kilo verirsin diyordu. Bende hic bisi yok tam tersi kilo aliyorum:KK12:
Sağlık ocağına randevu alıp mı gittin artık randevusuz gidilmiyomuş.. Bende gidiyim bari evime çok yakın bide muayene ettiler mi

Ben de zeytinyagindan tiksindim midemi bulandiriyor normalde bulantım şiddetli değil arada bir hafifçe bulanıyor cuma kalp atışlarını duyarız inşallah :)

kızlar merhaba.. bende mayıs annesi olacağım inş. 9 ay önce gebe kalmıştım ve bebeğin kalp atışı alınamadığı için kürtaj oldum :( şimdi tekrar hamileyim, henüz kontrole gitmedim. çok korkuyorum ins bu sefer kalp atışını duyarız..

kızlar merhaba.. bende mayıs annesi olacağım inş. 9 ay önce gebe kalmıştım ve bebeğin kalp atışı alınamadığı için kürtaj oldum :KK43: şimdi tekrar hamileyim, henüz kontrole gitmedim. çok korkuyorum ins bu sefer kalp atışını duyarız..
Ben de mayısta kalp atışı olmadığı için kurtaj oldum şimdi o korku bende de var inşallah sağlıkla buyur bebislerimiz

Back