• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Balık ben çok severim. Haftada bir mi normali. Hergün olsa yerim
Canım cok fazlası ıcınde Civa oldugu ıcın Zararlı doktoruna danış ıstersen ama haftada 1 daha iyi internetten de bir araştır ıstersen ıcınde civa olmayan Balık Türleri de var tüketirken onlardan tüketmeye çalış

Folıdoce kullanıyorum ben canım italya markası ben memnunum baska da hap olarak takviye almıyorum

Be

n forbiol alıyorum günde bir tane
Bende folbiol kullanıyorum yarım Dr hamilelik planladığımda vermişti Perşembe günü gittiğimde aynı şekilde devam et dedi de pek güvenemedim ya gebelikten önce yarım kullanıyordum şimdi yeterli gelirmi of insan ne yapsada sanki yetmiyormuş eksik bişi yapıyormuş gibi geliyor galiba

Canım ise boyu 50 mm yazmaz o baska bişeyin boyudur 12 mm den sonra cm ye geçiyor cunku

neden 50 mm yazıyordu acaba akşam tekrar bakıcam. diğer gittiğim doktor 10 cm demişti. 2 tane doktora gidiyorum . son gittiğimde 50 mm görünce şaşırdım doktora sormakta aklıma gelmedi.

Yok alttan bakmadı. şu zamanda kadar alttan hiç muane olmadım.
Benim doktorda hic bakmadı alttan 2 kere gittim zaten 19 unda bakalım peki mide bulantısı kusma varmı yada baska bir belirti bende ilk haftalarda kasık agrısı vardı o kadar baska hic belirti yok sanki hamile deilim gibi bakalım ne dicek doktor sabırsızlanıorum minnakım nasıl die

Benim doktorda hic bakmadı alttan 2 kere gittim zaten 19 unda bakalım peki mide bulantısı kusma varmı yada baska bir belirti bende ilk haftalarda kasık agrısı vardı o kadar baska hic belirti yok sanki hamile deilim gibi bakalım ne dicek doktor sabırsızlanıorum minnakım nasıl die

bende senin gibiyim canım hamile değilmişim gibi sadece yorgun hissediyorum. Hiç bişey yapmak istemıorum sürekli uyuyasım geliyor. Benim minnakım çok sağlıklıymış bi sorun cıkartmıyor bana yerim onu ben :)

Back