• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Beslenmenizde nelere dikkat ediyorsunuz. Birde şuan hangi ilaçları alıyorsunuz.

benim bebeğim şuanda 7 haftalık. doktorum folik asit verdi. Follio kullanıyorum. Haşlanmış yumurtanın beyazı midemi bulandırıyor. her gün yemem lazım ama iş yerinde haşlamak zor oluyor hemde midem bulandırdığı için yemiyorum.hafta sonu rafadan yapıorum öyle tüketiyorum. hergün sabah akşam bir bardak süt içiyorum. saat 11 de bir meyve ve aksa 4 gibi bir meyve yiyiyorum. haftada bir balık. Ve olabildiğinde yeşil yapraklı sebze tüketmeye çalışıyorum.

Keselerimizi cogumuz gördük aslında bence kalp atışlarını duyanlar bı yazsın Merak ediyorum kac + kac da gördünüz duydunuz bebişlerı kalp atışlarını
valla 19 eylül cumartesş gidiorum kızlar kalp atısını duyarsam haber vericem mutlaka :)5+4 de kesemizi gördük bebisimin

Aralarinda yaklasik 2,5 yas olacak. Cok da az degil, iyi anlasabilirler. İlk bebeginiz yeteri kadar anne sutu de almis olucak. Kardes olunca daha guzel vakit geciriyorlar.vitamin takviyesi bence almalisiniz, kan tahlili yaptirinca daha net sonuc alinabilir
İlk çocuğum oldukça zor bir bebeklik geçirdi, alerjikti sürekli diyetler doktorlar uykusu yemesi hala düzensiz çok iştahsızlık ikisine yetememekten korkuyorum, bu aksam kan tahlili yaptiricam

Doktorum bana folik asit olarak folıdoce yazdı onu kullanıyorum suan hergun 1 yumurta süt ve yoğurt tüketmeye dikkate ediyorum maydonoz kesinlikle yasak biliyorsundur zararlı balığın fazlasıda Zararlı ıcınde çinko var cunku ve bol su icmeye özen gösteriyorum 2 2.5 litre kadar

benim bebeğim şuanda 7 haftalık. doktorum folik asit verdi. Follio kullanıyorum. Haşlanmış yumurtanın beyazı midemi bulandırıyor. her gün yemem lazım ama iş yerinde haşlamak zor oluyor hemde midem bulandırdığı için yemiyorum.hafta sonu rafadan yapıorum öyle tüketiyorum. hergün sabah akşam bir bardak süt içiyorum. saat 11 de bir meyve ve aksa 4 gibi bir meyve yiyiyorum. haftada bir balık. Ve olabildiğinde yeşil yapraklı sebze tüketmeye çalışıyorum.

Ben henüz erken oldugu için dr a gitmedim. Kendim folik asit alıcam. Yumurta sık yoğurt ve sütü nadir kullanıyorum. Öğlenleri bir bardak ayran içiyorum. Birde çiğ kuruyemiş yüketiyorum ne gelirse elime. Badem ceviz fındık vs.

Doktorum bana folik asit olarak folıdoce yazdı onu kullanıyorum suan hergun 1 yumurta süt ve yoğurt tüketmeye dikkate ediyorum maydonoz kesinlikle yasak biliyorsundur zararlı balığın fazlasıda Zararlı ıcınde çinko var cunku ve bol su icmeye özen gösteriyorum 2 2.5 litre kadar
Balık ben çok severim. Haftada bir mi normali. Hergün olsa yerim

Back