- 23 Haziran 2015
- 1.550
- 2.111
- 133
- 34
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #1.221
Folıdoce kullanıyorum ben canım italya markası ben memnunum baska da hap olarak takviye almıyorumKızlar selam folik asit ne kulanıyorsunuz ve başka takviye alıyor musunuz
Bennim de 16. Aramızda bir gün var. Sonucun inşallah yükselmiştir. Çıkınya yaz sonucunu.15 Ağustos
n forbiol alıyorum günde bir taneKızlar selam folik asit ne kulanıyorsunuz ve başka takviye alıyor musunuz
Canım cok fazlası ıcınde Civa oldugu ıcın Zararlı doktoruna danış ıstersen ama haftada 1 daha iyi internetten de bir araştır ıstersen ıcınde civa olmayan Balık Türleri de var tüketirken onlardan tüketmeye çalışBalık ben çok severim. Haftada bir mi normali. Hergün olsa yerim
Hoşgeldinnnn
Benim de karnımdan bakıyor alltan muayene etmiyor o yüzden keseler küçük kalp atışını da biraz geç duycaz galibAevet karnımdan baktı henüz cok kucuk oldugundan duyamadık.
al benden de o kadar:/Öfff işe gitmek hiç istemiyorum çok uykum varr çalışarak nasıl tamamlicaz biz bu hamileligiii
Folio verdi drum bana şuan için herhangi bir takviye vermedi..belki tahlillerimi görecek cuma günü ogün ihtiyaç duyarsa verebilirKızlar selam folik asit ne kulanıyorsunuz ve başka takviye alıyor musunuz
Sizin sat kaç acaba benim 31 Temmuz kalp atışı için cuma gideceğim
Folıdoce kullanıyorum ben canım italya markası ben memnunum baska da hap olarak takviye almıyorum
Bende folbiol kullanıyorum yarım Dr hamilelik planladığımda vermişti Perşembe günü gittiğimde aynı şekilde devam et dedi de pek güvenemedim ya gebelikten önce yarım kullanıyordum şimdi yeterli gelirmi of insan ne yapsada sanki yetmiyormuş eksik bişi yapıyormuş gibi geliyor galibaBe
n forbiol alıyorum günde bir tane
Canım ise boyu 50 mm yazmaz o baska bişeyin boyudur 12 mm den sonra cm ye geçiyor cunku6 mayıs yazıyordu. 6 hafta 10 günlük dedi. 50 mm yazıyor kağıtta normalmi 50 mm yazması.
hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına alırsın inşallahh :))) Gittinmi doktora kan testi yaptırdın mı? kese gözüktümühoşbulduk :) ben henüz dün öğrendim mutluyum
Evet aldık yani doktor kalbi atmaya başladı dedi ama henüz biz duyamadikMerhaba benimde sat sizinle aynı kalp atışını aldınız mı acaba siz
Canım ise boyu 50 mm yazmaz o baska bişeyin boyudur 12 mm den sonra cm ye geçiyor cunku
Ben kese mı tam 5. Haftada gordum 5mm dı boyu siz ne zaman gördünüz ve Boyları kac mm di
Benim doktorda hic bakmadı alttan 2 kere gittim zaten 19 unda bakalım peki mide bulantısı kusma varmı yada baska bir belirti bende ilk haftalarda kasık agrısı vardı o kadar baska hic belirti yok sanki hamile deilim gibi bakalım ne dicek doktor sabırsızlanıorum minnakım nasıl dieYok alttan bakmadı. şu zamanda kadar alttan hiç muane olmadım.
Erkek cocugu tez canlanir derlrdi cunku benim kizim cok gec gorundu demekki alkasi yokmusKızım oldu. İdrar testinde cift cizgi cikinca doktora gittim. Kese ve kalp atisi ilk gitmemde gorundu.
Benim doktorda hic bakmadı alttan 2 kere gittim zaten 19 unda bakalım peki mide bulantısı kusma varmı yada baska bir belirti bende ilk haftalarda kasık agrısı vardı o kadar baska hic belirti yok sanki hamile deilim gibi bakalım ne dicek doktor sabırsızlanıorum minnakım nasıl die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?