- 24 Mart 2014
- 469
- 848
- 33
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #1.121
İnşallah canım o güzel haberi alırsınMerhabalar. Herkezi tebrik ederim sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallah. Henüz kesin değil ama sanırım bende mayıs annesi olacağım. 16 eylül sat ama ben 11 inde evde test yaptım silik vizgi çıktı. Kan testi yaptırdım 4.66 cıktı. Bugün yine kendim test yaptım biraz daha belirgin silik çizgi çıktı. Günümü bekliyorum tekrar kan testiyaptırmak için. Çoookk istiyorum bebeğimin olmasını. Sağlıkla inşallah. Dua edin. Hamilelerin duası tutarmış
Normaldir. Yakın çevremden birçok kişi bulantısız gebelik geçirdi. Bende de olmadı. İnsallah da hiçç olmaz =)Kardeş benimde bulantım yok inş normaldir.Daha doktora gitmedim keseyi görmeye.Gidince sorsammı ki
Evet senı gormuştum ılk sen yazmıştın cok sevındım canım guzel haberlerını beklıyrzMerhabalar. Bu konunun ilk sayfasına yazmıştım zamanında inşallah mayıs annesi olurum diye.
Dün idrar testim pozitif çıktı. Ama günüm salı günü. Beta hcg yaptırıp inşallah kesinleştireceğim. Bayram sonrası da doktora giderim artık. Tahmini doğum 24 mayıs görünüyor.
_Lavin_ çok tebrik ederim.
Bu arada sayfalar birleştirildiği için daha önceki sayfadan arkadaşlara merhaba demek istiyorum. Hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum...
Evet senı gormuştum ılk sen yazmıştın cok sevındım canım guzel haberlerını beklıyrz
evet bende hatırladım çook mutlu oldum adınaMerhabalar. Bu konunun ilk sayfasına yazmıştım zamanında inşallah mayıs annesi olurum diye.
Dün idrar testim pozitif çıktı. Ama günüm salı günü. Beta hcg yaptırıp inşallah kesinleştireceğim. Bayram sonrası da doktora giderim artık. Tahmini doğum 24 mayıs görünüyor.
Teşekkür ederim. Haber etmezmiyim. Takvim bile yaptım kendimeİnşallah canım o güzel haberi alırsınbizide haberdar et
aaa evet canım hatırladım seni tebrik ederim çok sevindimMerhabalar. Bu konunun ilk sayfasına yazmıştım zamanında inşallah mayıs annesi olurum diye.
merhaba bende 2016 mayıs annesi olmak istiyorum. 2016 şubat annesi olacaktım ama bebek gelişmediği için kürtaj oldum. doktorum ilk adetten sonra yeniden deneyebilirsin dedi. İnşallah ağustos başı gibi adet olursam mayıs annesi olurum.
merhaba bende 2016 mayıs annesi olmak istiyorum. 2016 şubat annesi olacaktım ama bebek gelişmediği için kürtaj oldum. doktorum ilk adetten sonra yeniden deneyebilirsin dedi. İnşallah ağustos başı gibi adet olursam mayıs annesi olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?