• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Merhabalar. Herkezi tebrik ederim sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallah. Henüz kesin değil ama sanırım bende mayıs annesi olacağım. 16 eylül sat ama ben 11 inde evde test yaptım silik vizgi çıktı. Kan testi yaptırdım 4.66 cıktı. Bugün yine kendim test yaptım biraz daha belirgin silik çizgi çıktı. Günümü bekliyorum tekrar kan testiyaptırmak için. Çoookk istiyorum bebeğimin olmasını. Sağlıkla inşallah. Dua edin. Hamilelerin duası tutarmış
İnşallah canım o güzel haberi alırsın:KK46: bizide haberdar et:KK36:

Merhabalar. Bu konunun ilk sayfasına yazmıştım zamanında inşallah mayıs annesi olurum diye.
Dün idrar testim pozitif çıktı. Ama günüm salı günü. Beta hcg yaptırıp inşallah kesinleştireceğim. Bayram sonrası da doktora giderim artık. Tahmini doğum 24 mayıs görünüyor.
Evet senı gormuştum ılk sen yazmıştın cok sevındım canım guzel haberlerını beklıyrz

Merhabalar. Bu konunun ilk sayfasına yazmıştım zamanında inşallah mayıs annesi olurum diye.
Dün idrar testim pozitif çıktı. Ama günüm salı günü. Beta hcg yaptırıp inşallah kesinleştireceğim. Bayram sonrası da doktora giderim artık. Tahmini doğum 24 mayıs görünüyor.
evet bende hatırladım çook mutlu oldum adına :KK73: Hayırlı olsun :nazar:

aaa evet canım hatırladım seni tebrik ederim çok sevindim

evet sayfalar birleştirilmiş hepiniz hoşgeldiniz benm gibi bulantısı olan herşeyden tiksinen varmı kızlar :)

slm arkadaşlar dün gittik biz dra kesemizi gördük :) gayet iyi oldugunu söyledi doktorumuz :KK68:
iki hafta sonra tekrar gidecegiz kalp atıslarını duymak için inşallah . bizden haberler böyle :) umarım herkes iyidir minnak bebişlerimizde :)

merhabalar ben de mayıs annesi olacağım. 6+6 haftalık hamileyim ama hiç hamile gibi değilim yani kendimi öyle hissetmiyorum. keseyi gördük cuma tekrar randevum var inş iyi şeyler duyarım:)

Keselerimizi cogumuz gördük aslında bence kalp atışlarını duyanlar bı yazsın Merak ediyorum kac + kac da gördünüz duydunuz bebişlerı kalp atışlarını

Back