- 23 Eylül 2010
- 511
- 436
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #1.141
Keselerimizi cogumuz gördük aslında bence kalp atışlarını duyanlar bı yazsın Merak ediyorum kac + kac da gördünüz duydunuz bebişlerı kalp atışlarını
Valla sormak lazim galba ya normal mi acabaKardeş benimde bulantım yok inş normaldir.Daha doktora gitmedim keseyi görmeye.Gidince sorsammı ki
Aa akraba cikcaz valla:)) kastamonun neresinden. Bizde esenlerdeyiz:))Aynen biz de bayramda İstanbuldan Kastamonuya gitmeyi düşünüyorduk. Eşim Kastamonulu benim de =) şansa bak. Böyle bir şey var mı? Hiç duymadım. Gidenleri de çok gördüm :S
Kardeş benimde bulantım yok inş normaldir.Daha doktora gitmedim keseyi görmeye.Gidince sorsammı ki
Benim ikinci hamileligim.ilkinde ne bulanti, ne aserme...hicbir belirti yasamadim. Suanki gebeligimde de cok sukur bulantim yok, insallah ilerleyen gunlerde de olmaz.Kardeş benimde bulantım yok inş normaldir.Daha doktora gitmedim keseyi görmeye.Gidince sorsammı ki
Ben de cok merak ediyorum kalp atislarini aramizda 8 gun var aslinda ben haftaya duyarim diye tahmin ediyordum ama 2 hafta sonra cagirdi doktor nasil gececek 2 hafta :) bide yolculuk icin cok takmayin kizlar kendi aracinizla rahatsiz olmuyorsunuz ben 3 haftadir sakarya tekirdag sakarya bolu gidip gelip duruyorum cok sukur bisey olmadi doktorun yaninda konusmustuk yarin tekirdaga gidiyoruz filan diye o da bisey dememisti sizlere niye oyle dedi acabaBiz 6+4 de kalp atislarini duyduk. İlk bebisimde 5 haftalikken duymustuk.
Bende de cok oluyordu.Hatta gece uykumdan uyaniyordum. Doktor her firsatta uzanip dinlenmemi soyledi, cok sukur bu hafta agrilarim gecti. Arada belim agriyor.Selamlar bayanlar bende sürekli bir karın ve kasık ağrısı var sizde de böyle mi acaba
İnsallah bir sorun olmaz. Ben gebelik oncesinde yirmilik disimi aldirdim, hamileyken agrirsa sorun yasarim diye korktum. Doktorum hamileykende mecbur kalindiginda dis cekimi yaptigini, bebege zarari olmadigini soylemisti.kızlar merhaba, çok güzel bir sorunla karşınızdayım, dün sabahtan beri 20 lik dişim ağrıyor, ve apse yapmış şişmiş, çünkü. doktora gitsem , bir şey yapabilir mi sizce? ağrıya dayanırım problem değil ama bana ve bebeğime zarar vermesinden korkuyorumlütfen yardım.
Ilki erkekmiydi; )Biz 6+4 de kalp atislarini duyduk. İlk bebisimde 5 haftalikken duymustuk.
Cide =)Aa akraba cikcaz valla:)) kastamonun neresinden. Bizde esenlerdeyiz:))
Kızım oldu. İdrar testinde cift cizgi cikinca doktora gittim. Kese ve kalp atisi ilk gitmemde gorundu.Ilki erkekmiydi; )
Az once bir arkadas daha vardi burda cideden:)) bizim arac canim:)Cide =)
Kastamoluların bitmek bilmez bi memleket sevgisi var =) özellikle bayramlarda gitmezlerse olmuyor. Bayram gezmesi diyolarlar ev ev geziliyor falan sizin de öyle mi?Az once bir arkadas daha vardi burda cideden:)) bizim arac canim:)
Biz 2 senelik evliyiz ilk defa gidicem. Orda evleri var ama akraba pek yok herkes istanbulda. Biz safranboluyu gezmek ve kalabalik aile olarak bir bayram gecirmek icin gidicez. Kendi ailem kayinvalidemler ve biz:)) bu arada esim bayramda gezmeyi hic sevmez zorla götürürümKastamoluların bitmek bilmez bi memleket sevgisi var =) özellikle bayramlarda gitmezlerse olmuyor. Bayram gezmesi diyolarlar ev ev geziliyor falan sizin de öyle mi?
Bizim tam tersi =) 3 yıllık evliyiz o kadar çok gittim ki sayamadım =) orada kimse yok zaten herkes istanbulda oluyor. safranbolu da çok güzeldir.Biz 2 senelik evliyiz ilk defa gidicem. Orda evleri var ama akraba pek yok herkes istanbulda. Biz safranboluyu gezmek ve kalabalik aile olarak bir bayram gecirmek icin gidicez. Kendi ailem kayinvalidemler ve biz:)) bu arada esim bayramda gezmeyi hic sevmez zorla götürürüm
Ben severim memleket ziyaretlerini yaa. Ama ilk ve son olucak sanirim. Bebekle gidemem artik. Tabi doktor izin vercek mi oda var. Gerci benim mahsallh cok normal giciyor bulanti halsizlik uyku hali falan yok. Arada agrimda olmasa hamile oldugumu unutucamBizim tam tersi =) 3 yıllık evliyiz o kadar çok gittim ki sayamadım =) orada kimse yok zaten herkes istanbulda oluyor. safranbolu da çok güzeldir.
Ben yasak olduğunu hiç duymadım. Belki de düşük riski olanlar içindir. Bi tanıdık 12 saatlik yola gitti geldi hem de bulantıyla. Bir şey olmadı sonuçtaBen severim memleket ziyaretlerini yaa. Ama ilk ve son olucak sanirim. Bebekle gidemem artik. Tabi doktor izin vercek mi oda var. Gerci benim mahsallh cok normal giciyor bulanti halsizlik uyku hali falan yok. Arada agrimda olmasa hamile oldugumu unutucam
Ben sorun olcagini dusunmuyorum ya dinlene dinlene gideriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?