- Konu Sahibi CadiKazani
- #1.081
Selam kızlar...brn de dün gittim doktora.benim doktorum da uktrasonda görüp kalp atışını duyana kadar hiç bişi yaomayın dedi.biz de seyehatı sorduk..sabredin dedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz de kastamonuya gidecektik istanbuldan kastamonulumusun?Yolculuk yasak mi
Bayrama kadar doktora gitmicektim. Ve bir daha ki hafta sonu uzun yola gidicektik bayram tatili için. Istanbuldan kastamnuya. Napsam simdi
bende bulantı kusma yok şimdilik ama aşırı acıkıyorum iki saatte bir.Hanimlar hepinize mutlu günler
Dun bayram alisverisine ciktik. Pantalon falan almaya dedim nasilsa 2 3 aya bunlari giyemicem hamile pantalonu aliyim. Kendi bedenimde olandan aldim cok rahat bir sey esorfman gibi mutlaka alin simdiden cok rahat
Asermeye baslayaniniz var mi?
Gecen gun is cikisi canim ole bole degil bir sey istedi gittim aldim ama eve gidene kadar gozum dondu zor durdum yememek icin. Esimde mesaideydi. Cogunu yedim artik midemi bulandirinca biraktim. Sonra yerim diye esim gelince yemek icin cikardi kalani ama kokusu midemi kaldirdi
2 saat once yemek icin delirirken tiksindim resmen.
Birde benim hic midem falan bulanmiyor kusmada yok. Siz ne durumdasiniz. Normal mi bu ya
ben pek çok rahatım sabrederim 2 olunca birde böyle oluyor bu arada bayramda 2 saatlik bir yola çıkacağım o da uzun satılmaz sanırsam3 ekime kadar nasıl sabredeceksin gerçi ikinci bebiş olunca belki de böyle oluyordur.
Yok idrarımı yaptıgım yerden geliyor leke Degıl zaten tortu gibi leke daha arkadan gelir ne alaka canım anlamadımBenim bat gunu cok acik bir leke gelmisti sadece bir kere bir daha olmadi. Bilemedim ki simdi tekrarlasa gidecektim ben doktora.
Eger senin tekrarliyorsa git canim acile falan nolur nolmaz
Valla bilemicem ki tortuyu ilk defa duydum. Tahmin desem sacma sapan seyler cikar ortaya .Yok idrarımı yaptıgım yerden geliyor leke Degıl zaten tortu gibi leke daha arkadan gelir ne alaka canım anlamadım
Oda yok iste aç oldugumun farkındayım ama yemel gelmiyor mesela icimden. Gerci is yerinde yemek secenegide kisirliydi. Artik evdeyim bakim ne olucakbende bulantı kusma yok şimdilik ama aşırı acıkıyorum iki saatte bir.
Esim orali canim sizde kim var ordanbiz de kastamonuya gidecektik istanbuldan kastamonulumusun?
Canım idrar Yaptığın yerle cocuğu doğuracağın yer aynı mı ne alaka :)) benim kı idrar yaptıgım yerden geliyor o yüzden söylediğin seyı anlamadımValla bilemicem ki tortuyu ilk defa duydum. Tahmin desem sacma sapan seyler cikar ortaya .
Ay kusura bakma canim kafam daginik benim dedigimi anlamadigini anlayamadim bende. Cok karisti ortalik. Kbakma dikkat etmemisim nerden geliyor dediğineCanım idrar Yaptığın yerle cocuğu doğuracağın yer aynı mı benim kı idrar yaptıgım yerden geliyor o yüzden söylediğin seyı anlamadım
Olsun canım ben de anlamdım ne demek istediğini o yüzdenAy kusura bakma canim kafam daginik benim dedigimi anlamadigini anlayamadim bende. Cok karisti ortalik. Kbakma dikkat etmemisim nerden geliyor dediğine
Canım idrar Yaptığın yerle cocuğu doğuracağın yer aynı mı ne alaka :)) benim kı idrar yaptıgım yerden geliyor o yüzden söylediğin seyı anlamadım
benim de eşim oralı. cide. seninki?Esim orali canim sizde kim var ordan
Valla bilemedim simdi esimde bisi olmaz ne olcak diyor. Acikcasi bende ole düşünüyorum. Kendi aracimizla gidicez. Arac ole eski yada hafif aracda degil. Hani sarsilmaz yolda. Rahat bir arac. Sorun olmaz sanirim.
Olabilir canım yok idrar yolu enfeksiyonlarına 12. Haftaya kadar ilaç tedavisi vermiyorlar Zararlı cunku bol su önererek geçirmeye çalışıyorlar bakalım bu Salı gıdıcem ınsallah bısey yokturİdrar yaptığın yerden geliyorsa idrar yollarınla alakalı bir şeydir. Hamileliklerde idrar yollarında da herhangi bir sıkıntı olmasını istemiyor doktorlar, bence sen haftaiçi doktora git ve durumu anlat. İdrar kültürü yapar herhangi bir bakteri tespit ederlerse ilaçla tedavi ederler. Hamilelikte verilen ilaçlar var. Bence bu yaşadığın şey düşük tehlikesi gibi bir şey değil, içini rahat tut.
Araç canim:)) ilkkez gidicem bende daha once 1 kere cenaze icin gittik. Cok merak ediyorum o yuzdenbenim de eşim oralı. cide. seninki?
Benimde adet tarihim 5 ağustos benim değerim de 3 gün önce 1951 çıktı bende anlamadım ama doktorda kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum. Allah kucağımıza almayı nasip etsin. Hepimize hayırlı olsun şimdiden.
Merhaba, ben de aranıza katıldım =) herkese sağlıklı gebelikler dilerim