• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Selam kızlar...brn de dün gittim doktora.benim doktorum da uktrasonda görüp kalp atışını duyana kadar hiç bişi yaomayın dedi.biz de seyehatı sorduk..sabredin dedi.

Hanimlar hepinize mutlu günler:KK76:

Dun bayram alisverisine ciktik. Pantalon falan almaya dedim nasilsa 2 3 aya bunlari giyemicem hamile pantalonu aliyim. Kendi bedenimde olandan aldim cok rahat bir sey esorfman gibi mutlaka alin simdiden cok rahat :KK54:

Asermeye baslayaniniz var mi?
Gecen gun is cikisi canim ole bole degil bir sey istedi gittim aldim ama eve gidene kadar gozum dondu zor durdum yememek icin. Esimde mesaideydi. Cogunu yedim artik midemi bulandirinca biraktim. Sonra yerim diye esim gelince yemek icin cikardi kalani ama kokusu midemi kaldirdi:KK1:
2 saat once yemek icin delirirken tiksindim resmen.

Birde benim hic midem falan bulanmiyor kusmada yok. Siz ne durumdasiniz. Normal mi bu ya:KK12::KK25:
bende bulantı kusma yok şimdilik ama aşırı acıkıyorum iki saatte bir.

Benim bat gunu cok acik bir leke gelmisti sadece bir kere bir daha olmadi. Bilemedim ki simdi:KK64: tekrarlasa gidecektim ben doktora.
Eger senin tekrarliyorsa git canim acile falan nolur nolmaz:nazar:
Yok idrarımı yaptıgım yerden geliyor leke Degıl zaten tortu gibi leke daha arkadan gelir ne alaka canım anlamadım :KK64:

biz de kastamonuya gidecektik istanbuldan :KK49: kastamonulumusun?
Esim orali canim:KK49: sizde kim var ordan:KK76:
Valla bilemedim simdi esimde bisi olmaz ne olcak diyor. Acikcasi bende ole düşünüyorum. Kendi aracimizla gidicez. Arac ole eski yada hafif aracda degil. Hani sarsilmaz yolda. Rahat bir arac. Sorun olmaz sanirim.:KK50:

Canım idrar Yaptığın yerle cocuğu doğuracağın yer aynı mı benim kı idrar yaptıgım yerden geliyor o yüzden söylediğin seyı anlamadım
Ay kusura bakma canim kafam daginik benim dedigimi anlamadigini anlayamadim bende. Cok karisti ortalik. Kbakma:110: dikkat etmemisim nerden geliyor dediğine

Canım idrar Yaptığın yerle cocuğu doğuracağın yer aynı mı ne alaka :)) benim kı idrar yaptıgım yerden geliyor o yüzden söylediğin seyı anlamadım

İdrar yaptığın yerden geliyorsa idrar yollarınla alakalı bir şeydir. Hamileliklerde idrar yollarında da herhangi bir sıkıntı olmasını istemiyor doktorlar, bence sen haftaiçi doktora git ve durumu anlat. İdrar kültürü yapar herhangi bir bakteri tespit ederlerse ilaçla tedavi ederler. Hamilelikte verilen ilaçlar var. Bence bu yaşadığın şey düşük tehlikesi gibi bir şey değil, içini rahat tut.

Esim orali canim:KK49: sizde kim var ordan:KK76:
Valla bilemedim simdi esimde bisi olmaz ne olcak diyor. Acikcasi bende ole düşünüyorum. Kendi aracimizla gidicez. Arac ole eski yada hafif aracda degil. Hani sarsilmaz yolda. Rahat bir arac. Sorun olmaz sanirim.:KK50:
benim de eşim oralı. cide. seninki?

İdrar yaptığın yerden geliyorsa idrar yollarınla alakalı bir şeydir. Hamileliklerde idrar yollarında da herhangi bir sıkıntı olmasını istemiyor doktorlar, bence sen haftaiçi doktora git ve durumu anlat. İdrar kültürü yapar herhangi bir bakteri tespit ederlerse ilaçla tedavi ederler. Hamilelikte verilen ilaçlar var. Bence bu yaşadığın şey düşük tehlikesi gibi bir şey değil, içini rahat tut.
Olabilir canım :110: yok idrar yolu enfeksiyonlarına 12. Haftaya kadar ilaç tedavisi vermiyorlar Zararlı cunku bol su önererek geçirmeye çalışıyorlar bakalım bu Salı gıdıcem ınsallah bısey yoktur :KK43:

Merhabalar. Herkezi tebrik ederim sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallah. Henüz kesin değil ama sanırım bende mayıs annesi olacağım. 16 eylül sat ama ben 11 inde evde test yaptım silik vizgi çıktı. Kan testi yaptırdım 4.66 cıktı. Bugün yine kendim test yaptım biraz daha belirgin silik çizgi çıktı. Günümü bekliyorum tekrar kan testi yaptırmak için. Çoookk istiyorum bebeğimin olmasını. Sağlıkla inşallah. Dua edin. Hamilelerin duası tutarmış

Back