• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Selam arkadaşlar, herkesin bebeği hayırlı olsun, son adet tarihin 14 ağustos, 21 aylikta bir bebeğim var. Şuan hem moralsiz ve saskinim doktor için daha erken diye düşünüyorum, oğlumu hala emziriyorum, vitamin takviyesi kullanmalimiyim bu süreçte

Selam kızlar. Ben de inşallah Mayıs annesi olcam. Sat 11 Ağustostu. 3 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama bugün acile gittim kan testi için, 1659 çıktı. Çok yüksek geldi bana. Bi arkadaş da ikiz olabilir mi dedi:) bakalım yarın kadın doğuma gitcem çok merak ediyorum ne durumdayım. Daha önce bi boş gebelik, bi tane de düşük yapmıştım. Allah yüzümüze bakar inşallah:)

Canım birbirimize benziyoruz. Ben de 34 yaşındayım ve 7 yaşında bir oğlum var. Merak ettim oğlun kardeşini biliyot mu. Biliyorsa nasıl söyledin tepkisi nasıl oldu. Yok bilmiyorsa ne zaman söylemeyi düşünüyorsun. Bir de oğlun nasıl bir çocuk.
Aslında kardeş istemiyodu bu seneye kadar, bu sene değişti biraz.. Bi akşam yemek yerjen sitedeki kardeşlerden biri hakkında eşimle konuşuyormuş gibi yaptık.. Ne güzel anlaşıyolar, abisi kardeşini nasıl koruyup kolluyo falan dedik.. Bi anda evet ben de dikkat ettim çok mutlular, keşke benim de kardeşim olsa dedi.. O zaman dua et Dorukcum, sana da bi kardeş gelsin dedim... Şimdi umutla bekliyo, ama takıntılı bi çocuk değil.. Umarım bu da ona benzer, çünkü çok akıllı bi çocuk:) ama çoook bilmiş :)

Öfff işe gitmek hiç istemiyorum çok uykum varr çalışarak nasıl tamamlicaz biz bu hamileligiii :(

Ya kızlar kasık agrısı çekenler paylaşsalar ne kadar şiddetli ya da normal düzeyde bende vardı basından beri ama dünden beri biraz şiddetlendi Ağladım artık dün normal mı acaba bu boyle yasayan var mı :KK1:

Ya kızlar kasık agrısı çekenler paylaşsalar ne kadar şiddetli ya da normal düzeyde bende vardı basından beri ama dünden beri biraz şiddetlendi Ağladım artık dün normal mı acaba bu boyle yasayan var mı :KK1:
bence normal çünkü bende de çok var... ilk hamileliğimde sadece adet olma zamanım yaklaşınca(4.haftada) 1 /2 gün olmuştu..ama şimdi 7.haftaya girdim hala oluyo.. bende korkuyorum gerçi ama çok kişide de oluyor sanırım...

bence normal çünkü bende de çok var... ilk hamileliğimde sadece adet olma zamanım yaklaşınca(4.haftada) 1 /2 gün olmuştu..ama şimdi 7.haftaya girdim hala oluyo.. bende korkuyorum gerçi ama çok kişide de oluyor sanırım...
Canım İnan ki kendimi kotu hissettim artık kendimi dun baya ağrıdı bügünde devam edıyo canım acıyor artık ınsallah normaldir

GUNAYDIN KIZLAR bende kasık ağrısı yok. biraz tiksinme ve arada öğümek gelıyor :( yanlız ara ara daralma gelıyor ruh halım değişik :) sizdede war mı

GUNAYDIN KIZLAR bende kasık ağrısı yok. biraz tiksinme ve arada öğümek gelıyor :KK43: yanlız ara ara daralma gelıyor ruh halım değişik :) sizdede war mı

Bende sürekli bir uyku hali üşengeçlik var :)) bu sabah mide bulantısıyla uyandım öğürme geliyor bişey yemek istemiyorum.

Back