- 31 Ağustos 2015
- 226
- 489
- 23
- 47
- Konu Sahibi CadiKazani
- #1.161
valla uykucuyum ben.uyandıktan 2-3 saat sonra uykum geliyor. :)mayıs anneleri uykucu çıktı galiba. Kimsecikler yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla uykucuyum ben.uyandıktan 2-3 saat sonra uykum geliyor. :)mayıs anneleri uykucu çıktı galiba. Kimsecikler yok
Az once bir arkadas yazmisti burda canim. Ondan duydum bende vallaBen yasak olduğunu hiç duymadım. Belki de düşük riski olanlar içindir. Bi tanıdık 12 saatlik yola gitti geldi hem de bulantıyla. Bir şey olmadı sonuçta
Benimdeeeeee herkes normal diyor amaSelamlar bayanlar bende sürekli bir karın ve kasık ağrısı var sizde de böyle mi acaba
Aslında kardeş istemiyodu bu seneye kadar, bu sene değişti biraz.. Bi akşam yemek yerjen sitedeki kardeşlerden biri hakkında eşimle konuşuyormuş gibi yaptık.. Ne güzel anlaşıyolar, abisi kardeşini nasıl koruyup kolluyo falan dedik.. Bi anda evet ben de dikkat ettim çok mutlular, keşke benim de kardeşim olsa dedi.. O zaman dua et Dorukcum, sana da bi kardeş gelsin dedim... Şimdi umutla bekliyo, ama takıntılı bi çocuk değil.. Umarım bu da ona benzer, çünkü çok akıllı bi çocuk:) ama çoook bilmiş :)Canım birbirimize benziyoruz. Ben de 34 yaşındayım ve 7 yaşında bir oğlum var. Merak ettim oğlun kardeşini biliyot mu. Biliyorsa nasıl söyledin tepkisi nasıl oldu. Yok bilmiyorsa ne zaman söylemeyi düşünüyorsun. Bir de oğlun nasıl bir çocuk.
Evet iki tane başlık var bu topik baya ilerlemiş yaaa :)kızlar 2 tane mi 2016 mayıs annesi başlığı var ben bugün farkettim de
Valla bende senin gibiydim cumartesi ciktim. Simdi evdeyim ama uykum kaçtı ters paikolojo olduÖfff işe gitmek hiç istemiyorum çok uykum varr çalışarak nasıl tamamlicaz biz bu hamileligiii
2 tanydi ama dun birlesti hanimlar. :)Evet iki tane başlık var bu topik baya ilerlemiş yaaa :)
muhatemelen gozukur canim bem gecen hafta perşembe gittim gormustum:)Kızlar hepiniz doktora gitmişsiniz bn 18inde aldım randevuyu kese gorunur mu gittiğimde bide beş gün öncr b hcg 194du adet gunumdn üç gün geçmişti
Evet ben başladım folic trio kullanıyorum
bence normal çünkü bende de çok var... ilk hamileliğimde sadece adet olma zamanım yaklaşınca(4.haftada) 1 /2 gün olmuştu..ama şimdi 7.haftaya girdim hala oluyo.. bende korkuyorum gerçi ama çok kişide de oluyor sanırım...Ya kızlar kasık agrısı çekenler paylaşsalar ne kadar şiddetli ya da normal düzeyde bende vardı basından beri ama dünden beri biraz şiddetlendi Ağladım artık dün normal mı acaba bu boyle yasayan var mı
Canım İnan ki kendimi kotu hissettim artık kendimi dun baya ağrıdı bügünde devam edıyo canım acıyor artık ınsallah normaldirbence normal çünkü bende de çok var... ilk hamileliğimde sadece adet olma zamanım yaklaşınca(4.haftada) 1 /2 gün olmuştu..ama şimdi 7.haftaya girdim hala oluyo.. bende korkuyorum gerçi ama çok kişide de oluyor sanırım...
Bende folio kullanıyorum. Hamile kalmadan önce başlamıştım şimdi 1 kutu daha alıcam. Bir de demir hapı kullanıyorum ayrıyeten. Dr şimdi başka vitaminlere başlatabilir.follio kullanıyorum bende.
GUNAYDIN KIZLAR bende kasık ağrısı yok. biraz tiksinme ve arada öğümek gelıyor yanlız ara ara daralma gelıyor ruh halım değişik :) sizdede war mı
Bende tam tersi uyuyamıyorum. Dön dön sabahlar olmadıvalla uykucuyum ben.uyandıktan 2-3 saat sonra uykum geliyor. :)