- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #1.101
Selamlar bayanlar bende sürekli bir karın ve kasık ağrısı var sizde de böyle mi acaba
dönerken filan alt karnımda keskin ani bi ağrı oluyo kasıkta ta var ara araSelamlar bayanlar bende sürekli bir karın ve kasık ağrısı var sizde de böyle mi acaba
Teşekkür ederim. Sizin de ilk çocuk mu?Hoşgeldiniz gittikçe cogaliyoruz ne güzel
Hoşgeldiniz siz de =)Merhaba kızlar bende varım :) sat 4 agustos :) Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)
post: 42598189 .!.:Merhaba kızlar bende varım :) sat 4 agustos :) Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
benimde 3 agustos:)Merhaba kızlar bende varım :) sat 4 agustos :) Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)
Teşekkür ederim. Sizin de ilk çocuk mu?
Link atarmısınızMerhabalar 2016 mayıs anneleri grubu olarak kazenin açtığı bir grup var. Çoğumuz ordayız. Herkes bir yerde toplansa daha güzel olur...
Tecrübelisiniz ne güzel Allah bağışlasın =) benim ilk olacak çok meraklıyımHayır canım benim ikinci olacak nasipse 4 yaşında bir oğlum var şükürler olsun
Aynen biz de bayramda İstanbuldan Kastamonuya gitmeyi düşünüyorduk. Eşim Kastamonulu benim de =) şansa bak. Böyle bir şey var mı? Hiç duymadım. Gidenleri de çok gördüm :SYolculuk yasak mi
Bayrama kadar doktora gitmicektim. Ve bir daha ki hafta sonu uzun yola gidicektik bayram tatili için. Istanbuldan kastamnuya. Napsam simdi
Aynı başlıkta iki konu vardı. Birleştirildi. İyi oldu böyle kalabalıklaştı.Aaa evet ne oldu burdaKazen nereye gitti
Kardeş benimde bulantım yok inş normaldir.Daha doktora gitmedim keseyi görmeye.Gidince sorsammı kiHanimlar hepinize mutlu günler
Dun bayram alisverisine ciktik. Pantalon falan almaya dedim nasilsa 2 3 aya bunlari giyemicem hamile pantalonu aliyim. Kendi bedenimde olandan aldim cok rahat bir sey esorfman gibi mutlaka alin simdiden cok rahat
Asermeye baslayaniniz var mi?
Gecen gun is cikisi canim ole bole degil bir sey istedi gittim aldim ama eve gidene kadar gozum dondu zor durdum yememek icin. Esimde mesaideydi. Cogunu yedim artik midemi bulandirinca biraktim. Sonra yerim diye esim gelince yemek icin cikardi kalani ama kokusu midemi kaldirdi
2 saat once yemek icin delirirken tiksindim resmen.
Birde benim hic midem falan bulanmiyor kusmada yok. Siz ne durumdasiniz. Normal mi bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?